maszmi 28.10.01, 18:34 Mieszkam od kilku lat w Düsseldorfie.Często jeżdżę do kraju.Szkam Warszawiaków nad Renem. Maszmi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yoanna Re: Düsseldorf IP: *.infocity-nrw.com 29.10.01, 15:17 Czesc Joanna / Köln napisalam do Ciebie maila!!! odezwij sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maszmi odzywam się IP: *.kdt.de 02.11.01, 12:55 Jestem w D-dorfie.Kupę lat.Rodzina i tu i tam.Powoli wrastamy tu,ale ogólnie widzimy się tam,czyli w W-ie.Tutaj trzyma nas praca i narazie zapewniony byt. Sytuacja materialna dobra,zdrowie też i tylko tęskno czasami za prawdziwymi przyjaciółmi i rodziną.Tutaj są tylko znajomi,a w razie kłopotów to jakby ich mniej. Wczoraj paliliśmy światełka na cudzych grobach i myślę .że nasze miejsce jest tam gdzie są "nasze" groby.(Naszła mnie melancholia-to taka nasza polska choroba). Pozdrawiam Maszmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Na co wy jeszcze czekacie IP: *.proxy.aol.com 02.11.01, 13:11 Gość portalu: maszmi napisał(a): > Jestem w D-dorfie.Kupę lat.Rodzina i tu i tam.Powoli wrastamy tu,ale ogólnie > widzimy się tam,czyli w W-ie.Tutaj trzyma nas praca i narazie zapewniony byt. > Sytuacja materialna dobra,zdrowie też i tylko tęskno czasami za prawdziwymi > przyjaciółmi i rodziną.Tutaj są tylko znajomi,a w razie kłopotów to jakby ich > mniej. > Wczoraj paliliśmy światełka na cudzych grobach i myślę .że nasze miejsce jest > tam gdzie są "nasze" groby.(Naszła mnie melancholia-to taka nasza polska > choroba). > Pozdrawiam > Maszmi Dwa kofry ,24 godziny i do granicy bez prawa powrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoanna Re: Köln IP: *.infocity-nrw.com 04.11.01, 17:36 A co robisz w Köln? Odezwe sie jeszcze... ten/ta maszmi mi nie odpisal(a)... Odpowiedz Link Zgłoś
barabasz Re: Köln - do Yoanny 04.11.01, 18:31 jak to - co robie w köln ? zyje po prostu. wstaje, czasem sie myje, jade do pracy lub nie (od czasu do czasu robie sobie wolne), wychowuje zone i syna, organizuje czas wolny. z rzadka poluje na mlode, ciekawe dziewczyny, ktore wysylaja mi prywatnego maila...z rzadka, bom juz nie najmlodszy i polowania mnie troche nuza... jesli napiszesz mimo to - pogadamy wiecej. -b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoanna Re: Köln - do Yoanny IP: *.infocity-nrw.com 05.11.01, 19:35 Napisalam Ci maila - blagam nie poluj na mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barabasz Re: do Yoanny jeszcze raz IP: *.bund.de 07.11.01, 08:28 odpisalem Ci. nie doszlo ? -b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: do Yoanny jeszcze raz IP: *.dbtec.de 07.11.01, 13:13 Yoanna, nie doszlo? Moze to i lepiej. Juz sama oferta korespondencji z kims, kto ,wstaje" i nawet ,czasem sie myje", ,wychowuje zone" (wooow!) i ,z rzadka" bo ,juz nie najmlodszy" ,poluje (jak sie domyslam niezbyt skutecznie) na mlode, ciekawe dziewczyny" to niezly ,Hammer". Ale byc moze dane Ci bedzie poczynic inne doswiadczenia, kto wie? Dasz znac? Watpie w to bardzo, ale nawet wtedy nie sadze, abym dal sie skusic, mimo podobnych ofert skierowanych pod moim adresem. Pozdrawiam i zalecam.... spora doze krytycyzm wobec podobnych znajomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barabasz Re: prosba do Y IP: *.bund.de 07.11.01, 13:26 wybacz mu, on jest calkowicie pozbawiony poczucia humoru (bierze sie zbyt serio) -b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: prosba do Y IP: *.dbtec.de 07.11.01, 15:01 ach "humoru". Dzieki za sprostowanie. "czasem sie myje" uahahahaha.. mozna peknac, "wychowuje zone" och nie, przeszedles sam siebie.... "poluje na mlode ciekawe dziewczyny" ..ledwo trzymam sie na nogach ze smiechu... I jak uroczo dwuznacznie. Nie mam nic przeciw temu zalatujacemu formalina "humorowi" rodem z Twojej ulubionej audycji "Musikantenscheune" dopoki sam nie musze byc z nim konfrontowany. Gustu miliony liczacej publicznosci nie mozna lekcewazyc. Ale dlaczego niewinna dziewczyna ma byc narazona na niszczace skutki uboczne tego fenomenu: uwiad starczy, niedowlad naczyniowy, artretyzm i zaburzenia prostaty? No dobrze, to ostatnie byc moze nie zagraza Yoannie ale przeciez mimo to nalezaloby ja najpierw jakos ostrzec, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoanna Re: prosba do Y IP: *.infocity-nrw.com 07.11.01, 21:20 Nie boj sie mi nic nie zagraza A ty Stan skad jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: do Yoanny IP: *.dbtec.de 08.11.01, 11:40 uff.. no to chwala Bogu bo zapomnialem wczoraj o kilku dalszych, rownie straszliwych skutkach ubocznych: wypadanie wlosow, marskosc watroby i skurcz zwieracza odbytu. Ale jesli piszesz, ze nic Ci nie zagraza... ;o) Skad jestem? Jak poznac po adresie mego providera z dalekiej polnocy. Nie jest tu tak pieknie jak w Köln albo Düsseldorfie ale da sie zyc. Niektorzy robia tu nawet urlop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barabasz Re: widzisz Y - IP: *.bund.de 08.11.01, 12:27 ten chlopczyk nie potrafi nawet p r o s t o odpowiedziec na proste pytanie... - b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: das könnte Dir passen Du Pflaume.... IP: *.dbtec.de 08.11.01, 13:07 Nastepnym razem "ten chlopczyk" (uahahaha.. to znow pewnie ten Twoj boski "humor") odpowie tak p r o s t o , ze moze i Ty zrozumiesz. Czy zlozyles juz podanie w MDR? Mysle, ze mialbys niezle szanse w "Musikantenscheune" (jako rekwizyt). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoanna Re: das könnte Dir passen Du Pflaume.... IP: *.infocity-nrw.com 08.11.01, 17:48 PANOWIE! PANOWIE! Przywoluje Was do porzadku!!! Brr czy na dalekiej polnocy tez tak leje i zimnica? ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: zimno i wilgotno jak diabli.... IP: *.dbtec.de 09.11.01, 09:24 ..ale mimo to ladnie nawet o tej porze roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: zimno i wilgotno jak diabli.... IP: *.extern.kun.nl 09.11.01, 12:53 a 100 km od Dusseldorfu sloneczko swieci...tylko zimno...ale i tak pieknie... Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś