Dodaj do ulubionych

PROPOZYCJA

27.04.03, 01:25
Sluchajcie, mam propozycje. Moze bysmy sprobowali przez nastepne, powiedzmy
8 godzin, zachowywac sie na tym forum z wysoka kultura. Mam na mysli zadnych
przeklenstw, zadnych osobistych wycieczek itp. Taki osmiogodzinny cud. Tylko
po to zeby zobaczyc czy damy rade. Przeciez wiekszosc z tych co tu pisza,
pisze tu czesciej. Nie macie jakiegos poczucia przynaleznosci do jakiejs
ekskluzywnej grupy? Moze aby ta przynaleznosc wyrazic warto sprobowac? Co Wy
na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: MalMal Re: PROPOZYCJA IP: *.nyc.rr.com 27.04.03, 01:31
      ... nachlal sie i, curva, bredzi o jakiejs kilturze ...
      • ro-bert.vel.guajazyl Re: PROPOZYCJA 27.04.03, 01:38
        Nie poddawaj sie tak latwo! Daj lepiej przyklad. Moze dobry, interesujacy temat?
        • szakal25 Re: PROPOZYCJA 27.04.03, 01:44
          ty sobie zrob wpierw porzadek na tym twoim Polonia Bis ,a nie wpychaj pyska
          tu ,bo cie wyrzucimy albo usuniemy twoje wpisy ,tak jak ty to robisz na swoim
          forum,patrz co masz na wlasnym podworku,bo tam nie pozwalasz nikomu na nic a
          tu tez chcesz rzadzic ??
          • ro-bert.vel.guajazyl Re: PROPOZYCJA 27.04.03, 01:56
            szakal25 napisał:

> ty sobie zrob wpierw porzadek na tym twoim Polonia Bis ,a nie wpychaj pyska
            > tu ,bo cie wyrzucimy albo usuniemy twoje wpisy ,tak jak ty to robisz na swoim
            > forum,patrz co masz na wlasnym podworku,bo tam nie pozwalasz nikomu na nic a
            > tu tez chcesz rzadzic ??

hehehehe prosze bardzo.Usun chociaz jeden moj post heheheheh.Chcialbym widziec
            jakie masz mozliwoscismile))))

p.s.
            O moje podworko sie nie martw , porzadek tam jest wlasnie dzieki mnie.I tak
            pozostanie dopoki Bis bedzie czynny .
    • xiurek Re: PROPOZYCJA 10.05.03, 01:22
      ro-bert.vel.guajazyl napisał:

> Sluchajcie, mam propozycje. Moze bysmy sprobowali przez nastepne, powiedzmy
      > 8 godzin, zachowywac sie na tym forum z wysoka kultura. Mam na mysli zadnych
      > przeklenstw, zadnych osobistych wycieczek itp. Taki osmiogodzinny cud. Tylko
      > po to zeby zobaczyc czy damy rade. Przeciez wiekszosc z tych co tu pisza,
      > pisze tu czesciej. Nie macie jakiegos poczucia przynaleznosci do jakiejs
      > ekskluzywnej grupy? Moze aby ta przynaleznosc wyrazic warto sprobowac? Co Wy
      > na to?
      • szakal25 [...] 10.05.03, 05:16
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • szakal25 Re: PROPOZYCJA 10.05.03, 08:47
          i co ?? siedzisz na dupie cicho ?????
          • zotkiefka Re: PROPOZYCJA 15.06.03, 03:06
            szakal25 napisał:

> i co ?? siedzisz na dupie cicho ?????

Chyba kupe robi.
    • y_dus Re: PROPOZYCJA 15.06.03, 03:23
      ro-bert.vel.guajazyl napisał:

> Sluchajcie, mam propozycje. Moze bysmy sprobowali przez nastepne, powiedzmy
      > 8 godzin, zachowywac sie na tym forum z wysoka kultura. Mam na mysli zadnych
      > przeklenstw, zadnych osobistych wycieczek itp. Taki osmiogodzinny cud. Tylko
      > po to zeby zobaczyc czy damy rade. Przeciez wiekszosc z tych co tu pisza,
      > pisze tu czesciej. Nie macie jakiegos poczucia przynaleznosci do jakiejs
      > ekskluzywnej grupy? Moze aby ta przynaleznosc wyrazic warto sprobowac? Co Wy
      > na to?

Laski nie robita, jak by co to bedom ciac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka