Dodaj do ulubionych

JAK ROZROBIC EVERCLEAR

04.12.02, 06:57
zeby wystarczylo na 6 osob? Czy mozna podac do jedzenia pancakes polane
sokiem kalafiorowym? Inna mozliwosc to pasztet z konserwy rybnej 'paprykarz
szczecinski'. Co o tym sadza rodowici?
Obserwuj wątek
    • borx No wiec powaznie, potrzebuje rady ekspertow 04.12.02, 07:02
      szef poszedl a ja znalazlem butelke Everclear ktory uzywaja do czyszczenia.
      Sprobowalem piec z gwinta ale chuch mi usztywnilo. czyms to musze rozrobic, ale
      sama woda to po chamsku. Mam coca cole. Czy to bedzie dobre?
    • borx Re: JAK ROZROBIC EVERCLEAR 04.12.02, 07:08
      Robie pasztet. Paprykarzu szczecinskigo niestety nie mam (pychota! jak mowia
      znane cioty forumowe) ale znalazlem dwie fajne konserwy z napisem Whiskas. CO
      prawda pokazuja jakiegos usmiechnietego kotka (i dobrze! Reklama musi byc) ale
      najwazniejsze to zeby nie byly bron boze robione w Chinach. Bo te chinksy to
      falszuja i daja rybia padline do srodka. Sprawdzilem: moje Whiskasy byly
      robione w Kanadzie! Dobry Whiskas! Ciut margarynki, odswiezona buleczka ladnie
      przekrojona w poprzek (troche pekala ale ja odswiezylem w mikrofali), porcja
      Whiskasu i lekkie zdziebko Tabasco. PYCHOTA! Jak mowia znane ekspertki forumowe.

Do tego tak na oko 25g Everclear. Malo? Not for this cat!
      • borx Tak, kanadyjskie ryby najlepsze. 04.12.02, 07:15
        A co komu jakies zdjecie kota na konserwie przeszkadza? Mnie nie! Czyste zywe
        miesko bo kanadyjczycy czyste ludzie i na rybach sie dobrze znaja. Ja nie jem
        zdjecia.

Brrrr. Everclear mnie juz odrzuca. Zmniejszylem dawke do 12.5 grama (tak na
        oko) bo pod palec sie boje. Acha, jak rano przyjda, to znajda pelna butelke.
        hahahahahaha Czy woda z kranu jest koszerna??

Rower. Kumpel zawadzil fajny rower, taki na 14-latka, albo czternastolatke w
        spodniach. Fajny. Ten kumpel. Mowi: masz tu Zdzisiu prezent na gwiazdke ode
        mnie. Zle go pilnowali bo swieta. Tylko cholery nie zostawili kwitu gdzie
        kupiony.

Ech, na cholere ludzie kupja jakis tam rower pod choinke? Duze, latwo ukrasc,
        trudno zapakowac... Czy wy tez kupujecie rowery pod choinke?
        • borx Albo taki Ozpol 04.12.02, 07:18
          wkurvia wszystkich na forum. Czy to ten co niepijacy? I lazi po plazy z jakims
          zwierzeciem? Wszyscy niepijacy to nudni. W restaracji uciekam od was jak
          najdalej. Juz lepiej przy dzieciach siedziec. Albo babciach.

Tak, kazdy Polak to alkoholik jak ja. A co? Za swoje pije. I duzo nie pije, a
          ze wiecej? A co, nie wolno? Ja tu pan. Szefu poszedl i juz nie wraca. Moge cala
          linie wlaczyc, i nikt mi nic nie powie. Albo wejsc na dach i popatrzec na
          miasto.
          • borx Albo starywiarus 04.12.02, 07:20
            przeciez facet sie zna ale jemu tak bardzo zalezy zeby kazdy mial dobrze. A to
            tluszcza z Chelma na tym chorum. Same alkoholiki. I pare strszych pan ktore
            kabluja do PANA ADMINA.
          • borx Albo pan Admin. Niby sie zna na rzeczy, bo zmontow 04.12.02, 07:26
            al sobie miedzynarodowa siatke niczego. Cwaniak. Wie jak manipulowc te baby. A
            one wlazly w te jego matnie jak pszczoly do sloika z resztka zeschnietego
            dzemu. Najpierw: niech pan admin cos zrobi z tym _balwankiem_

Ale potem trzeba za te przysluge zaplacic: Panie _szwedko, moj dobry znajomy,
            bardzo porzadny czlowiek, potrzebuje sie przespac kilka dni w Szwecji. Czy
            bylaby pani tak uprzejma....

Oczywiscie panie Robercie, Z PRZYJEMNOSCIA, nie???

A potem taki pan czechowicz zrobi swoja posluge i mowi: pani szwedko, ram u was
            w pracy walaja sie jakies stre papieru a ja tak lubie takie cos czytac i
            skladac w jeden plakat z opisem rakietki...

A jak szwedka mowi nie, to taki Mieciu ja morde wali i mowi to co balwanek.

ta, 50-ka to za malo.
            • borx Albo taki borax. 04.12.02, 07:27
              Jeszcze troche a sie zrobi Mgr Boraxowski. Juz nie bedzie uczynny Borax tylko
              trzeba sie bedzie zwracac panie magistrze.

Gdzie ta konserwa? Jestem glodny. 12.5g zebym nie padl. Do rana daleko.
            • borx Albo taki Xurek 04.12.02, 07:35
              A ja sie w Xurku zakochalem!

Xurek, I ch liebe Dich, Mein Schaetzchen, du bit meine Zukunft auf diesr Erde
              und mit dir moechte ich einige Kinder haben. Lass den Alten zurueck nach Heimat
              fliegen (iche werde dafuer bezahlen) und du u. ich koenne unsere identitaet
              herausfinden. Alles wird neu aufgebaut damit mir zusammen gluecklich werden.
              Wess du, ich bin kein..., Ich wiess wo mein Platz zu Hase ist. Fuer mich wirst
              du viel besser als eine Lappe zu behandeln. Wir, Weisse, wissen we man so 'ne
              Fra' wie du man sol richtig vererdigen.

Ach, ich einige probleme, ein bisschen trinke zu viel. Aber was kann ich
              dzfuer? Meine Identitaet kan ich nich herausfinden. Wer bin ich? Bin ich Pole
              oder Deutsche odr ganz was anderes. Ja, oder, ich bin ein Schlesier.

Bis spater Xurek, ein bisschen zu viel Everclear...
              • borx Albo taka Szwedka 04.12.02, 07:36
                to juz bylo na te szkoda niszczyc (nie moja) klawiature. ALe zawsze. Szanuje
                cudza wlasnosc.

• borx Re: Albo taka cahmka Narval. 04.12.02, 07:37
                  Ten Narval to chyba od narwanej. Jesssuuu! Jak ta sie czepia ludzi.
                  Jej chop to zywcen do niebo podzie.

• borx ty Borx, co to jest cahmka? 04.12.02, 07:38
                    chmak to takie wisz, 'ziehe 'ma zahme'.
                    • borx Re: ty Borx, co to jest chmak? 04.12.02, 07:41
                      a to taki chamak z kilkoma dziuram w hamaku. No moze z jedna dziura. Wystarczy.
                      Czlowiek sie za (kolysze na smierc z takim cileskiem wieloryba)

Taka to zakupy robi w Enormous Dimensions. Czy ma pani dla mni cos na wiosne?
                      Tak, 12m przesieradlowego.
                    • borx Albo taki Mgr Burak 04.12.02, 07:42
                      Oooo, przepraszam. Na pana Mgr Buraka niz zlego nie dam powiedziec.
                      • borx Jak pomoc Szwedce zanim sie wp..li w te afere 04.12.02, 07:45
                        szpiegowska?

O, juz wiem. Student ty, ja ciebie prace zalatwic jak ty mnie te Szwedke
                        zajmniesz bo mnie bab menczy. (pisze sie 'meczy ty chamie!)
                        Odwal sie. Ktory?

K. zimno mi sie robi.
                      • borx Tych dwoch zawsze sie przy mnie kloca. To jest az 04.12.02, 07:50
                        nieprzyjemne ze ja sie tych chamow nie moge pozbyc. Do tego pisac nie umieja

Chcesz sie napic? Podaj te ostrygi. To nie ostrygi, to spinacze, cieciu.
                        Nie pakuj do kieszeni. To sa tanie rzeczy w sklepie. Nie obgryzaj olowka. Bo
                        co? Bo moj. Nie twoj tylko tego osla co cie zatrudnil. Ten 'osiol' co mnie
                        zatrudnil jest wlascicielem. Czego? Jak to czego? Tej linii!

Ze on cie nie wywali z pracy, przeciez ty niz nie pilnujesz. Bo on sam sie lubi
                        napic i porzadnego czlowieka umie zrozumiec.

Zostaw ten klej!!!!!!! Oni maja tylko jedna tubke na cale biuro.
                      • borx ALbo ten klej. Skleilem sobie raz palce u prawej r 04.12.02, 07:50
                      • borx Odwal sie od pana magistra 04.12.02, 07:50
                      • borx Re: Albo taki jr 04.12.02, 07:51
                        fajny chlop
                        powiedzial mi dziendobry. jamutez.
                      • borx oooo, Artur. 04.12.02, 07:52
                        Artur tez w porzadku. Zna sie na dupach nikt. Pisze nawet esje. niezle.
                        niezle dupy.
                      • borx albo taki Kiszczak 04.12.02, 07:53
                        Boi sie tlumu. Puszcza pytanie i zwiewa. ani mrumru...
                      • borx albo taki Komentator 04.12.02, 07:54
                        inteligentny facet ale go to chorum zaj..lo smiechem. Dlai mu range jak kiciu.
                        i po czlowieku. a znal sie. pewnie sie jeszcze zna.
                      • borx a d.pu na forum sa slabe. 04.12.02, 08:00
                        nudne. dawaj te rybke. wszystkei zezarles? a gdzie jest ta resztka everclea..
                        zostaw Windex!

za swoje pije. I jeszcze za to mi placa. a co, a jak.

wczoraj bylem na dwunastym pietrze. Boze jak tego czlowieka tam lali! Az strach
                        bylo ptrzec na jego rece. Pomiazdzone przez tego tepego goryla mlotkim gumowym.

Zajrzalem a oni jacs nerwowi.Mysleli ze nie zawuazylem ze oni tego... nie bede
                        detali opisywal ale to zbiczency poieszani z jakims pracownikami ch wie gdzie.

Chcieli mi dac robote na gorze ale ja nie glupi. Niech oni robia te kosci a ja
                        tlko wlacze linie i podstawie worki nma koncu. Tyle moje roboty. A tam sie
                        trzeba namachac tasakiem. I nanosic tez.
    • _szwedka Re: Jizus 04.12.02, 09:46
      jakam popularna ostatnio wink
      czyzby ten balwankowy ban na czacie to sprawil?
      bedem dawac wiecej banow hehehe aby utrzymac ten stan...
      • jan.kran Re: Jizus jeszcze raz. 04.12.02, 10:09
        Jak widac mozna sobie urzadzic jednoosobowa rozmowe borxa z borxem.Chociaz
        dla mnie to jakby tu powiedziec... jakies niepokojace.pzdr
        • ladacznica nie wzywal bboozzeggo imienia nadaremno, ty sksie. 05.12.02, 06:06

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka