peeknik 20.11.02, 17:20 anegdoty ze sowjej przeszlosci? Opowiedzcie jedna! Zapraszam do zwierzen. Ugora Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xurek Re: Czy spotykajac nieznajomych lubicie opowiadac 20.11.02, 17:23 niespecjalnie, poza tym jakos ten watek wyglada na podpuche. Piknik, opowiedz najpierw sam jakas anekdote, to moze sie jeszcze zastanowie. A tak w ogole to czy jestes tutaj nowy (watpie) czy kim byles w poprzednim wcieleniu? Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
peeknik Typowa dla kazdego forum z tradycjami i autorami 20.11.02, 17:28 Reakcja na kogos nowego.Wcale sie nie dziwie.Zwykle reaguja tak najszybciej wieloimienni z utrWalonym przekonaniem o swojej forumowej poetedze. Pozdrawiam, zastanawiajac sie nad anegdota , ktora mam zamiar opowiedziec tutaj niejedna. Odpowiedz Link Zgłoś
xurek Re: Typowa dla kazdego forum z tradycjami i autor 20.11.02, 18:07 > Reakcja na kogos nowego.Wcale sie nie dziwie.Zwykle reaguja tak najszybciej > wieloimienni z utrWalonym przekonaniem o swojej forumowej poetedze. Wyjatki potwierdzaja regule. No ale czy Ty w koncu jestes nowy czy nie? Xurek i tylko Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Typowa dla kazdego forum z tradycjami i autor 20.11.02, 19:05 Nie obrażaj się, tylko napisz coś do śmiechu. Mówię serio: daj dobry przykład, a pójdę w Twoje ślady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Gadaj Asan. Bigos stygnie. no txt IP: *.tiaa-cref.org 20.11.02, 17:32 Odpowiedz Link Zgłoś
munde Lubie sluchac anegdotek 20.11.02, 17:34 Lubie sluchac anegdotek. Raz w knajpie w Toronto, taki jeden gosc, przedstawil sie jako Boczek. Potem mi opowiadal, jak to lubi sie podawac na forum za roznych ludzi i zmieniac Nicki. Anegdotycznie stwierdzil, ze razem ma juz z 600 nickow. Potem dalem mu w ryja, pekl mu nos i sie zalal krwia. Koniec anegdotki. Odpowiedz Link Zgłoś
xurek Re: Lubie sluchac anegdotek 20.11.02, 18:05 krotka, tresciwa i z moralem. Czyli ma wszystko. A co z Boczkiem? Czy jeszcze pisuje? Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
krolewna_sniezka boczek 21.11.02, 02:48 xurek napisała: > krotka, tresciwa i z moralem. Czyli ma wszystko. A co z Boczkiem? Czy jeszcze > pisuje? > > Xurek zjadlam dzisiaj na sniadanie Odpowiedz Link Zgłoś
biala& Re: Lubie sluchac anegdotek 21.11.02, 02:57 xurek napisała: > krotka, tresciwa i z moralem. Czyli ma wszystko. A co z Boczkiem? Czy jeszcze > pisuje? > > Xurek Nalezaloby sie spytac: czy jeszcze zyje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Lubie sluchac anegdotek IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 21.11.02, 18:35 dobre munde. ale co konkretnie sprowokowalo Cie do dania mu w morde?? munde, poprawiles mi humor, usmialem sie jak za dawnych lat. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Czy spotykajac nieznajomych lubicie opowiadac 21.11.02, 02:53 peeknik napisał: > anegdoty ze sowjej przeszlosci? > Opowiedzcie jedna! > Zapraszam do zwierzen. > > > Ugora ___________________________________________ <>....mhy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re: Czy spotykajac nieznajomych lubicie opowiadac IP: *.home.cgocable.net 21.11.02, 05:10 Ja spotykam samych znajomych, nieznajomych omijam z daleka.Znajomi wszystko o mnie wiedza A to byla anegdota opowiedziana nieznajomemu mi peeknikowi. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Czy spotykajac nieznajomych lubicie opowiadac 21.11.02, 12:16 Peeknik, nie badz leniwy, zajrzyj do archiwum tego forum. Tam jest pelno anegdot. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
peeknik Re: Czy spotykajac nieznajomych lubicie opowiadac 22.11.02, 18:49 luiza-w-ogrodzie napisała: > Peeknik, nie badz leniwy, zajrzyj do archiwum tego forum. Tam jest pelno > anegdot. > > Pozdrawiam > Luiza-w-Ogrodzie jasniej! Odpowiedz Link Zgłoś
peeknik Luiza 17.12.02, 18:20 przypomnialabys mi, prosze, Twoja ulubiona anegdote? szukalem , ale chyba mam pecha Odpowiedz Link Zgłoś