bonzee33 31.05.07, 10:10 Czy kots mi moze wytlumaczyc jak to dziala od strony prawnej? Mam np. jakis projekt i chce go zlecici firmie w Chinach.. Podpisuje z nimi kontrakt i zadnych permitow nie porzebuje? is it correct? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bonzee33 Re: outsourcing 31.05.07, 16:15 correct. correct, juz znam odp a na tym forum nikt nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee33 mialo byc tak (to przez szkopska klawiatura!) 31.05.07, 16:18 correct. correct, juz znam odp a na tym forum (jak zawsze!) nikt nic nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: outsourcing 31.05.07, 17:13 a o death from 1000 cuts slyszales? kiedy chca pieniadze od ciebie? czy produkt wymaga sp. przepisow importow? czy produkt wymaga certfikatow fcc, fda, usda... a jaka jest procedura testow odbioru, np, zamowisz tlok i cylinder, to czy tlok ma wchodzic w cylinder i z jakim tarciem itd. z twojego pytania wynika ze bedziesz mial powazne problemy, winny bedziesz ty i g. na to poradzisz. znowu wyjdzie na to ze polaczek dal d. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee33 Re: outsourcing 31.05.07, 17:41 na tlokach i cylindrach to ty mi nic nie wytlumaczysz... nic z tego nie rozumiem.... A co ma do tego death from 1000 cuts to juz kompletnie nie jaze... Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff no to ci wytlumacze 31.05.07, 17:55 ooo, nieladnie jest podsluchiwac podczas zbierania talerzy w knajpie... Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee33 Re: outsourcing 31.05.07, 17:56 no dobra humor mi sie poprwil, bo szef powiedzial, ze go jutro nie ma... Mi o troche inny punkt biega... Wpadlam dzisiaj na to, ze outsourcingiem mozna zastapic contracting. Ten drugi potrzebuje miec dzialalnosc gospodarcza w kraju, w ktorym kontraktuje, w pierwszyam przypadku to nie jest konieczne. Kwestia skrojenia odpowiedniej umowy. Capito? Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee33 Re: outsourcing 31.05.07, 17:57 mi caly czas biega tylko i wylacznie o IT Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: outsourcing 31.05.07, 18:05 ..ci biega i jarzysz a mnie sie zdaje, ze ty jarasz za malo bo od azbestu to ci sie niezle pomieszalo pod sufitem. Odpowiedz Link Zgłoś