Dodaj do ulubionych

Amerykanin w Polsce

28.06.07, 14:22
www.nytimes.com/2007/06/27/realestate/greathomes/27gh-poland.html
Obserwuj wątek
    • piss.doff Re: Amerykanin w Polsce 28.06.07, 14:34
      nastepny ktory wdepnal w g. inwestycyjne i usiluje sie z niego wyczolgac o
      cudzych silach. Rozmiar tej stajni 1.9 akra -.1.9 acre = 0.768902 Zawyzaja ten
      rozmiar, kretacze.
      • za_morzem Re: Amerykanin w Polsce 28.06.07, 14:47
        "nastepny ktory wdepnal w g. inwestycyjne i usiluje sie z niego wyczolgac o
        cudzych silach."

yup, na to wyglada, ma facet przyebane.

"The 7,800-square-meter (1.9-acre) property cost $60,000, the price of a small
        apartment in Warsaw at the time. Now, he estimates, the property is worth at
        least 15 times as much, thanks to his improvements and the country’s soaring
        residential prices, propelled by its growing economy and falling interest rates."

hlehlehle...

• burgerking1 Re: Amerykanin w Polsce 29.06.07, 01:22
          i gdzie te wszystkie przechwalki o milionach zarobionych w Polszu ?/
          przez wiadery " i innych latwych zeru poza krajem zamieszkania.
          • za_morzem burger... 29.06.07, 01:56
            tutaj:
            (czyli jeden post przed twoim wyjasnia sprawe)

""The 7,800-square-meter (1.9-acre) property cost $60,000, the price of a small
            apartment in Warsaw at the time. Now, he estimates, the property is worth at
            least 15 times as much, thanks to his improvements and the country’s soaring
            residential prices, propelled by its growing economy and falling interest rates."

15x zysk.
            slowo pisane nie trafia co?
            mam nadzieje ze z polskim nie jest tak zle.

• edytkus Re: burger... 29.06.07, 06:06
              nie wiem o co Wam chodzi, mnie sie przedsiewziecie podoba, jedyny problem to niezabezpieczony staw
              przy domu z malym dzieckiem i roje komarow i zab z niego sie wylegajacych, blee

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka