dostawca_pavulonu 28.06.07, 14:22 www.nytimes.com/2007/06/27/realestate/greathomes/27gh-poland.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piss.doff Re: Amerykanin w Polsce 28.06.07, 14:34 nastepny ktory wdepnal w g. inwestycyjne i usiluje sie z niego wyczolgac o cudzych silach. Rozmiar tej stajni 1.9 akra -.1.9 acre = 0.768902 Zawyzaja ten rozmiar, kretacze. Odpowiedz Link Zgłoś
za_morzem Re: Amerykanin w Polsce 28.06.07, 14:47 "nastepny ktory wdepnal w g. inwestycyjne i usiluje sie z niego wyczolgac o cudzych silach." yup, na to wyglada, ma facet przyebane. "The 7,800-square-meter (1.9-acre) property cost $60,000, the price of a small apartment in Warsaw at the time. Now, he estimates, the property is worth at least 15 times as much, thanks to his improvements and the country’s soaring residential prices, propelled by its growing economy and falling interest rates." hlehlehle... Odpowiedz Link Zgłoś
burgerking1 Re: Amerykanin w Polsce 29.06.07, 01:22 i gdzie te wszystkie przechwalki o milionach zarobionych w Polszu ?/ przez wiadery " i innych latwych zeru poza krajem zamieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
za_morzem burger... 29.06.07, 01:56 tutaj: (czyli jeden post przed twoim wyjasnia sprawe) ""The 7,800-square-meter (1.9-acre) property cost $60,000, the price of a small apartment in Warsaw at the time. Now, he estimates, the property is worth at least 15 times as much, thanks to his improvements and the country’s soaring residential prices, propelled by its growing economy and falling interest rates." 15x zysk. slowo pisane nie trafia co? mam nadzieje ze z polskim nie jest tak zle. Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: burger... 29.06.07, 06:06 nie wiem o co Wam chodzi, mnie sie przedsiewziecie podoba, jedyny problem to niezabezpieczony staw przy domu z malym dzieckiem i roje komarow i zab z niego sie wylegajacych, blee Odpowiedz Link Zgłoś