Dodaj do ulubionych

jak zerwac znajomoc z obywatlka Polski w USA?

15.11.02, 00:14
Poznalem panne z Polski i przypadlismy sobie do gustu. Wynikla sprawa jej
pobytu i ze najlepiej przez malzenstwo ze mna ale mnie ro nie interesuje.
Niestety, panna zaproponowala mi $4500 za poslubienie jej i ja te pieniadze
wzialem. Teraz chce jej te pieniadze oddac ale ona nie chce cih wziac
spowrotem. Krotko mowiac mam jej dosc i nie widze jak mozna z taka osoba
wytrzymac kilka lat pod okiem INS. Ja tych pieniedzy nie chce ale jak jej te
pieniadze wetknac zeby sie wyniosla z mojego rzycia? Jak jej wytlumaczyc ze
jestem zlym kandydatem. Probowalem sie upic ale nic nie pomoglo. Polozyla
mnie do lozka zebym sie wyspal. Probowalem zarwac jej kumpele ale ona okazala
sie tolerancyjna i nawet nie mrognela. Co mozecie mi doradzic zeby pozbyc sie
tej osoby?
Obserwuj wątek
    • Gość: jr Re: zycie nie je-bajka IP: 203.129.132.* 15.11.02, 00:34
      x-12 napisała:

> Poznalem panne z Polski i przypadlismy sobie do gustu. Wynikla sprawa jej
      > pobytu i ze najlepiej przez malzenstwo ze mna ale mnie ro nie interesuje.
      > Niestety, panna zaproponowala mi $4500 za poslubienie jej i ja te pieniadze
      > wzialem. Teraz chce jej te pieniadze oddac ale ona nie chce cih wziac
      > spowrotem. Krotko mowiac mam jej dosc i nie widze jak mozna z taka osoba
      > wytrzymac kilka lat pod okiem INS. Ja tych pieniedzy nie chce ale jak jej te
      > pieniadze wetknac zeby sie wyniosla z mojego rzycia? Jak jej wytlumaczyc ze
      > jestem zlym kandydatem. Probowalem sie upic ale nic nie pomoglo. Polozyla
      > mnie do lozka zebym sie wyspal. Probowalem zarwac jej kumpele ale ona okazala
      > sie tolerancyjna i nawet nie mrognela. Co mozecie mi doradzic zeby pozbyc sie
      > tej osoby?

coz... podjeb ja do imigration to ja pewnie wykopia jak wiza sie skonczy, a to
      zes skurwysyn to kogo to obchodzi...
      • Gość: student hehehe dobre jr :) IP: *.ipt.aol.com 15.11.02, 00:43
        dobrze, ze ja na taka Panne nie wpadlem, co by ja prosic o zeniaczke dla
        papierow..

$4500 za jej przyszlosc - ALE SIE NISKO CENISZ !!! trza bylo wyciagnac ile sie
        da...

cheers..milego szczesliwego zycia..
        • Gość: jr Re: hehehe dobre jr :) IP: 203.129.132.* 15.11.02, 00:50
          Gość portalu: student napisał(a):

> dobrze, ze ja na taka Panne nie wpadlem, co by ja prosic o zeniaczke dla
          > papierow..
          >
          >
          > $4500 za jej przyszlosc - ALE SIE NISKO CENISZ !!! trza bylo wyciagnac ile
          sie
          > da...
          >
          > cheers..milego szczesliwego zycia..

swojego czasu mialem oferte za 20,000 od rodziny mojego kumpla. "oferowali" mi
          ladna chineczke: pracowita, wierna, dosc nadziana a jak nie polubie to po roku
          (wymagani na wize) rozwodzik bez problemu... a ja debil odmowilem!!!
          coz mlody to glupi...wink
      • Gość: John Kowalski Re: zycie nie je-bajka IP: *.wpt.ptd.net 15.11.02, 00:53
        Jesli przebywa nielegalnie to masz prawo zawiadomic INS albo policje. Polskie
        chamstwo z powrotem do Polski. Na drugi raz nie rob bledow.
        • Gość: student hehehe dobre jr :) IP: *.ipt.aol.com 15.11.02, 00:57
          hej hej hej tylko bez takich mi tutaj, ja nie cham.. mi nie spieszno do
          Polski.. baaaaa ja prawdziwy turysta z prawdziwym SSN i prawdziwym ID USA...
          tylko bez takich mi tutaj.. ja po studiach z kultura (prosze, dziekuje, a i
          Pania miejsca ustepuje jak trzeba, a one TAAAAAKIE oczy robia, jaki to ze mnie
          dzentelmen !!!!) tu przyjechalem !!!! smile

bastard
    • x-12 dziekuje- 15.11.02, 01:30
      panom za porady. Zastanowila mnie odpowiedz pana Bastarda: czy pan ma jakis
      problem psychiczny ze nie potrafi sie pan skoncentrowac na tresci watku? Czy
      tez ukrywa pan cos w podswiadomosci (swiadomie czy nie) wyciagajac tu jakies
      bezsensowne poczucie podczas otwierania drzwi drugiem u czlowiekowi.

Powiadacie panowie, zeby 'podpieprzyc rodaczke' do INS... tak, mysla jest
      przednia ale chcialbym uniknac tak drastycznych posuniec gdyz ma na
      mnie 'material'. Myslalem nawet o emigracji do innego kraju, bo przeciez jak
      zwieje to mnie nie znajdzie ale szkoda tak wszystko rzucac. Myslalem zeby kupic
      jej jakiegos faceta ktory by 'te robote' za mnie odwalil ale, jak juz panowie
      powyzej zauwazyli, kosztuje to znacznie wiecej niz wzialem. Sam juz nie wiem,
      bo czasem mysle ze poluzowanie nakretek w kolach jest duzo tansze. W koncu
      mieszkam w NY i takie sprawy sa na poczatku dizennym ze sie ludzie znajduja w
      Potomacu z para stalowych spodni, spacerujac po dnie rzeki. ALe to znowu nie po
      cchrzescijansku.
      • Gość: jr Re: rozwiazanie nr 2 IP: 203.129.132.* 15.11.02, 01:44
        x-12 napisała:

> panom za porady. Zastanowila mnie odpowiedz pana Bastarda: czy pan ma jakis
        > problem psychiczny ze nie potrafi sie pan skoncentrowac na tresci watku? Czy
        > tez ukrywa pan cos w podswiadomosci (swiadomie czy nie) wyciagajac tu jakies
        > bezsensowne poczucie podczas otwierania drzwi drugiem u czlowiekowi.
        >
        > Powiadacie panowie, zeby 'podpieprzyc rodaczke' do INS... tak, mysla jest
        > przednia ale chcialbym uniknac tak drastycznych posuniec gdyz ma na
        > mnie 'material'. Myslalem nawet o emigracji do innego kraju, bo przeciez jak
        > zwieje to mnie nie znajdzie ale szkoda tak wszystko rzucac. Myslalem zeby
        kupic
        >
        > jej jakiegos faceta ktory by 'te robote' za mnie odwalil ale, jak juz panowie
        > powyzej zauwazyli, kosztuje to znacznie wiecej niz wzialem. Sam juz nie wiem,
        > bo czasem mysle ze poluzowanie nakretek w kolach jest duzo tansze. W koncu
        > mieszkam w NY i takie sprawy sa na poczatku dizennym ze sie ludzie znajduja w
        > Potomacu z para stalowych spodni, spacerujac po dnie rzeki. ALe to znowu nie
        po
        >
        > cchrzescijansku.

zaczyna sie to robic ciekawe! "material" he???
        widze ze glownym problemem jest tu Twoje sumienie... ale ja mam rozwiazanie!
        jesli czujesz ze chrzescijanskie wartosci nie zezwalaja ne "eliminacje
        przeszkod" to radze abys zmienil religie na islam i potraktowal te kobiete jako
        niewiernice i co wiecej corke szatana ktora chce zostac w tym kraju "ludzkich
        rzeznikow". islam nakazuje "karanie" cudzoloznic! - jak ju w to uwierzysz to
        wszystko pojdzie z gorki!!! pamietaj tylko by nie zostawic sladow dna (np.
        spermy w uchu itp)

• x-12 jr! 15.11.02, 01:55
          Twoje rozwiazanie wlasciwie ma sporo sensu. To conapisalem - 'nie po
          chrzescijansku' - to wlasciwie byl taki luzny termin. Mialem na mysli ogolno
          ludzkie czy tez cywilizowane odczucia. Osobiscie to bym tej k. leb ikrecil
          gdybym mogl ale nie moge bo mnie trzyma w szachu i wyraznie dala znac ze jakby
          co to mnie zapoda wladzom. Ale jezeli zmienie wiare, na jakakolwiek, to ja od
          razu trafi bo ona jest zacitrzeiwonym koltunem katolickim. Tak, mimo ze
          wiekszosc potraktuje twoja rade jako zart a i ty pewnie tez, ja osobiscie
          dziekuje i zaczne sie dowiadywac jak sie 'przepisac' do ich boznicy. Mnie to
          osobiscie wisi jaka wiare mam przez rok (bez slubu to ona musi wyjechac).

Acha, myslalem tez zeby jej podsunac jakiegos ladnego faceta z AIDS czy czyms
          takim ale trudno takiego znalezc, zwlaszcza ladnego. Z kilkoma rozmawialem ale
          widac bylo ze spoznilem sie o kilka dobrych lat..

Myslalem zeyby pojechac z nia na kemping w Apallachy ale to przec iez wyraznie
          jasne ze jak ze mna nie wroci to beda mnie szarpali. Probowalem ja wpedzic w
          alkoholizm ale z tego wyszlo ze ja mam slabsza glowe bo ona moze wypic cala
          studnie i nic jej nie jest. Myslalem zeby jej podlozyc prochy i zapodac. To
          wyglada najbardziej nieszkodliwe, tylko gliny nie chcieli przyjechac bo 'maja
          wazniejsze sprawy' w pustych glowach.
      • Gość: John Kowalski To jaja IP: *.wpt.ptd.net 15.11.02, 02:11
        Widze ze to tylko jaja.
        • x-12 wy Kowalski to tylko jaja wszedzie weszycie! 15.11.02, 03:16
          Na skrzyzowaniu was postawie jak nie zajmiecie sie sprawa watku na powaznie!
        • Gość: WC Re: To jaja IP: *.sympatico.ca 15.11.02, 15:26
          Gość portalu: John Kowalski napisał(a):

> Widze ze to tylko jaja.

A co sobie, qrwa, myslisz? Podpierdalanie ludzi do INS jest na powaznie ale
          podsuniecie faceta z AIDS lub wpedzienie kogos w alkoholizm nie?
          TO JEST ZYCIE KOWALSKI !!!
      • Gość: Artur znasz jej nr.-konta IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 15.11.02, 21:20

to wplac panience kase na konto...i powiedz jej "to byloby na tyle, sorry"

baba cwana, a ty gentelmen
        wiec slub lepiej zapomnij, bo nawet ucieczka na Alaske ci pozniej nie pomoze.
    • Gość: jr Re: a propo zmiany religi IP: 203.129.132.* 15.11.02, 03:07
      tak z poczatku to zartowalem ale jest to chyba dobre wyjscie!!! i bezpieczne....

jesli zmienisz sie na mormonka to ona bedzie musoala sie liczyc ze bedzies mogl
      miec np 5 zon!!! nie mysle ze polska katoliczka by to zcierpiala...
      islam jest pewnie lepszy: kobieta musi chodzi metr za facetem, nosic recznik na
      glowie, nawet mozesz jej zabronic pokazywanie twarzy!!!! jestem pewien ze jej
      mina zrzednie! hehehe

a tak na marginesie to nie ladnie obiecywac, "zaliczyc" a potem "odstawic"...
      to nie po chrzesciejansku...wink
      • x-12 jr 15.11.02, 03:29
        Zalizac to niby zalizalem, przepraszam -zaliczylem - ale same z tego zaliczania
        wyszly klopoty, jak widzisz. Jak sobie pomysle o tym zaliczaniu to mi jezyk
        kolkiem staje i nie wiem co powiedziec. Sprawdzilem o tej wspanialej religii
        recznikowej i nie wiem c zy to bym wytrzymal - to gorsze niz Angola, jezeli
        wiesz co mam na mysli. Juz wole beknac za luzny jezyk niz sie z tym
        recznikowcami zwiazac na 5 razy dziennie przez reszte zycia bo mowia ze sie nie
        mozna wypisac po roku. Oni swoich scigaja tak jak te dwa domy w NY. Jezeli
        chodzi o mormonizm czy jakis inny cholerny adwnetyzm to ona nie peknie:
        mielismy juz seansik probny z jej kumpela i wcale jej nic to nie przeszkadzalo.
        Malo, tak te kumpele skolowala ze musial nam zaplacic za przyjemnosc,
        oczywiscie ta moja niedoszla slubna skasowala walute zanim sie obejrzalem i
        powiedziala ze juz dostalem te $4500. Jak widac - jest strasznie wredna chociaz
        mi imponuje swoim stylem polskiej chamki ze wsi co to sie przesiedlila najpierw
        do miasta (w Polsce) a potem do NJ. Taka to wykroi zelowki spod czlowieka.
        Myslisz ze ty bys sobie z taka zdzira poradzil? Guzik, ona ma po prostu talent
        do robienia kazdego i kazda po chamsku w konia.

Koles radzi zeby ja lekko pochnac na schodach w wiezowcu. Mnie sie to wydaje
        nieetyczne. Nie, nie przeszkadza mi ze zlamie pysk i po sprawie. Nie - mnie
        chodzi o to ze jak cos nie wyjdzie i ona przezyje ten upadek (przypadkowy
        oczywiscie) to wypapla wszystko o mnie i bede placil na cholere do konca zycia.
        JJuz nawet mysle ze jest to corka samego Lucyfera, taka starsza diablica. A na
        taka to nie ma rady. Pozostaja tylko muterki na kolach. Ktore kola najlepiej
        poluzowac, czy ktos wie? No i jak sie tlumaczyc? Czy linia ze 'rotowalem opony'
        jest dobra?
    • ma_teusz Re: jak zerwac znajomoc z obywatlka Polski w USA? 15.11.02, 03:23
      Mozesz zerwac znajomosc, ale umowa obowiazuje.Teraz kase wsadz sobie w buty
      bedziesz przystojniejszy, moze trafisz na glupsza. Mam nadzieje ze ze
      zostaniesz goly ale weselszy.
      • Gość: jr Re:umowa??? IP: 203.129.132.* 15.11.02, 03:29
        ma_teusz napisał:

> Mozesz zerwac znajomosc, ale umowa obowiazuje.

jaka umowa??? czy placenie ze zwiazek malzenski podlega prwu firm czy
        handlowemu???
        • x-12 jr 15.11.02, 03:35
          ja nie mialem z nia umowy. Pieniadze dostalem 'na gebe', przyniosla szklanki i
          zaczela mieszkac. Juz siedzi mi na glowie. Nie ma na te zaraze rady. Jr, czy ty
          sie znasz na samochodach?
        • Gość: zx Common Law IP: *.101.hostpool.rsmi.com 15.11.02, 20:21
          Gość portalu: jr napisał(a):

> ma_teusz napisał:
          >
          > > Mozesz zerwac znajomosc, ale umowa obowiazuje.
          >
          > jaka umowa??? czy placenie ze zwiazek malzenski podlega prwu firm czy
          > handlowemu???

Common Law twojego stanu. Wykonales servis.
          nie kaqbluj na nia do ins bo ty jetses druga strona to transakcji i jestes tak
          samo winny.
          winny ten kto bierze (ty) a potem kto placi.
          powodzenia
        • Gość: qw mateuszu w usa nie ma podzialu na prawo handlowe IP: *.101.hostpool.rsmi.com 15.11.02, 20:24
          Gość portalu: jr napisał(a):

> ma_teusz napisał:
          >
          > > Mozesz zerwac znajomosc, ale umowa obowiazuje.
          >
          > jaka umowa??? czy placenie ze zwiazek malzenski podlega prwu firm czy
          > handlowemu???

nie ma top podzialu na prawo handlowe i prawo firm

jest natomiast Common Law i UCC - Universal Commercial Code
      • x-12 mateuszku 15.11.02, 03:33
        czy to po lacinie to chodzi ci ze znasz jakies serum na te diablice? To co
        piszesz to chyba nie jest czysto po polskiemu.

A o pieniadzach to nie rozumiem. Sugerujesz zebym zwinal kase i dal noge (w
        butach oczywiscie)?

Czy tez mowisz zebym oddal? Pisalem ze chce jej te forse oddac i teraz nawet
        chce jej dac 2 kola wiecej zeby poszla w ch. (cholere) ale nie chce. co ja mam
        robic?! Czy znasz sie na samochodach?
      • aniutek Re: jak zerwac znajomoc z obywatlka Polski w USA? 15.11.02, 03:35
        fajny kolo z Ciebie x 12..... wiecej nam takich potrzeba ojjjjj
        • x-12 drogi Aniutku, 15.11.02, 03:37
          odczuwam ze mi nie dowierzasz a ja naprade strasznie cierpie z tego powodu ze
          zrobilem blad i lapnelem te forse. Ty bys nie zawadzila? Kazdy by tak zrobil,
          nawet zonaty. Tylko iwdzisz, ja to zrobilem naprawde i ta osoba nie ma zamiaru
          mnie zostawic w spokoju. Czy ty sie znasz na samochodach?
    • aniutek Re: jak zerwac znajomoc z obywatlka Polski w USA? 15.11.02, 03:47
      stlucz jej szklanki, ktore wprowadzila do Ciebie
      spakuj kuferek
      zmien zamek
      wyjedz na weekend
      zapisz sie na studia
      ......
      zniecheci sie.

Moze opowiedz cos o niej, Ciebie juz znamy a ja jestem ciekawa jaka dziewczyna mogla sie
      Toba hmmmm zainteresowac do tego stopnia.
      • ma_teusz Re: jak zerwac znajomoc z obywatlka Polski w USA? 15.11.02, 03:49
        Aniutku moze ona na niego rzucila urok, albo poi go lubczykiem.
        • x-12 drogi Aniutku, 15.11.02, 04:02
          szklanek nie proowalem ale tluklem regularnie Corel (mam fajna metode: wkladam
          je do piekarnika jak jej nie ma i je podgrzewam na 450 przez godzine. Po kilku
          dniach rucam jeden a potem drugi i jest tyle odlamkow ze musimy chidzic w
          butach po mieszkaniu bo szdzie sa odlamki jak od szrapnela.

Zamki zmieniam regularnie (mam zawsze kilka w bagazniku - kupuje je teraz w
          sklepie dolarowym. Co ktorys nie dziala wiec sa stale czesci zamienne bo to jes
          to swinstwo z Chin ( amowia ze Chinczycy to czysty narod). Jezeli chodzi o
          wyjazdy to juz to praktykujem ale teraz to juz bez kumpeli bo moja chce za duzo
          od niej zeby placila nam. Oczywiscie jezdzimy w Apallachy i stad ten pomysl
          lotu bez lotni. Na studia, powiadasz, ANiutku? Poszedlbym ale mi sie to nie
          oplaca bo wiecej zarobie w miesiac jak inny po studiach przez rok. Widzisz, tu
          w Ameryce to nie jest tak jak w Poslce ze kazdy magister, Burak czy nie, to juz
          zarabial w kroku, tfu, krocie. Tu jak sie ma dobry fach, a ja mam, to szmal sie
          sam klei do lapy a ludzie nie przestaja dzwonic. Mam dwie komorki z 2-way i
          jakbym na wszystkie telefony odpowiadal do bym zwariowal. Odpowiada moja
          nieslubna ale klopot bo musze wiec placic.

O mnie? Tancze bardzo dobrze to i kazda bab glupiej jak sie raz zawiruje tak
          jak i ta czarownica. WYpic lubie bo jak sie czlowik nakreci tej spirali to jak
          tu nie pic. Czy sa studia dla hydraulikow? Ja to naprawde lubie robic, jestem w
          tym bardzo dobry i nie wyobrazam sobie innej pracy. Ludzie mnie lubia. Klientki
          chca ciagle cos za darmo zebym zrobil, tzn. chca placic w naturze. Co to jest z
          nimi ze one takie do tego szybkie? Czy mezowie je az tak zaniedbuja? Sam juz
          nie wiem.

• jojne Re: jak zerwac znajomoc z obywatlka Polski w USA? 15.11.02, 03:55
      Dac pod ogon.
    • umarlem_i_mnie_nie_ma Re: jak zerwac znajomoc z obywatlka Polski w USA? 15.11.02, 03:58
      proponuje aby panienke pociagnac smykiem jak u Grzeskowiaka.
    • Gość: jr Re: gdzie diabel nie moze... rozwiazanie nr 3 IP: 203.129.132.* 15.11.02, 03:59
      jezu!!!! toc to ona istna diablica!!!
      wspolczuje Ci chlopie...
      a propo tego "trojkata" to byl to pan czy pani (tak z ciekawosci jesli mozna...)
      bo jak ona tak lubi figlowac z kolezankami i Toba to moze ona nie taka zla! hehe

tak na powaznie to jest to klopot. z tym samochodem to mnie rozbawiles ale
      opcji jest pare: awaria hamulcow, peknieta opona przy 120 km/h, wadliwy uklad
      sterowniczy... ale to wszystko nielatwe do zamaskowania sad

jednak mysle ze gdyby co to pewnie lepiej w wiezieniu niz z jedza...hehe

ja jednak mysle ze ona traktuje Cie jako nastepny szczebelek na drabince. nie
      mysle ze ona skonczy na Tobie (nie czuj sie urazony), jak dostanie wize to
      znajdzie bogatego i wplywowego. mysle ze lepiej pocierpiec i przeczekac az ona
      sama sobie nowego ksiecia znajdzie...
      • x-12 jr 15.11.02, 04:15
        dziekuje ci za wspaniala odpowiedz. Masz racje ze ja dl aniej to tylko stepping
        stone ( a powinno byc na odwrot - to ja powinienem isc do gory a nie jedza ze
        wsi). To byla kumpela, osoba mocno zenska ale siem przejenzyczylem
        piszac 'pan' - powyzej.

Znasz sie wspaniale na samochodach i nie chcialbym byc twoim wrogiem! Sam
        myslalem zeby jes naciac gumy tak zeby palnely przy 120 ale autko jest juz nie
        takie znow now (Nissan Pathfinder 4 lata ale 120000mil i juz mu shimmy kolo
        80tki. Nastepny rachunek na chyba 2 kola sie szykuje. Mowie jej, wyrzuc w ch.
        (cholere) to auto a wezmieimy leasing a ona nie, przywiazala sie do tego bo
        jakis wojt z wioski ma cos takiego podobnego i to jej pomaga w rozlace. go
        figure!

Myslalem zeby jej strzelic w kolo jak bedzie wchodzila w zakret kolo domu ale
        to maly zakret a ona jezdzi bardzo ostroznie bo nie ma prawka juz oblala z 20
        razy, placilem korepetycje i nic nie pomaga - papierow nie daja.
        No wic chcialem sie przym ierzyc, ale sam wiesz ze w dzisiejszych czasach
        lepiej takie czegos nawet nie ogladac a co dopiero uzywac w NY jak na jakims
        safari czy w Libanie. Teraz to wszedzie blokady i auta sprwdzaja i tych
        recznikowcow loja. (to jest drugi powod dlaczego zmiana religii nie wchodzi w
        rachube.

Jezeli chodzi o jej upodobania seksualne to jest fajna tylko nie lubie jak
        przyprowadza swojego wujka zeby spal z nami w jednym lozku. Uwazam to za
        nienormalne i bardzo sie wtedy buze.
        • Gość: jr Re: jr IP: 203.129.132.* 15.11.02, 04:37
          x-12 napisała:

> Jezeli chodzi o jej upodobania seksualne to jest fajna tylko nie lubie jak
          > przyprowadza swojego wujka zeby spal z nami w jednym lozku. Uwazam to za
          > nienormalne i bardzo sie wtedy buze.

alez mnie w chuja zrobil z ta cala historia!!! hehehe gratuluje...
          • x-12 jr 15.11.02, 05:01
            wcale tak nie uwazam. Wiecej, byloby mi bardzo przykro gdzybys napisal swoja
            odpowiedz 'naprawde' a nie z przymrozeniem oka. Dziekuje ci bardzo za
            podtrzymanie tematu gdyz musisz przyznac wszyscy pobawilismy sie przednio,
            chyba z wyjatkiem kaprala Kowalskiego no ale on sie jeszcze uczy forumowania.
            Widzisz, duzo tu sie takich roznych kreci ktorzy chca cos napisac, czesto maja
            cos ciekawego do napisania a nie wiedza jak czy tez po prostu zona im nie dala
            i sa wsciekli. Taki termit, no, juz wiesz sam. Obysmy sie zawsze tak fajnie
            bawili jak dzis. Pozdrawiam!
            • Gość: jr Re: ubaw byl przedni... IP: 203.129.132.* 15.11.02, 05:09
              x-12 napisała:

> wcale tak nie uwazam. Wiecej, byloby mi bardzo przykro gdzybys napisal swoja
              > odpowiedz 'naprawde' a nie z przymrozeniem oka. Dziekuje ci bardzo za
              > podtrzymanie tematu gdyz musisz przyznac wszyscy pobawilismy sie przednio,
              > chyba z wyjatkiem kaprala Kowalskiego no ale on sie jeszcze uczy forumowania.
              > Widzisz, duzo tu sie takich roznych kreci ktorzy chca cos napisac, czesto
              maja
              > cos ciekawego do napisania a nie wiedza jak czy tez po prostu zona im nie
              dala
              > i sa wsciekli. Taki termit, no, juz wiesz sam. Obysmy sie zawsze tak fajnie
              > bawili jak dzis. Pozdrawiam!

no i godzina w robocie zleciala szybciej! hehe tylko 2 wiecej i weekendzik!
              huuurrayyyy!
    • luiza-w-ogrodzie Re: jak zerwac znajomoc z obywatlka Polski w USA? 15.11.02, 05:33
      Drogi iksiku, wpakowales sie w nedzny interes z prawdziwa businesswoman i
      placisz teraz frycowe. Coz, umowy trzeba dotrzymac, a milosc to potega...

Zrob jej piatke dzieci przy pomocy kolegow, wtedy nie bedzie miala czasu Ciebie
      sie czepiac, a kto inny bedzie placil alimenty... albo wyjedz do innego miasta
      i wnies wniosek o separacje na podstawie rozlaki.

Swoja droga, tylko za $4500? Mnie ostatnio ofiarowywano $20000 (australijskich)
      i nie wzielam, bo skad wiadomo, co pozniej wyniknie?

Wspolczujaco pozdrawiam
      Luiza-w-Ogrodzie
      • wizard-of-ozpol Re: jak zerwac znajomoc z obywatlka Polski w USA? 15.11.02, 05:40
        luiza-w-ogrodzie napisała:

.
        >
        > Swoja droga, tylko za $4500? Mnie ostatnio ofiarowywano $20000
        (australijskich)
        >
        > i nie wzielam, bo skad wiadomo, co pozniej wyniknie?
        >
        > Wspolczujaco pozdrawiam
        > Luiza-w-Ogrodzie

heheheh luizka na Boga popatrz w lustro!ofiarowywano ci chyba po to zebys
        wiecej tej strarej dupy nie pokazywala ...
    • jotek-23 Re: jak zerwac znajomoc z obywatlka Polski w USA? 15.11.02, 06:42
      Czesc Luiza! Ofiarowano ci 20k AU? Bardzo dobrze ze nie wzielas bo ja ci dam
      $20k US zebys sobie zrobila paszport USA. Taka fajna babka jak ty moze
      wybierac. Ten iksik to sobie niezle lacha pociagnal dzisiaj na forum, nie
      zauwazylas ze zartowal?
      • luiza-w-ogrodzie jotek... 15.11.02, 10:00
        jotek-23 napisała:

> Czesc Luiza! Ofiarowano ci 20k AU? Bardzo dobrze ze nie wzielas bo ja ci dam
        > $20k US zebys sobie zrobila paszport USA. Taka fajna babka jak ty moze
        > wybierac. Ten iksik to sobie niezle lacha pociagnal dzisiaj na forum, nie
        > zauwazylas ze zartowal?

He, he, he, widze ze nie on jeden tu ciagnie lacha.

Za oferte dziekuje, dawano mi wiecej niz $20USD, zebym przeprowadzila sie do
        USA, ale ja nie lubie tego kraju, tak ze jesli pozwolisz, skontruje
        zaproszeniem do Australii. Na rieslinga i nurkowanie na rafie.

Pozdrawiam
        Luiza-w-Ogrodzie
      • Gość: Kraken Re: jak zerwac znajomoc z obywatlka Polski w USA? IP: *.ipt.aol.com 15.11.02, 15:45
        jotek-23 napisała:

> Czesc Luiza! Ofiarowano ci 20k AU? Bardzo dobrze ze nie wzielas bo ja ci dam
        > $20k US zebys sobie zrobila paszport USA. Taka fajna babka jak ty moze
        > wybierac. Ten iksik to sobie niezle lacha pociagnal dzisiaj na forum, nie
        > zauwazylas ze zartowal?
        -Kr. 20k$AU???To niezbyt wiele-mnie kiedys sliczna Ukrainka oferowala 30k$US
        plus seksusluge 3x w tygodniu plus sprzatanie i gotowanie do
        czasu "legalizacji"-NIESTETY,CHOLERA-JESTEM ZONATY!!!Jednak zaczynam sie
        powaznie zastanawiac,czy nie wziac rozwodu i nie "wejsc" w taki
        business...Znajoma Polka juz chyba 4 facetow tak obsluzyla(z wyjatkiem seksu,bo
        szpetny babsztyl nad pojecie)
    • Gość: ase BEDZIESZ JEJ TERAZ PLACIL ALIMENTY IP: *.101.hostpool.rsmi.com 15.11.02, 20:11
      Zmartwie cie ale wedlug prawa usa bedziesz teraz zobowiazany placic jej
      alimenty (ang. alimony) to czasu gdy ona nie wyjdzie za moaz drugi raz.

przykre to ale niestety takie sa konsekwencje tego.

wez dobrego prawnika.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka