doctor_piotr 12.05.06, 01:19 90% wszystkich postow jest pisanych przez tego delikwenta. Forum powinno byc z niego zadowolone facet codziennie towrzy przynajmniej 3 nowe posty, a swoja droga on po prostu jest meczacy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drabiniasty Re: Polonus ty na tym forum pracujesz???????????? 12.05.06, 01:23 Tak to pracuja olscy dyplomaci na placowce w Kanadzie....nikt ich nie sprawdza a oni pieprza n necie ile sie da. Oj gdybym to ja byl twoim szefem polonus to bym ci pogonil kota. Do kopania rowow a nie do wypisywania bzdur na necie. Zreszta ci polscy dyplomaci to i nawet rowy wykopliby krzywe. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 Re: Polonus ty na tym forum pracujesz???????????? 12.05.06, 01:38 drabiniasty napisał: > Tak to pracuja olscy dyplomaci na placowce w Kanadzie....nikt ich nie sprawdza > a oni pieprza n necie ile sie da. Oj gdybym to ja byl twoim szefem polonus to > bym ci pogonil kota. Do kopania rowow a nie do wypisywania bzdur na necie. > Zreszta ci polscy dyplomaci to i nawet rowy wykopliby krzywe. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ he,he,he dzieki za uznanie - czasami i dyplomata placa za dobra prace -)) Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kapelan 90% wszystkich postów jest pisanych przez tego de 12.05.06, 02:17 doctor_piotr napisał: > 90% wszystkich postow jest pisanych przez tego delikwenta. Forum powinno byc > z niego zadowolone facet codziennie towrzy przynajmniej 3 nowe posty, > a swoja droga on po prostu jest meczacy! _______ To się nazywa spam. Delikwentowi pomyliło się blogowanie z dyskutowaniem. Cytuje też bez zrozumienia - nie wie, co cytuje hehehe: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=41034348&a=41053975 Odpowiedz Link Zgłoś
de.chelly Re: Polonus ty na tym forum pracujesz???????????? 12.05.06, 02:19 polonus to staly fragment gry na tym forum jak kagan. Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Niech se wobec tego tyż bierze tabletki hehehe 12.05.06, 02:31 de.chelly napisał: > polonus to staly fragment gry na tym forum jak kagan. Niech wobec tego bierze tabletki hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: Niech se wobec tego tyż bierze tabletki heheh 12.05.06, 12:04 A ty bierzesz swoje? Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club1 Jakie tabletki??? 12.05.06, 18:41 Wszystkie tabletki już dawno zeżarł kagan. Odpowiedz Link Zgłoś
swirowka polonus to bardzofajny facet 12.05.06, 02:53 i robi duzo dla sprawy polonii. dziekuje za wklad w zrozumienie caloksztaltu badan nad inwentaryzacja mocno sugestywnego stosunku polonii do polonii aczkolwiek czasami bez lub czesciowo bez samej leciutko wyuzdanej polonii rozumianej posrednio jak czsciowe zaangazownie w wewnetrzne opracowania emigracyjne nudzacych sie tu virtualnie uczestnikow poszukujacych odpowiedzi na podstawowe uwarunkowania nieadekwatnosci emigracyjnej. Narodzie, lepsza jakosc siana to lepsze Giewonty! Odpowiedz Link Zgłoś
doctor_piotr A swirowka to kolejne wcielenie ..... 12.05.06, 04:37 polki alias angeliki alias grubej Ulki alias Jan-kran. Menopauza rzucila sie jej na mozg, a jesli sie bierze pod uwage jej staropanienstwo, to obraz w sumie jest nie tyle sugestywny, co straszny. Odpowiedz Link Zgłoś
swirowka wiesz co, pietrek? 12.05.06, 21:40 mozesz mnie cmoknac w czekoladke. Teraz jestem osoba prywatna jak kazdy inny forumowicz, ty cieniasie z owlosiona baba! Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: Polonus ty na tym forum pracujesz???????????? 12.05.06, 12:05 Polonus to pracownik kanadyjskiej ambasady... Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kapelan polonus5 to ty 12.05.06, 16:38 zorbathegreek napisał: > Polonus to pracownik kanadyjskiej ambasady... Zawodowy szpieg gospodarczy. Wywieszki na drzwiach pozmieniane ale kadra ta sama. Prof. Krawczyk stuka z Canberry ale udaje, że z Cypru hehehe: descr: Telstra Internet descr: Locked Bag 5744 descr: Canberra descr: ACT 2601 country: AU Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 Re: polonus5 to ty 12.05.06, 19:13 he,he,he tak jestem Konsulem Generalnym w Toronto !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kapelan Złociutki, dla mnie to możesz być Jaruzelskim, Kis 12.05.06, 19:37 Złociutki, dla mnie to możesz być Jaruzelskim, Kiszczakiem i Funiem w jednej osobie. Dyskutuj, złociutki zamiast BLOGOWAĆ. Jak chcesz, to ci założę bloga. Albo trzymaj się kilku wątków zamiast zakładać dziesiątki nowych z jednym pościkiem. Albo cytuj na tematy jakoś tam luźno związane z Polonią. polonus5 napisała: > he,he,he tak jestem Konsulem Generalnym w Toronto !!! Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 Re: Złociutki, dla mnie to możesz być Jaruzelskim 12.05.06, 20:48 tow.kapelan napisał: > Złociutki, dla mnie to możesz być Jaruzelskim, Kiszczakiem i Funiem w jednej > osobie. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ zlociutki jak bedziesz mial swoje prywatne forum to bedziesz dyktowal swoj regulamin ,tymczasem jest to forum publiczne pozdrawiam nie zyje wolnosc ,wolnosc i swoboda !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kapelan _____________________Forum Spam___________________ 12.05.06, 21:53 > tow.kapelan napisał: Forum Spam: "Spamming an internet forum in general, is when a user posts something which is off-topic or doesn’t have anything to do with the current subject. Also, a post that doesn’t contribute to the thread whatsoever is also considered spam in some cases. A third form of Forum Spamming is where a person repeatedly posts about a certain subject in a manner that is unwanted by (and possibly annoying to) the general population of the forum. Lastly there is also the case where a person posts messages solely for the purpose of increasing his or her ranking on the forum. In a broader sense, advertising on forums where it is not wanted is known as spamming and is generally seen as an annoyance." +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ polonus5 napisała: > > zlociutki jak bedziesz mial swoje prywatne forum to bedziesz dyktowal swoj > regulamin ,tymczasem jest to forum publiczne > pozdrawiam > > nie zyje wolnosc ,wolnosc i swoboda !!! Faktycznie nie żyje Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_olszowski Re: _____________________Forum Spam______________ 12.05.06, 22:04 tow kapelanie czy wy o mnie tu wspominaliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kapelan Re: _____________ Spammer polonus5________________ 20.05.06, 14:37 Po tygodniowej przerwie spammer polonus5 is back unfortunately :[ Znów bloguje te swoje prowoczki jedną za drugą. To znaczy kopiuje jakieś tam fragmenciki z prasy. Ani jednego własnego słówka w tych prowoczkach polonusa5. No his follow-up in ‘conversations’ either :[ Najzwyklejsze zaśmiecanie czyjegoś podwórka! Wyglądasz mi Poldek na jp z tymi swoimi fałszywkami he he he stefan_olszowski napisał: > tow kapelanie czy wy o mnie tu wspominaliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 Re: _____________ Spammer polonus5_______________ 20.05.06, 15:16 tow.kapelan napisał: > Po tygodniowej przerwie spammer polonus5 is back unfortunately :[ > Znów bloguje te swoje prowoczki jedną za drugą. > To znaczy kopiuje jakieś tam fragmenciki z prasy. > Ani jednego własnego słówka w tych prowoczkach polonusa5. > No his follow-up in ‘conversations’ either :[ > Najzwyklejsze zaśmiecanie czyjegoś podwórka! > > Wyglądasz mi Poldek na jp z tymi swoimi fałszywkami he he he > > stefan_olszowski napisał: > > > tow kapelanie czy wy o mnie tu wspominaliscie? ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ mysle ze nadlszedl juz czas bys mnie pocalowal w dupe !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kapelan A fe, jak tak można do towarzysza premiera? 20.05.06, 15:45 polonus5 napisała: mysle ze nadlszedl juz czas bys mnie pocalowal w dupe !!! > > stefan_olszowski napisał: > > > > > tow kapelanie czy wy o mnie tu wspominaliscie? > +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ > + > > mysle ze nadlszedl juz czas bys mnie pocalowal w dupe !!! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_olszowski mysle zepolonus maracje i wielki czas zebys 20.05.06, 17:09 przy okazji cmoknal Funia w pompke. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kapelan Lubisz całować się z duchowieństwem, Funiu? 20.05.06, 18:21 stefan_olszowski napisało: > przy okazji cmoknal Funia w pompke. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_olszowski Re: Lubisz całować się z duchowieństwem, Funiu? 20.05.06, 18:34 z was taki duchowny jak z koziej pupy piszczalka. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kapelan Re: Lubisz całować się z duchowieństwem, Funiu? 20.05.06, 19:46 Czyżby dyplomowany polonista Funio zapomniał już polszczyzny, czy też mamy tu do czynienia z jakąś niedouczoną niezdarą ze szlifami podoficera? stefan_olszowski napisało z mozołem, zaciskając z wysiłku swe malinowe wargi: > z was taki duchowny jak z koziej pupy piszczalka. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kapelan Re: _____________ Spammer polonus5_______________ 21.05.06, 19:40 > > stefan_olszowski napisał: > > > > > tow kapelanie czy wy o mnie tu wspominaliscie? > +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ > + polonus5 napisała: > > mysle ze nadlszedl juz czas bys mnie pocalowal w dupe !!! Myślę, że nadszedł czas na założenie prywatnego forum polonus5, bo tak jakoś pościcie tu ni w pięć ni w dziewięć para piętnaście czyli bez związku i bez paru innych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś