gabrysiasa 24.04.07, 16:17 Czesc Od 11 lat mieszkam w RPA, a dokladnie mowiac w Johannesburgu. Mam meza tutejszego i mala 3-letnia pocieche. Cieszylabym sie z waszych kontaktow jezeli tez tu przebywacie. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vpeyper Re: Mamy w RPA 27.05.07, 20:24 witam Tez mieszkam w Johannesburgu, od 6 lat, moj maz rowniez pochodzi z RPA, mamy 7- miesieczna coreczke Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yebo-gogo Re: Mamy w RPA 30.07.07, 16:17 hej ja mieszkam troche dalej ze 3 godziny jazdy od johanesburga. mój mąż też tamtejszy . bardzo bym chciała poznać kogoś z polski. Odpowiedz Link Zgłoś
podrozniktom Re: Mamy w RPA 04.11.07, 16:23 Fajnie ci, ciepło, ładnie, u nas teraz zima RPA Odpowiedz Link Zgłoś
sugar_mami Re: Mamy w RPA 29.05.07, 08:37 Hej, Jak sie Wam mieszka w RPA? Ja tez mam meza z RPA ale obecnie mieszkamy z dwojka dzieci w Sydney, wczesniej dziesiec lat w UK. W RPA bylam 3 razy i teraz szykuje mi sie czwarty w grudniu. Maz ma tam cala rodzine, rozsiana po kraju ale ojca ma w Johannesburgu. Jak bylismy jeszcze na etapie starania sie o wize australijska to rezerwa byl wyjazd do RPA ale raczej do Cape Town. Tak z ciekawosci, jak wam sie zyje w Poludniowej Afryce? pozdrawiam sugar Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka110 Re: Mamy w RPA 05.08.07, 00:10 nie jestesmy w RPA, ale chetnie bysmy byli. Sa tam szkoly muzyczne, szukajace nauczycieli? Poydrowienia z Europy. Odpowiedz Link Zgłoś