nadau 13.07.06, 13:18 żeby zmniejszyć bezrobocie w kraju... finanse.wp.pl/POD,2,wid,8391582,wiadomosc.html?rfbawp=1152789377.753&ticaid=11f45 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waldek.usa Najlepsi wyjechali 13.07.06, 15:39 a ja mam wakaty. Jeśli nie będę miał pracowników, nie wykonam robót w terminie, a za to są kary. Dlatego zleciłem, by znaleźli mi dziesięciu ludzi - przyznaje. Firmy headhunterskie oprócz zapewniania zwykłych budowlańców, sięgają też po specjalistów z branży IT, zaawansowanych sprzedaży, marketingu, wysokich technologii i inżynierów. Pracownik z perfekcyjnie opanowanym językiem i umiejętnościami nabytymi za granicą to skarb każdej firmy - przyznaje Paweł Zdziech z Talents Technology. ► no to jak, najlepsi wyjezdzaja, czy najgorsi. Zdecydujcie sie gliniaki. PS, jak z rankingiem programistow, nadal liczy sie jako wykladnik jakosci uniwerkow, hehehe? Panowie wybieraja Panie, Panow wybiera policja...Z szaconkiem, bo sie skonczy zle! Odpowiedz Link Zgłoś