Dodaj do ulubionych

Polonus ty na tym forum pracujesz???????????????

12.05.06, 01:19
90% wszystkich postow jest pisanych przez tego delikwenta. Forum powinno byc
z niego zadowolone facet codziennie towrzy przynajmniej 3 nowe posty,
a swoja droga on po prostu jest meczacy!
Obserwuj wątek
    • drabiniasty Re: Polonus ty na tym forum pracujesz???????????? 12.05.06, 01:23
      Tak to pracuja olscy dyplomaci na placowce w Kanadzie....nikt ich nie sprawdza
      a oni pieprza n necie ile sie da. Oj gdybym to ja byl twoim szefem polonus to
      bym ci pogonil kota. Do kopania rowow a nie do wypisywania bzdur na necie.
      Zreszta ci polscy dyplomaci to i nawet rowy wykopliby krzywe.
      • polonus5 Re: Polonus ty na tym forum pracujesz???????????? 12.05.06, 01:38
        drabiniasty napisał:

> Tak to pracuja olscy dyplomaci na placowce w Kanadzie....nikt ich nie
        sprawdza
        > a oni pieprza n necie ile sie da. Oj gdybym to ja byl twoim szefem polonus to
        > bym ci pogonil kota. Do kopania rowow a nie do wypisywania bzdur na necie.
        > Zreszta ci polscy dyplomaci to i nawet rowy wykopliby krzywe.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

he,he,he dzieki za uznanie - czasami i dyplomata placa za dobra prace -smile))
    • tow.kapelan 90% wszystkich postów jest pisanych przez tego de 12.05.06, 02:17
      doctor_piotr napisał:

> 90% wszystkich postow jest pisanych przez tego delikwenta. Forum powinno byc
      > z niego zadowolone facet codziennie towrzy przynajmniej 3 nowe posty,
      > a swoja droga on po prostu jest meczacy!
      _______
      To się nazywa spam.
      Delikwentowi pomyliło się blogowanie z dyskutowaniem.
      Cytuje też bez zrozumienia - nie wie, co cytuje hehehe:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=41034348&a=41053975
    • de.chelly Re: Polonus ty na tym forum pracujesz???????????? 12.05.06, 02:19
      polonus to staly fragment gry na tym forum jak kagan.
      • filipek.us Niech se wobec tego tyż bierze tabletki hehehe 12.05.06, 02:31
        de.chelly napisał:

> polonus to staly fragment gry na tym forum jak kagan.

Niech wobec tego bierze tabletki hehehe
        • zorbathegreek Re: Niech se wobec tego tyż bierze tabletki heheh 12.05.06, 12:04
          A ty bierzesz swoje?
        • fan.club1 Jakie tabletki??? 12.05.06, 18:41
          Wszystkie tabletki już dawno zeżarł kagan.
    • swirowka polonus to bardzofajny facet 12.05.06, 02:53
      i robi duzo dla sprawy polonii. dziekuje za wklad w zrozumienie caloksztaltu
      badan nad inwentaryzacja mocno sugestywnego stosunku polonii do polonii
      aczkolwiek czasami bez lub czesciowo bez samej leciutko wyuzdanej polonii
      rozumianej posrednio jak czsciowe zaangazownie w wewnetrzne opracowania
      emigracyjne nudzacych sie tu virtualnie uczestnikow poszukujacych odpowiedzi na
      podstawowe uwarunkowania nieadekwatnosci emigracyjnej. Narodzie, lepsza jakosc
      siana to lepsze Giewonty!
      • doctor_piotr A swirowka to kolejne wcielenie ..... 12.05.06, 04:37
        polki alias angeliki alias grubej Ulki alias Jan-kran. Menopauza rzucila sie
        jej na mozg, a jesli sie bierze pod uwage jej staropanienstwo, to obraz w sumie
        jest nie tyle sugestywny, co straszny.
        • swirowka wiesz co, pietrek? 12.05.06, 21:40
          mozesz mnie cmoknac w czekoladke. Teraz jestem osoba prywatna jak kazdy inny
          forumowicz, ty cieniasie z owlosiona baba!
    • zorbathegreek Re: Polonus ty na tym forum pracujesz???????????? 12.05.06, 12:05
      Polonus to pracownik kanadyjskiej ambasady...
      • tow.kapelan polonus5 to ty 12.05.06, 16:38
        zorbathegreek napisał:

> Polonus to pracownik kanadyjskiej ambasady...

Zawodowy szpieg gospodarczy. Wywieszki na drzwiach pozmieniane ale kadra ta
        sama. Prof. Krawczyk stuka z Canberry ale udaje, że z Cypru hehehe:

descr: Telstra Internet
        descr: Locked Bag 5744
        descr: Canberra
        descr: ACT 2601
        country: AU
        • polonus5 Re: polonus5 to ty 12.05.06, 19:13
          he,he,he tak jestem Konsulem Generalnym w Toronto !!!
          • tow.kapelan Złociutki, dla mnie to możesz być Jaruzelskim, Kis 12.05.06, 19:37
            Złociutki, dla mnie to możesz być Jaruzelskim, Kiszczakiem i Funiem w jednej
            osobie.
            Dyskutuj, złociutki zamiast BLOGOWAĆ.
            Jak chcesz, to ci założę bloga.
            Albo trzymaj się kilku wątków zamiast zakładać dziesiątki nowych z jednym
            pościkiem.
            Albo cytuj na tematy jakoś tam luźno związane z Polonią.

polonus5 napisała:

> he,he,he tak jestem Konsulem Generalnym w Toronto !!!
            • polonus5 Re: Złociutki, dla mnie to możesz być Jaruzelskim 12.05.06, 20:48
              tow.kapelan napisał:

> Złociutki, dla mnie to możesz być Jaruzelskim, Kiszczakiem i Funiem w jednej
              > osobie.
              +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

zlociutki jak bedziesz mial swoje prywatne forum to bedziesz dyktowal swoj
              regulamin ,tymczasem jest to forum publiczne
              pozdrawiam

nie zyje wolnosc ,wolnosc i swoboda !!!
              • tow.kapelan _____________________Forum Spam___________________ 12.05.06, 21:53

> tow.kapelan napisał:
                Forum Spam:

"Spamming an internet forum in general, is when a user posts something which is
                off-topic or doesn’t have anything to do with the current subject. Also, a post
                that doesn’t contribute to the thread whatsoever is also considered spam in
                some cases. A third form of Forum Spamming is where a person repeatedly posts
                about a certain subject in a manner that is unwanted by (and possibly annoying
                to) the general population of the forum. Lastly there is also the case where a
                person posts messages solely for the purpose of increasing his or her ranking
                on the forum. In a broader sense, advertising on forums where it is not wanted
                is known as spamming and is generally seen as an annoyance."
                polonus5 napisała:
                >
                > zlociutki jak bedziesz mial swoje prywatne forum to bedziesz dyktowal swoj
                > regulamin ,tymczasem jest to forum publiczne
                > pozdrawiam
                >
                > nie zyje wolnosc ,wolnosc i swoboda !!!

Faktycznie nie żyje
                • stefan_olszowski Re: _____________________Forum Spam______________ 12.05.06, 22:04
                  tow kapelanie czy wy o mnie tu wspominaliscie?
                  • tow.kapelan Re: _____________ Spammer polonus5________________ 20.05.06, 14:37
                    Po tygodniowej przerwie spammer polonus5 is back unfortunately :[
                    Znów bloguje te swoje prowoczki jedną za drugą.
                    To znaczy kopiuje jakieś tam fragmenciki z prasy.
                    Ani jednego własnego słówka w tych prowoczkach polonusa5.
                    No his follow-up in ‘conversations’ either :[
                    Najzwyklejsze zaśmiecanie czyjegoś podwórka!

Wyglądasz mi Poldek na jp z tymi swoimi fałszywkami he he he

stefan_olszowski napisał:

> tow kapelanie czy wy o mnie tu wspominaliscie?
                    • polonus5 Re: _____________ Spammer polonus5_______________ 20.05.06, 15:16
                      tow.kapelan napisał:

> Po tygodniowej przerwie spammer polonus5 is back unfortunately :[
                      > Znów bloguje te swoje prowoczki jedną za drugą.
                      > To znaczy kopiuje jakieś tam fragmenciki z prasy.
                      > Ani jednego własnego słówka w tych prowoczkach polonusa5.
                      > No his follow-up in ‘conversations’ either :[
                      > Najzwyklejsze zaśmiecanie czyjegoś podwórka!
                      >
                      > Wyglądasz mi Poldek na jp z tymi swoimi fałszywkami he he he
                      >
                      > stefan_olszowski napisał:
                      >
                      > > tow kapelanie czy wy o mnie tu wspominaliscie?
                      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

mysle ze nadlszedl juz czas bys mnie pocalowal w dupe !!!
                      • tow.kapelan A fe, jak tak można do towarzysza premiera? 20.05.06, 15:45
                        polonus5 napisała:
                        mysle ze nadlszedl juz czas bys mnie pocalowal w dupe !!!

> > stefan_olszowski napisał:
                        > >
                        > > > tow kapelanie czy wy o mnie tu wspominaliscie?
                        > +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
                        > +
                        >
                        > mysle ze nadlszedl juz czas bys mnie pocalowal w dupe !!!
                        • stefan_olszowski mysle zepolonus maracje i wielki czas zebys 20.05.06, 17:09
                          przy okazji cmoknal Funia w pompke.
                          • tow.kapelan Lubisz całować się z duchowieństwem, Funiu? 20.05.06, 18:21
                            stefan_olszowski napisało:

> przy okazji cmoknal Funia w pompke.
                            • stefan_olszowski Re: Lubisz całować się z duchowieństwem, Funiu? 20.05.06, 18:34
                              z was taki duchowny jak z koziej pupy piszczalka.
                              • tow.kapelan Re: Lubisz całować się z duchowieństwem, Funiu? 20.05.06, 19:46
                                Czyżby dyplomowany polonista Funio zapomniał już polszczyzny, czy też mamy tu
                                do czynienia z jakąś niedouczoną niezdarą ze szlifami podoficera?

stefan_olszowski napisało z mozołem, zaciskając z wysiłku swe malinowe wargi:

> z was taki duchowny jak z koziej pupy piszczalka.
                      • tow.kapelan Re: _____________ Spammer polonus5_______________ 21.05.06, 19:40
                        > > stefan_olszowski napisał:
                        > >
                        > > > tow kapelanie czy wy o mnie tu wspominaliscie?
                        >
                        > +
                        polonus5 napisała:
                        >
                        > mysle ze nadlszedl juz czas bys mnie pocalowal w dupe !!!

Myślę, że nadszedł czas na założenie prywatnego forum polonus5, bo tak jakoś pościcie tu ni w pięć ni w dziewięć para piętnaście czyli bez związku i bez paru innych
                        rzeczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka