starypierdola 07.11.06, 07:37 ... wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej rocznicy Rewolucji Pazdziernikowej Dobroduszny SP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.wal2 Re: Wszystkim forumowiczom/kom zycze .... 07.11.06, 08:21 starypie.. napisał: > ... wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej rocznicy Rewolucji > Pazdziernikowej > > Dobroduszny SP LENIN WIECZNIE ZYWY Odpowiedz Link Zgłoś
peerelski na te okazje nawet konie japonskie tryumfuja 07.11.06, 10:14 ... a kiedy w kalgoorlie?? Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Wszystkim forumowiczom/kom zycze .... 07.11.06, 12:19 Juz chyba zapomniales jak stales 4 godziny po cukier. Ty siem dobrodusznie stuknij w ten czerwony czerep. Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club1 Starzejesz się coraz bardziej, stary! 07.11.06, 12:37 Dawniej pie..łeś nieco lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.wal2 Re: Starzejesz się coraz bardziej, stary! 08.11.06, 09:14 fan.club1 07.11.06, 12:37 + odpowiedz Dawniej pie..łeś nieco lepiej... Dawniej Ty tez ciasniejsza bylas ... Odpowiedz Link Zgłoś
numhuy Re: Starzejesz się coraz bardziej, stary! 08.11.06, 10:45 nie gadaj! fanclub to kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
numhuy zona mi domu codzien wypomina 08.11.06, 10:44 ze niepodobny jestem do lenina. czy pamietasz teorie konwergencji? Wiem, zimno sie robi ale dzisiaj bedac w szkole podstawowej w sali gimnastycznej (lokal wyborczy) widzialem dwa plakaty: 1. Success is not a matter of luck, it is a matter of teamwork. Czyli po naszemu to: liczy sie zespol, wespol zespol itp. nawet podsmierduje tym ze jednostka sie nie liczy. 2. Collect old newspapers, it is for your children. Pamietasz jak ty zasuwales do szkoly z paczka rozwalajacych sie trybun ludu w ktore wsunales zgrabnie dziela lenina tom 43 i 44, czyli Konflikt Bulganina z Leninem? Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Sorry, man! 08.11.06, 18:55 "...dziela lenina tom 43 i 44, czyli Konflikt Bulganina z Leninem?..." W kolejce do glowowania przejzalem jeszcze raz wszystkie 164 tomy dziel wybranych Lenina i Stalina, i widze ze sie mylisz. Oba tomy mam w archiwach. No i to nie Lenin, to Stalin mial konflikt z Zinowiewiewem, Bucharinem, Trockim, .... czyli ze wszystkimi co robili rewolucje. Podobno nawet musial zalatwic wiekszosc naszych rodakow, wlaczajac szefa NKWD i Premiera Rzadu Polskiej REpubliki Radzieckiej (Bialystok, 1920) naszego kochanego Feliksa Dzierzynskiego, Pania Kollataj (odpowiedzialna za kobiety w Comm. International),.... i innych, ze juz nie wspomne o zboczencach z pozniejszej Polskiej Partii Komunistycznej. Bulganin to juz inna era. Wszystkim innym dziekuje za wpisy. Swieta, swieta i po swietach ( Nostalgiczny SP Odpowiedz Link Zgłoś