jot-23 02.05.06, 17:41 service.spiegel.de/cache/international/0,1518,413969,00.html tera beda zalowac ze przyjeli polskiem do EU! smie plebs podnosic glowe , i gryzc renkem ktora tak hojnie "doplaca"! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trepciak Re: Radek maci! 02.05.06, 18:43 Radek zaczyna mi sie podobac nawet moge mu przebaczyc pozerstwo na 30letnim motocyklu wojskowym kupionym od radzieckiego oficera z NRD wygarnal kawe na lawe prosto w slepia kretackich szwabow i ich sluzalcow volksdojczow Teraz jeszcze tylko miec te 100 rakiet atomowych obiecanych przez Tyminskiego i Polska znowu bedzie mocarstwem! Odpowiedz Link Zgłoś
wami41 Re: Radek maci! 02.05.06, 21:19 trepciak napisał: > Radek zaczyna mi sie podobac > nawet moge mu przebaczyc pozerstwo na 30letnim motocyklu wojskowym kupionym od > radzieckiego oficera z NRD > wygarnal kawe na lawe prosto w slepia kretackich szwabow > i ich sluzalcow volksdojczow > Teraz jeszcze tylko miec te 100 rakiet atomowych obiecanych > przez Tyminskiego i Polska znowu bedzie mocarstwem! > wam sie wszystko podoba co jest glupie i prymitywne. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Radek maci! 02.05.06, 21:25 wami41 napisała: > > wam sie wszystko podoba co jest glupie i prymitywne. ty mi sie nie podobasz, chociaz jestes glupi i prymitywny.... wiec nie wiem czy ta twoja teza hold any water... Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: Radek maci! 03.05.06, 10:26 Lzy po plecach plyna gdy sie czyta te twoje wypociny. Odpowiedz Link Zgłoś
peysaty Re: Radek maci! 03.05.06, 18:46 a tak naprawde czosnek, to jestes zadowolony ze swojego zycia? Innej odpowiedzi niz tak nie oczekuje. z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
peysaty no popatrz czosnek, dlaczego jestes taki niemily? 03.05.06, 19:54 Czyz tak zachowuje sie osoba kulturalna i szczesliwa z otaczajacego ja dobrobytu? Mysle ze wyciagniesz wnoski ze swojego niewlasciwego zachowania i bedziesz sie staral pracowac nad sobe. Zycze ci wytrwalosci w zblizeniu sie do standardow zachodnich a oddaleniu od tych niedobrych zwyczajow z pogranicza Kazachstanu i Mongolii. _czosnek_ napisała: > Chooy ci do tego. Odpowiedz Link Zgłoś