Gość: lolo271 IP: *.sympatico.ca 04.06.03, 02:39 Skonczylem Wyzsza Szkiole Biznesu w Plocku i ciekaw jestem czy jest to uznawane w Melb? Prosze tylko o powazne odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wcw Re: Polski dyplom w Australii 04.06.03, 02:42 Gos´c´ portalu: lolo271 napisa?(a): > Skonczylem Wyzsza Szkiole Biznesu w Plocku i ciekaw jestem czy jest to > uznawane w Melb? Prosze tylko o powazne odpowiedzi Jest tylko jedna firma, ktora uznaje ten dyplom, ale nie pamietam. Pytaj Pana Kagana o to. Napewno udzieli Ci wszelkich informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superwicked Re: Polski dyplom w Australii IP: *.sympatico.ca 04.06.03, 02:47 To juz lepiej spytac sie polskiego Cygana ... Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Polski dyplom w Australii 04.06.03, 03:04 Gość portalu: superwicked napisał(a): > To juz lepiej spytac sie polskiego Cygana ... tak to prawda, jesli chcesz sie czegos dowiedziec o najlepszej patelni na swiecie to do cygana, a w australii, Luiza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Who Re: Polski dyplom w Australii IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 04.06.03, 03:28 wcw napisała: > Gos´c´ portalu: lolo271 napisa?(a): > > > Skonczylem Wyzsza Szkiole Biznesu w Plocku i ciekaw jestem czy jest to > > uznawane w Melb? Prosze tylko o powazne odpowiedzi > > Jest tylko jedna firma, ktora uznaje ten dyplom, ale nie pamietam. Pytaj Pana > Kagana o to. Napewno udzieli Ci wszelkich informacji. Firma ta nazywa sie Salvation Army i dadza ci tan goraca zupe. Odpowiedz Link Zgłoś
wozak Re: Polski dyplom w Australii 04.06.03, 20:53 Ha, ha ha ha ha ha ha ha ah ha Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Szkola biznesu w plocku !!! hi hi hi !!! 04.06.03, 20:55 szkola biznesu w plocku ... w australi nawet nie wiedza gdzie jest polska a co dopiero plock ! Ale dyplom jest wiec podlogi moze szorowac. Odpowiedz Link Zgłoś
booma wskazowki dla posiadaczy polskich dyplomow w AU 04.06.03, 21:17 www1.gazeta.pl/lodz/1,37651,1054234.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocny Re: Szkola biznesu w plocku !!! hi hi hi !!! IP: 66.207.104.* 04.06.03, 23:25 bozena_l napisała: > w australi nawet nie wiedza gdzie jest polska Tak, slyszalem o poziomie tamtejszych szkol ... Odpowiedz Link Zgłoś