jutka1 17.12.06, 09:41 W ktorym miejscu watek dobranocny Taty zlamal Netykiete, ze go Balmy wyrzuciles na osla lawke? Mozesz mi wyjasnic aesie? Ten watek niniejszym kopiuje, i jesli go tez wykasujesz, to wysle do adminow portalu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
normalski1 Re: Prosze o wyjasnienie 17.12.06, 11:25 Balmiasty mysli ze to jego prywatne Forum . Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Prosze o wyjasnienie 17.12.06, 17:03 ja rozumiem, ze nie wszyscy sa doskonali ale tata jest obecnie krolem tych inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: Prosze o wyjasnienie 17.12.06, 21:35 piss.doff napisał: > ja rozumiem, ze nie wszyscy sa doskonali ale tata jest obecnie krolem tych > inaczej. *********** Rzecz jest w tym na jakiej podstawie _ten watek_ zostal przeslany na osla lawke (bo tam go znalazlam). Drugi juz raz z rzedu kolega balmy usuwa watki dobranocne Taty, nie mowiac o cieciu innych rzeczy, w tym moich - nigdy nie naruszajacych netykiety, nota bene. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Prosze o wyjasnienie 18.12.06, 01:20 zgaszam sie z toba ze lepiec o tym cieciu innych rzeczy lepiej nie mowic Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk1 Re: Prosze o wyjasnienie 17.12.06, 18:09 Najwyrazniej nie rozumiesz jeszcze, co sie dzieje na tym forum. To prywatna website niejakiego balmy z Hawajow aka jp.hi. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Prosze o wyjasnienie 17.12.06, 19:19 zaloz swoja. co, jaj nie masz? Ty kozak donski, dasz sie komus z Hawajow cenzorowc? Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: Prosze o wyjasnienie 18.12.06, 13:13 piss.doff napisał: > zaloz swoja. co, jaj nie masz? Ty kozak donski, dasz sie komus z Hawajow > cenzorowc? __________ forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=54072600 .........a ty co tak placzesz......... Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: Prosze o wyjasnienie 17.12.06, 23:35 Pan Balmy zaniemowil? Nie tlumacz sie roznica czasu ani niedziela. PS. Jestem tzw. "przyjaznie nastawiona", ale tutaj rece i nogi mi opadaja, Balmy. Miej odwage sie przyznac do bledu - to wlasnie to stanowi o wielkosci czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk1 Moze zechcesz przeczytac moj post ? 17.12.06, 23:53 Walka z wiatrakami. On tnie po nickach. Facet nie rozumie kompletnie roznicy miedzy cenzura a moderacja.... PS Jak tam ta mala paryska knajpka prowadzona przez bylego marynarza? Odwiedzalas ostatnio moze ? Mile wspominam Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: Moze zechcesz przeczytac moj post ? 18.12.06, 00:17 Hint, hint, hint.... ))))))) PS. Owszem, miesiac temu bylam. Jedzenie jak zwykle doskonale, wlasciciele jak zwykle cudni. Tylko na Montmartre nie dotarlam... A wracajac do tematu... No co Balmy? Wytlumaczysz mi swoje postepowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk1 Re: Moze zechcesz przeczytac moj post ? 18.12.06, 01:18 Tez Ci dam hint Odpusc sobie, tu absolutnie nie wygrasz- albo przyjmujesz dzikie zasady albo w ogole pisz gdzie indziej bo nerwow po prostu szkoda. Ja pisze tu w 100 % dla jaj i mam super zabawe z tego zbiegowiska debili. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Moze zechcesz przeczytac moj post ? 18.12.06, 01:23 nie szukaj sobie wspolnika i popracuj nad swoim ubostwem slownikowym. Odpowiedz Link Zgłoś
balmy Re: Prosze o wyjasnienie 18.12.06, 07:14 Jak ktos tu slusznie zauwazyl nie jest to forum prywatne. To forum publiczne na ktorym obowiazuja pewne zasady. Te zasady reguluje Regulamin i Netykieta Forum. Pomocne jest takze zapoznanie sie z Pomoca (Help Forum). forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617538.html forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html forum.gazeta.pl/forum/0,62499.html Nieprzestrzeganie tych kilku zasad powoduje, ze niektore watki zostaja przesuwane na inne forum, zwane "Osla Lawka". Przypomne, ze watki czy posty lamiace razaco powyzsze zasady sa usuwane. Co wiec zostaje przesuwane na Osla Lawke? Przede wszystkim posty zasmiecajace forum, niepotrzebne, bez tematu, prywatne, nikogo nie interesujace. Najczesciej tworzone przez tzw trollow i spamerow. Przypomne takze, ze w mysl zasad tego forum odpowiedzi na zapytanie o usuniecie watku\postu udzielane sa tylko i wylacznie droga e-mailowa. Robie wiec tu wyjatek biorac pod uwage ilosc postow swiadczacych o zainteresowaniu tym tematem. Wesolych Swiat Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Prosze o wyjasnienie 18.12.06, 07:35 Sadzac z tresci forum Polonia watki i wypowiedzi o maciorach, kozach oraz roznych funkcjach fizjologicznych sa OK. Natomiast nocne tesknoty Taty nie sa OK. Prosze o wyjasnienie roznicy na niekorzysc Taty. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
balmy Re: Prosze o wyjasnienie 18.12.06, 08:23 Osobiscie nie widze roznicy, dlatego obydwie "produkcje" sa przesuwane. Prosze o to zapytac zainteresowanych. To ze przesuwanych jest wiecej "skorek" to wynika tylko z ich wiekszej ilosci. Ile tego zostaje? Tu przeciez niema cenzury. Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: Prosze o wyjasnienie 18.12.06, 08:35 Uprzejmie prosze Aesa o zacytowanie punktu netykiety, ktory zostal zlamany przez dobranocny watek Taty. Uprzedzajac wyjasniam, ze zarowno tresc watku, jak tez moja z Tata "znajomosc" sa czysto wirtualne, nie jest to wiec prywatna wymiana zdan tylko wirtualne uprzejmosci. Jak wyzej wiec, czekam na cytat z Netykiety. Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: Prosze o wyjasnienie 18.12.06, 13:59 balmy napisał: > Osobiscie nie widze roznicy, dlatego obydwie "produkcje" sa przesuwane. Prosze > o to zapytac zainteresowanych. To ze przesuwanych jest wiecej "skorek" to > wynika tylko z ich wiekszej ilosci. > > Ile tego zostaje? Tu przeciez niema cenzury. .........wystukaj to wrescie z siebie............rajcuje cie to.....ta skorka...... Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Prosze o wyjasnienie 18.12.06, 14:44 luiza-w-ogrodzie napisała: > Sadzac z tresci forum Polonia watki i wypowiedzi o maciorach, kozach oraz ty sie lepiej odwal od bonka panienek, dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
odin-2 Do Balmy 18.12.06, 08:11 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44851 Autor: odin-2 Data: 10.12.06, 18:12 Po "zgasnieciu Forum "Ploty" Calgary jak i równiez FCSE tutaj mozemy sie spotykac. Moja rola admina ogranicza sie do nicnierobienia - prosze o netykiete - wpisy usuwane niebeda. ___________________________________________________________________ Powyzej wskazowka jak forum administrowadz powinnes jezeli niechcesz byc adminem zakurzonych dewotow .. rob wiele nierobiac nic,na forum tylko dorosli ludzie .Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
rettinger jakis zmasowany atak na admina 18.12.06, 09:03 przez nalot specjalistuw z krypty a ostatni zgasil tam swiatlo. Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: Prosze o wyjasnienie 18.12.06, 12:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=54086061&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: Prosze o wyjasnienie 18.12.06, 12:55 ...wesolych swiat...jutus............ Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian czego placzesz juta? 18.12.06, 15:00 mase moich wpisow tez wycina, i nie robie z tego afery a przeciez, napisanie, ze bonk soltysem zostal albo, ze z maciorom na spacer poszedl nie lamie ani regulaminu, ani netykiety Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: czego placzesz juta? 18.12.06, 15:09 Ontarianie drogi, to nie afera tylko postawienie sie na sztorc. I do tego te uwagi: "tematy nieinteresujace i nie mieszczace sie w tematyce polonijnej"?? Co to jest tematyka dozwolona lub nie na forum polonijnym? I kto bedzie o tym decydowac? Szanowny pan aes? PS. Nie placze, i nie chodzi o moje wpisy, tylko o watek Taty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: czego placzesz juta? 18.12.06, 15:15 jutka1 napisała: > Ontarianie drogi, to nie afera tylko postawienie sie na sztorc. hm, stawianie na sztorc, dosc ciekawy temat ale moze innym razem o stawianiu na sztorc pogadamy > I do tego te uwagi: "tematy nieinteresujace i nie mieszczace sie w tematyce > polonijnej"?? ja juz sie zdazylem do tego typu uwag przyzwyczaic > Co to jest tematyka dozwolona lub nie na forum polonijnym? tego to i diabel nie wie > I kto bedzie o tym decydowac? Szanowny pan aes? nooo, to ty nie wiedzialas o tym? > PS. Nie placze, i nie chodzi o moje wpisy, tylko o watek Taty. a jesli taty, to niech tnie Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: czego placzesz juta? 18.12.06, 15:18 ontarian napisał: > jutka1 napisała: > > > > PS. Nie placze, i nie chodzi o moje wpisy, tylko o watek Taty. > a jesli taty, to niech tnie > ...........dzieki kolo.......... Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: czego placzesz juta? 18.12.06, 15:15 wwrrrrrrr.......JUTUS JESTES JAK LWICA!..........dziwie sie dlaczego jeszcze samotnie zajmujesz sie warzywami w twoim kolorowym domku........gdzie ci mezczyzni.....wwwrrrrrrrrrrr.........))) Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: czego placzesz juta? 20.12.06, 20:37 tato1 napisał: > wwrrrrrrr.......JUTUS JESTES JAK LWICA!..........dziwie sie dlaczego jeszcze > samotnie zajmujesz sie warzywami w twoim kolorowym domku........ oj Jutka - Ty zamiast Balmy to Tate powinnas do tablicy wywolac - na moj gust to on sie zwyczajnie nabija z Twojej chaty i ogrodka, ze szczegolnym naciskiem na przypisanie robienia widel z igiel, Twojemu stanowi cywilnemu ))) -- Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: czego placzesz juta? 20.12.06, 22:31 Nie mialam przyjemnosci sie z Pania poznac. Co wolno Tacie, to nie kazdemu, Droga Pani (lub Drogi Panie, jak zwal tak zwal). Juz zyczylam w tym watku wesolych Swiat koledze Aesowi. Wszystkim Prim-usom rowniez skladam serdeczne zyczenia, spokojnych, zdrowych Swiat, i wszystkiego najlepszego w Nowym 2007. Niech Wam sie darzy na kazdym froncie i w kazdej dziedzinie. Szczerze zupelnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
balmy Re: czego placzesz juta? 20.12.06, 07:01 jutka1 napisała: > I do tego te uwagi: "tematy nieinteresujace i nie mieszczace sie w tematyce > polonijnej"?? > Co to jest tematyka dozwolona lub nie na forum polonijnym? > I kto bedzie o tym decydowac? Szanowny pan aes? Nigdy nie napisalem czy uwazalem, ze jakies tematy sa niezgodne z tematyka tego forum. A "tematyka dozwolona" - to juz czysta demagogia. Pisalem tu kiedys przy okazji moderacji jan.kran, ze forum jest otwarte i niema w nim narzucowych regul tematycznych. Dawalem tym wyraz swojej opinii, wrecz odwrotnej niz tej ktorej mi zarzucasz. Nie bede nazywal tego co robisz po imieniu. Jednak licze na Twoje sprostowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: czego placzesz juta? 20.12.06, 07:17 jak sobie pomysle ze moglby tu byc pascal to robi mi sie niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Balmy 20.12.06, 08:47 Pozwolisz, ze Cie zacytuje, z forum o moderacji: "Re: Pytanie - powazne - do Adminow balmy 18.12.06, 09:26 + odpowiedz Dla niewtajemniczonych, chodzi o tego typu watki, ktorych uzytkownik ten produkuje wiele. Niewiele jednak interesujacych spolecznosc polonijna." Chodzilo mi o to ostatnie zdanie. Ktore TY wlasnymi paluszkami napisales. Nie oskarzaj mnie wiec o demagogie, OK? Wijesz sie kolego jak piskorz, wymyslasz wytlumaczenia ktore n.b. mnie nie przekonuja, ale to niewazne. Wyjasnienie powyzsze spowodowalo moj wpis tutaj, i podtrzymuje swoje zdanie - nie Tobie Aesie decydowac, jaki temat "interesuje spolecznosc polonijna". Kazdy temat moze interesowac, bo taka jest specyfika tego forum. Gdyby to bylo forum "Ogrody" i ktos zalozyl watek o historii i dyskografii the Cure, prosze bardzo. Ale Polonia nie jest forum tematycznym. Na tym pozwole sobie skonczyc dyskusje z Toba, bo rzeczywiscie nie ma sensu. Wesolych Swiat. Jutka. Odpowiedz Link Zgłoś
rettinger do jutka1 20.12.06, 09:36 nabarlozylas tu z tata wiec ktos musial ten wasz grajdolek rodzinny pozamiatac. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 a nie mozecie sobie tych "uprzejmosci" 18.12.06, 15:52 wymieniac tam gdzie one pasuja? np w trupiarni? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: a nie mozecie sobie tych "uprzejmosci" 18.12.06, 16:01 czyli w krypcie Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Hej, Jutka! 18.12.06, 16:41 Znajdz ze sobie chlopa, prawdziwego a nie 'wirtualnego', zajmnij sie nim, to Ci glupoty wywietrzeja z glowy. Wyraznie potrzebujesz tego. Zachowujesz sie ty jak prymus - skarzypyta; zupelna dziecinada. I takim wlasnie zachowaniem zasmiecasz forum. Zgadzam sie tez z Jot-23 (O DZIWO !!!) ze 'forumowo' lepiej bylo by dla Ciebie skoncentrowac sie na krypcie. Obserwator SP Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: Hej, Jutka! 18.12.06, 17:01 .........czy proponujesz papieroska?.........mysle ze juz wypaliles........ ......niesamowite ze mozna dostac orgazmu siedzac przed PC............. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Hej, Jutka! 18.12.06, 17:04 tato1 napisał: > ......niesamowite ze mozna dostac orgazmu siedzac przed PC............. jedyne miejsce, gdzie ty orgazmu dostajesz Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: Hej, Jutka! 18.12.06, 17:06 ..............specjalista od skorki?.....rozumiem zainteresowanie...... Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Hej, Jutka! 18.12.06, 17:31 no widzisz? nawet wiesz do czego skorka sluzy niedlugo razem z bonkiem bedziecie trzepali Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: Hej, Jutka! 18.12.06, 17:42 ontarian napisał: > no widzisz? nawet wiesz do czego skorka sluzy > niedlugo razem z bonkiem bedziecie trzepali > .........niesamowite..........przeszedlem nawet kurs samogwaltu w 5-sec.........bez samogwaltu............ .........te forum jest samowystarczale........... Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: Hej, Jutka! 18.12.06, 18:22 ontarian napisał: > ty tez jestes samowystarczalny > ......ale nie to co masz na mysli........... Odpowiedz Link Zgłoś
viper39 Re: Hej, Jutka! 18.12.06, 17:07 piszcie sobie na private gdzies albo sie spotkajcie ... albo tak jak bylo dotychczas krypta.. czyli P2 Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: Hej, Jutka! 18.12.06, 17:14 ........szokujace............jak bym im podgwizdzil zabawki w piaskownicy...........jeszcze troche i zaczna plakac............... Odpowiedz Link Zgłoś
rettinger czy mozesz sie wyniesc wreszcie do tego kasyna? 18.12.06, 17:38 i ile ty masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: Hej, Jutka! 18.12.06, 19:30 Placzesz Pierdulo ze cie z krypty wywalili? No nie bucz juz nie bucz... FYI, najuprzejmiej jak umiem - moj chlop bardzo sobie chwali, a i u mnie tez wszyscy zdrowi, dziekuje uprzejmie za troske. Over and out, Mister SP. Odpowiedz Link Zgłoś
rettinger czy admin moze przeniesc ten watek na osla lawke? 18.12.06, 17:36 zeby czlowiek nie musial byc swiadkiem prywatnych zalotow? Chcialem wyjechac za granice ale teraz widze, ze to moze nie jest taki dobry pomysl. J. Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: czy admin moze przeniesc ten watek na osla la 18.12.06, 17:38 ...........od kiedy wyjazdy Polakow za granice to"dobry pomysl"?........ Siedz na tylku........ Odpowiedz Link Zgłoś
rettinger Re: czy admin moze przeniesc ten watek na osla la 18.12.06, 17:39 ty jak widze tez siedzisz w Polsce wiec nie rob nam tu zlego swiadectwa. Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: czy admin moze przeniesc ten watek na osla la 18.12.06, 17:45 ..........ty facet........zmienilem zdanie.........wypad z kraju........jakies adresy firm.......nawet ci wynajme dom......gdzie chcesz?..........w jakim kraju?...... Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Heheh, Jutus me dahrlin', a nie 18.12.06, 21:29 przyszlo do glowy, ze balmiak jest zazdrosny??? Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Heheh, Jutus me dahrlin', a nie 20.12.06, 07:22 nie balmy tylko ja i nie tabacznikuj. Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk1 Ciekawe, Panie Balmy......... 20.12.06, 17:13 Ciekawe, ze Pan Balmy nie zlikwiduje nicka na przyklad takiemu "yaponcykowi" , ktory probuje wygladac jak yaponczyk1, a mi, oryginalnemu yapoczykowi nicka bezczelnie zniszczyl, razem z moja poczta ..... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=54262889&a=54263098 Odpowiedz Link Zgłoś