lianis 24.08.06, 23:02 dla dziecka powyzej 6rz w uk mozna kupic oprocz herbatki mietowej, w pl podalabym krople zoladkowe a tu dzis poje mietowka a jutro wybiore sie cos kupic. A tak swoja droga czy tu istnieje pojecie aptek calodobowych??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama5plus Re: co na bol brzucha 25.08.06, 14:16 lianis, moze Gaviscon? Nie wiem `jak` Cie boli i czy to zatrucie, niestrawnosc, wiatry Na wiatry wegiel. Na zoladkowe sprawy wlasnie Gaviscon chyba ( acz ja glownie na zgage stosowalam) Herbatka mietowa np w supermarkecie powinna byc. Na niestrawnosc tez olejki (mietowy, bazylia, majeranek-oklady) albo napary z powyzszych (ziol) Koper, szalwia, melisa, imbir. Moze Renni?? Odpowiedz Link Zgłoś
zajac351 Re: co na bol brzucha 31.08.06, 21:30 mieszkam w Holandii... maja tu rewelacyjne krople homeopatyczne IBEROGAST firmy steigerwald ktore mozna kupic w kazdej aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
hanula Re: co na bol brzucha 01.09.06, 23:12 > Nie wiem `jak` Cie boli i czy to zatrucie, niestrawnosc, wiatry ...grypa żołądkowa, po prostu stres? Stres i wirusy to (podobno) najczęstsze przyczyny bólu brzucha u dzieci. Może zamiast karmić dziecko chemią zrobić mu na przykład ciepły okład? (Mojemu pomaga okład z kota, ale nie wiem, czy masz pod ręką ) Odpowiedz Link Zgłoś