Gość: Kaja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.03, 21:24 czy wszyscy mezczyzni z krainy deszczowcow sa tacy (!!!) OZIEBLI? dlaczego? Kaja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlosliwe_bydle Re: Anglia i Anglicy 18.06.03, 21:36 Gość portalu: Kaja napisał(a): > czy wszyscy mezczyzni z krainy deszczowcow sa tacy (!!!) > OZIEBLI? > > dlaczego? > > Kaja Dlaczego tak sadzisz? Czy podalas stawke $50, a on ozieble zaproponowal $20? Odpowiedz Link Zgłoś
pomocny123 Re: Anglia i Anglicy 18.06.03, 21:37 Nie wszyscy - np. DS dostal szalu o zepsuta lodowke, hihihi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Anglia i Anglicy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.03, 21:40 pomocny123 napisał: > Nie wszyscy - np. DS dostal szalu o zepsuta lodowke, hihihi ... Co Ty powiesz? to super........ moze nam SPECJALNIE do firmy przysylaja: a) ozieblych b) brzydkich, Zeby sie panie nie rozpraszaly........ pozdrawiam, Kaja Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwe_bydle Re: Anglia i Anglicy 18.06.03, 21:55 Gość portalu: Kaja napisał(a): > pomocny123 napisał: > > > Nie wszyscy - np. DS dostal szalu o zepsuta lodowke, hihihi ... > > Co Ty powiesz? to super........ > moze nam SPECJALNIE do firmy > przysylaja: > a) ozieblych > b) brzydkich, > > Zeby sie panie nie rozpraszaly........ A moze panie jakby lekko paszczakowate z wygladu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Anglia i Anglicy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.03, 22:08 zlosliwe_bydle napisał: > Gość portalu: Kaja napisał(a): > > > pomocny123 napisał: > > > > > Nie wszyscy - np. DS dostal szalu o zepsuta lodowke, hihihi ... > > > > Co Ty powiesz? to super........ > > moze nam SPECJALNIE do firmy > > przysylaja: > > a) ozieblych > > b) brzydkich, > > > > Zeby sie panie nie rozpraszaly........ > > A moze panie jakby lekko paszczakowate z wygladu? To od "pan jakby lekko paszczakowatych" Angolom psuje sie uroda i temperament? no, no.........coz za blyskotliwe wnioski, Czyzby Angol z kompleksami sie odezwal? ojej........ moze sie juz trzeci raz nie odzywaj? Po co swiatu ucieszny dawac prospekt ? Kaja Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwe_bydle Re: Anglia i Anglicy 18.06.03, 22:22 Gość portalu: Kaja napisał(a): > zlosliwe_bydle napisał: > > > Gość portalu: Kaja napisał(a): > > > > > pomocny123 napisał: > > > > > > > Nie wszyscy - np. DS dostal szalu o zepsuta lodowke, hihihi ... > > > > > > Co Ty powiesz? to super........ > > > moze nam SPECJALNIE do firmy > > > przysylaja: > > > a) ozieblych > > > b) brzydkich, > > > > > > Zeby sie panie nie rozpraszaly........ > > > > A moze panie jakby lekko paszczakowate z wygladu? > > > To od "pan jakby lekko paszczakowatych" Angolom psuje sie uroda > i temperament? no, no.........coz za blyskotliwe wnioski, To hipotezy - moga byc oziebli, bo panie jakby lekko paszczakowate. A ze "ugly"? Moze sie na panie zapatrzyli i dlatego miny tez im sie zrobily paszczakowate? > > Czyzby Angol z kompleksami sie odezwal? ojej........ Yeah, right, to ja, bloody ugly Angol, hehehe > moze sie juz trzeci raz nie odzywaj? Po co swiatu ucieszny dawac prospekt ? Lepiej dawac ucieszny prospekt swiatu, niz powodowac, ze czytajacych smiech pusty ogarnia, a pozniej litosc i trwoga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Anglia i Anglicy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.03, 22:53 zlosliwe_bydle napisał: > Gość portalu: Kaja napisał(a): > > > zlosliwe_bydle napisał: > > > > > Gość portalu: Kaja napisał(a): > > > > > > > pomocny123 napisał: > > > > > > > > > Nie wszyscy - np. DS dostal szalu o zepsuta lodowke, hihihi > ... > > > > > > > > Co Ty powiesz? to super........ > > > > moze nam SPECJALNIE do firmy > > > > przysylaja: > > > > a) ozieblych > > > > b) brzydkich, > > > > > > > > Zeby sie panie nie rozpraszaly........ > > > > > > A moze panie jakby lekko paszczakowate z wygladu? > > > > > > To od "pan jakby lekko paszczakowatych" Angolom psuje sie uroda > > i temperament? no, no.........coz za blyskotliwe wnioski, > > To hipotezy - moga byc oziebli, bo panie jakby lekko paszczakowate. A > ze "ugly"? Moze sie na panie zapatrzyli i dlatego miny tez im sie zrobily > paszczakowate? > > > > > Czyzby Angol z kompleksami sie odezwal? ojej........ > > Yeah, right, to ja, bloody ugly Angol, hehehe > > > moze sie juz trzeci raz nie odzywaj? Po co swiatu ucieszny dawac prospekt > ? > > Lepiej dawac ucieszny prospekt swiatu, niz powodowac, ze czytajacych smiech > pusty ogarnia, a pozniej litosc i trwoga. No prosze........ coz za poczucie humoru, wdziek i espirt wypowiedzi...... a przede wszystkim NIENAGANNE maniery........ doprawdy zazdroszcze, Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Anglia i Anglicy 18.06.03, 22:03 Gość portalu: Kaja napisał(a): > czy wszyscy mezczyzni z krainy deszczowcow sa tacy (!!!) > OZIEBLI? Nie wiem. Nie próbowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Anglia i Anglicy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.03, 23:05 Kaja? chyba pracujemy w tej samej firmie, rzeczywiscie cos w tym jest, Paskudne kaszaloty o opoznionych reakcjach, Specjalnie takich przysylaja, czy jak? pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atta Re: Anglia i Anglicy IP: *.cougar.dialup.pol.co.uk 18.06.03, 23:02 Anglicy? Oziebli? To taki sam mit jak londynska mgla, kochanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciply Jestem cieply w rozporku IP: *.proxy.aol.com 18.06.03, 23:03 JESLI SIE NIE MYLE TWOJ ZAJAKLIWY SZEFUNIO-ZLODZIEJ I KRETACZ NIEJAKI MI...MI...MICHNIK BYL PIERWSZYM SKURWYSYNEM DRACYM SWOJ ZYDOWSKI RYJ O ZNIESIENIE "CENZURY" W CZASCH WSPANIALEGO RPL-A OBECNIE SAM STARA SIE KREPOWAC WOLNOSC WYPOWIEDZI-ZAPOMNIAL SKURWYSYN,RAZEM Z TOBA CENZORSKI KURASIE,ZE TEN NUMER JUZ "NIE CHYCI"-DAJECIE WIEC "SE SIANA" I ODPIERDOLCIE SIE OD POSTOW,KTORE NIE WIEM DLACZEGO WAM SIE NIE PODOBAJA!!!(o gustach sie nie dyskutuje-gusta sie ma) JEDNAK TA ZNIENAWIDZINA PRZEZ WAS "SB"(DO SPOLKI Z "ZOMO") WYKONYWALA CHUJOWA ROBOTE-POWINNI WAS WSZYSTKICH ZAPIERDOLIC Z PRZYTUPEM-WOWCZAS NA PEWNO MNIEJ BYLOBY W POLSCE SKURWYSYNSTWA WASZEGO POKROJU,ZA KTORE TRZEBA SIE TYLKO WSTYDZIC!!! ZAPEWNIEM,ZE NIE NIE ZNIECHECIESZ-CZASU MAM "OD CHUJA"-CHECI JESZCZE WIECEJ ABY TOCZYC Z WAMI WALKE NA TYCH LAMACH ,DOPOKI ALBO ZAPRZESTANIECIE SWYCH MORALIZATORSKICH ZAPEDOW,ALBO ZAKNIECIE TO POJEBANE FORUM!!!! WIEC DO DZIELA KONTUUJMY-KAZDY SWOJE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Jestem cieply w rozporku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.03, 23:08 Gość portalu: Ciply napisał(a): > JESLI SIE NIE MYLE TWOJ ZAJAKLIWY SZEFUNIO-ZLODZIEJ I KRETACZ NIEJAKI > MI...MI...MICHNIK BYL PIERWSZYM SKURWYSYNEM DRACYM SWOJ ZYDOWSKI RYJ O > ZNIESIENIE "CENZURY" W CZASCH WSPANIALEGO RPL-A OBECNIE SAM STARA SIE > KREPOWAC WOLNOSC WYPOWIEDZI-ZAPOMNIAL SKURWYSYN,RAZEM Z TOBA CENZORSKI > KURASIE,ZE TEN NUMER JUZ "NIE CHYCI"-DAJECIE WIEC "SE SIANA" I ODPIERDOLCIE > SIE OD POSTOW,KTORE NIE WIEM DLACZEGO WAM SIE NIE PODOBAJA!!!(o gustach sie > nie dyskutuje-gusta sie ma) > JEDNAK TA ZNIENAWIDZINA PRZEZ WAS "SB"(DO SPOLKI Z "ZOMO") WYKONYWALA > CHUJOWA ROBOTE-POWINNI WAS WSZYSTKICH ZAPIERDOLIC Z PRZYTUPEM-WOWCZAS NA > PEWNO MNIEJ BYLOBY W POLSCE SKURWYSYNSTWA WASZEGO POKROJU,ZA KTORE TRZEBA SIE > TYLKO WSTYDZIC!!! > ZAPEWNIEM,ZE NIE NIE ZNIECHECIESZ-CZASU MAM "OD CHUJA"-CHECI JESZCZE WIECEJ > ABY TOCZYC Z WAMI WALKE NA TYCH LAMACH ,DOPOKI ALBO ZAPRZESTANIECIE SWYCH > MORALIZATORSKICH ZAPEDOW,ALBO ZAKNIECIE TO POJEBANE FORUM!!!! > WIEC DO DZIELA KONTUUJMY-KAZDY SWOJE!!!! > Przepraszam, ale to nie jest watek dla czubkow......wez 2 proszki moze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Anglia i Anglicy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.03, 23:13 Gość portalu: atta napisał(a): > Anglicy? Oziebli? > To taki sam mit jak londynska mgla, kochanie. Doprawdy? jest zatem nadzieja ze nastepni przysylani do firmy beda mniej - jakby to powiedziec - drewniani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atta Re: Anglia i Anglicy IP: *.cougar.dialup.pol.co.uk 19.06.03, 00:06 No, ja mowie o Angli. MOze do Was tylko takich przysylaja. Oni nawet mieli taki serial i koszulki "sorry, no sex we're British", ale te wiadomosci sa raczej sporoi przesadzone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Anglia i Anglicy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.03, 15:08 Gość portalu: atta napisał(a): > No, ja mowie o Angli. MOze do Was tylko takich przysylaja. Oni nawet mieli taki > > serial i koszulki "sorry, no sex we're British", ale te wiadomosci sa raczej > sporoi przesadzone dzieki za sympatyczne informacje, O tych a Anglii nie mam zdania, obserwacje poczynilam wylacznie w firmie, na gruncie sluzbowym, Tez mam wrazenie , ze specjalnie takich nam tu przysylaja , Ale powiem Ci, ze na spotkaniach integracyjnych (tez sluzbowe ale po godzinach pracy) sa ci angielscy koledzy dokladnie tacy sami, tj. bezbarwni i sztywni. Czasem mam chec ukluc ktoregos wielka szpila zeby sprawdzic, czy jest NAPRAWDE zywy, serdecznosci Kaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Anglia i Anglicy IP: 194.152.95.* 19.06.03, 15:28 Gość portalu: Kaja napisał(a): > Gość portalu: atta napisał(a): > > > No, ja mowie o Angli. MOze do Was tylko takich przysylaja. Oni nawet mieli > > taki > > > > serial i koszulki "sorry, no sex we're British", ale te wiadomosci sa racz > ej > > sporoi przesadzone > > dzieki za sympatyczne informacje, > O tych a Anglii nie mam zdania, obserwacje poczynilam wylacznie w firmie, na > gruncie sluzbowym, > Tez mam wrazenie , ze specjalnie takich nam tu przysylaja , > Ale powiem Ci, ze na spotkaniach integracyjnych (tez sluzbowe ale po godzinach > pracy) sa ci angielscy koledzy dokladnie tacy sami, tj. bezbarwni i sztywni. > Czasem mam chec ukluc ktoregos wielka szpila zeby sprawdzic, czy jest > NAPRAWDE zywy, > serdecznosci > Kaja Widac ze bardzo chca byc w twoim towarszystwie! Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Anglia i Anglicy 19.06.03, 15:31 Gość portalu: gosc napisał(a): > Widac ze bardzo chca byc w twoim towarszystwie! hehe... moze muszom ich napoic tym przyslowiowym rieslingiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Anglia i Anglicy IP: 194.152.95.* 19.06.03, 15:33 jot-23 napisał: > Gość portalu: gosc napisał(a): > > > Widac ze bardzo chca byc w twoim towarszystwie! > > hehe... moze muszom ich napoic tym przyslowiowym rieslingiem. rieslingiem? To dlatego oni tacy "drewniani". Odpowiedz Link Zgłoś
alaskankaprawdziwa ....mylycjantom skonczyl sie koncept.... 18.06.03, 23:16 .... i wrocili do starego dobrego spososbu: na seks. e tam, moglibyscie wymyslic cos ciekawszego, aczkolwiek nie wykazaliscie sie nalezycie to nawet traktat o prowokacji byl lepszy. pozdrowienia dla wszystkich kukielek alaskanka -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: ....mylycjantom skonczyl sie koncept.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.03, 23:19 alaskankaprawdziwa napisała: > > .... i wrocili do starego dobrego spososbu: na seks. > > e tam, moglibyscie wymyslic cos ciekawszego, aczkolwiek > nie wykazaliscie sie nalezycie to nawet traktat o > prowokacji byl lepszy. > > pozdrowienia dla wszystkich kukielek > > alaskanka > -- ohoho..........kolejny czubek? jakas epidemia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Anglicy....a co z Angielkami? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.03, 10:19 pracuje w zachdoniej firmie, która umiescila swoj oddzial w moim miescie Pracuja tu trzy Angielki, Bardzo ladne i mile i energiczne, moze wiec tylko faceci maja ten blad genetyczny? pozdr Robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicked Re: Anglicy....a co z Angielkami? IP: *.in-addr.btopenworld.com 19.06.03, 10:28 Nie wiem jak anglicy, ale angielki - hmmmm - ozieble na pewno nie sa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Re: Anglicy....a co z Angielkami? IP: *.mega.tmns.net.au 19.06.03, 14:21 Zazdroszcze wam tych Anglikow. Pracowalam z trzema panami - Australijczykami. Przez rok musialam sie zapoznac z AFL, Rugby legue i rugby union. W przerwach od footy byl cricket i golf. Kazdego piatku jedlismy chipsy z chlebem + placki ziemniaczane (tez z chlebem). Przerwy na lunch mialam urozmaicona gra w karty. Nie, nie pracowalam na budowie, panowie byli po studiach i miejsce pracy nazywalo sie szkola srednia. Wszyscy zonaci; szczyt marzen mieszkac u mamusi i weekendy spedzic od czasu do czasu z zonami. Serio, bez przesady byl to niewatpliwie bardzo gleboki wglad w typowo australijski meski mozg, lub raczej calkowity jego brak. Nie wiele tu o Anglikach, ale nie moge sobie wyobrazic nic gorszego od moich naprawde milych, jakkolwiek zupelnie pustych ozzie fiends. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Anglicy....a co z Angielkami? IP: 62.190.198.* 19.06.03, 19:07 Chipsy z chlebem (chip butty) to akurat angielski przysmak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Anglicy....a co z Angielkami? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.03, 19:36 Gość portalu: paul napisał(a): > Chipsy z chlebem (chip butty) to akurat angielski przysmak. No prosze, dyskusja zrobila sie nieco kulinarna Ty, jak sadze, tez z Krainy Deszczowcow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Anglicy....a co z Angielkami? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.03, 09:04 Gość portalu: Kan napisał(a): > Zazdroszcze wam tych Anglikow. Pracowalam z trzema panami - Australijczykami. > Przez rok musialam sie zapoznac z AFL, Rugby legue i rugby union. W przerwach > od footy byl cricket i golf. Kazdego piatku jedlismy chipsy z chlebem + placki > ziemniaczane (tez z chlebem). Przerwy na lunch mialam urozmaicona gra w karty. > Nie, nie pracowalam na budowie, panowie byli po studiach i miejsce pracy > nazywalo sie szkola srednia. > Wszyscy zonaci; szczyt marzen mieszkac u mamusi i weekendy spedzic od czasu do > czasu z zonami. Serio, bez przesady byl to niewatpliwie bardzo gleboki wglad w > typowo australijski meski mozg, lub raczej calkowity jego brak. > Nie wiele tu o Anglikach, ale nie moge sobie wyobrazic nic gorszego od moich > naprawde milych, jakkolwiek zupelnie pustych ozzie fiends. > > Pozdrawiam Kan? wspolczuje , i cieplo pozdrawiam, Kaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Anglicy.... IP: 194.152.95.* 19.06.03, 15:31 Gość portalu: wicked napisał(a): > Nie wiem jak anglicy, ale angielki - hmmmm - ozieble na pewno nie sa!!! Ja osobiscie na anglikow nie narzekam. Sa w porzadku. Wole anglikow niz polakow zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Anglicy.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.03, 17:10 Gość portalu: magda napisał(a): > Ja osobiscie na anglikow nie narzekam. > Sa w porzadku. Wole anglikow niz polakow zreszta. a dlaczego? podaj jakies powody, prosze, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzelec Re: Anglia i Anglicy IP: 5.3.* / 10.1.69.* 19.06.03, 20:15 Gość portalu: Kaja napisał(a): > czy wszyscy mezczyzni z krainy deszczowcow sa tacy (!!!) > OZIEBLI? > > dlaczego? > > Kaja Jak moj przyjaciel Amerykanin wspomina, za czasow studenckich dorabial komiwojazerka. I zauwaza, ze najlepszym sposobem na to by stwierdzic czy w domu do ktorego wlasnie zastukal mieszkaja Polacy jest spojrzec na pania domu. Jesli jest zla jak osa, opryskliwa, na twarzy ma wypisane ze ma za zle (wszystko i wszystkim), to znaczy, ze Polacy. No i o ot wlasnie chodzi, moze nie ci Brytyjczycy oziebli, tylko te Polki maja wymalowane na twarzy wszytkie swoje smetki a usmiech dla nich to wysilek ponad mozliwosci... Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwe_bydle Jak paszczak, to paszczak i juz 19.06.03, 21:11 Gość portalu: Strzelec napisał(a): > No i o ot wlasnie chodzi, moze nie ci > Brytyjczycy oziebli, tylko te Polki maja wymalowane na twarzy wszytkie swoje > smetki a usmiech dla nich to wysilek ponad mozliwosci... Co ty, ona sie smieje do tych limeys naokolo glowy jak dzien dlugi, bo moze udaloby sie na UK zalapac, ale jak paszczak to paszczak. Tez bylbym grzecznie obojetny jak by sie do mnie paszczak wdzieczyl. Musialaby go chyba spoic, bo jak wiadomo nie ma brzydkich kobiet, tylko wina, wina czasem brak, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Jak paszczak, to paszczak i juz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.03, 09:13 zlosliwe_bydle napisał: > Gość portalu: Strzelec napisał(a): > > > No i o ot wlasnie chodzi, moze nie ci > > Brytyjczycy oziebli, tylko te Polki maja wymalowane na twarzy wszytkie swo > je > > smetki a usmiech dla nich to wysilek ponad mozliwosci... > > Co ty, ona sie smieje do tych limeys naokolo glowy jak dzien dlugi, bo moze > udaloby sie na UK zalapac, ale jak paszczak to paszczak. Tez bylbym grzecznie > obojetny jak by sie do mnie paszczak wdzieczyl. Musialaby go chyba spoic, bo > jak wiadomo nie ma brzydkich kobiet, tylko wina, wina czasem brak, hehehe Chetnie wierzymy zes sam sliczny, wyksztalcony , madry i bogaty, swietnie wychowany, wiec pewnie opedzic sie nie mozesz od paszczakow, Dam ci bezplatna rade: zmien nick , ...........bardziej do twoich wypowiedzi na formum pasuje: pusta_glowa albo prostaczek_niedouczek, Bycie zlosliwym wymaga, niestety, inteligencji Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwe_bydle Re: Jak paszczak, to paszczak i juz 20.06.03, 16:38 Gość portalu: Martyna napisał(a): > zlosliwe_bydle napisał: > > > Gość portalu: Strzelec napisał(a): > > > > > No i o ot wlasnie chodzi, moze nie ci > > > Brytyjczycy oziebli, tylko te Polki maja wymalowane na twarzy wszytki > e swo > > je > > > smetki a usmiech dla nich to wysilek ponad mozliwosci... > > > > Co ty, ona sie smieje do tych limeys naokolo glowy jak dzien dlugi, bo moz > e > > udaloby sie na UK zalapac, ale jak paszczak to paszczak. Tez bylbym > grzecznie > > obojetny jak by sie do mnie paszczak wdzieczyl. Musialaby go chyba spoic, > bo > > jak wiadomo nie ma brzydkich kobiet, tylko wina, wina czasem brak, hehehe > > Chetnie wierzymy zes sam sliczny, wyksztalcony , madry i bogaty, swietnie > wychowany, wiec pewnie opedzic sie nie mozesz od paszczakow, > > Dam ci bezplatna rade: zmien nick , ...........bardziej do twoich wypowiedzi > na formum pasuje: pusta_glowa albo prostaczek_niedouczek, > Bycie zlosliwym wymaga, niestety, inteligencji Bardzo bezradna ta twoja odpowiedz. Dlatego dam ci spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Jak paszczak, to paszczak i juz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.03, 21:12 mylisz zlosliwosc z chamstwem.....zajrzyj moze do slownika? Wiesz co to slownik? czy wyjasnic ci przystepnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duende Re: Anglia i Anglicy IP: *.dial.netline.net.uk 19.06.03, 20:56 Co za glupie pytanie, poznalas moze garstke Anglikow i do tego tylko z jednego srodowiska, jakiejs tam firmy, gdzie pewnie same smutasy pracuja. To tak jakby sie pytac, czy w Polsce wszyscy kradna samochody, albo czy wszyscy faceci maja wasy, bo Walesa ma. Duende, od wielu lat szczesliwie mezata i dzieciata z Angolem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Anglia i Anglicy IP: 62.190.198.* 20.06.03, 18:04 No przeciez prawie wszyscy maja wasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Anglia i Anglicy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.03, 21:07 Gość portalu: paul napisał(a): > No przeciez prawie wszyscy maja wasy! celna uwaga gole swoje....niech tam........... Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_stone zboczeni sado-maso 19.06.03, 21:56 wiekszosc to starzy kawakerowie, zboczency bez zon. neurotycy i alkoholicy, myslacy, ze sa panami swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
hard_headed A co w końcu z tymi angielkami? 21.06.03, 11:29 Z moich obserwacji w UK wynika, ze przecietna angielka ma nadwage, nie jest zbyt urodziwa i w dodatku napuszona. Oczywiscie zdarzaja sie tez ladne, szczegolnie w Londynie no i z domieszka krwi arabskiej lub hinduskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: A co w końcu z tymi angielkami? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.03, 21:52 hard_headed napisał: > Z moich obserwacji w UK wynika, ze przecietna angielka ma nadwage, nie jest > zbyt urodziwa i w dodatku napuszona. Oczywiscie zdarzaja sie tez ladne, > szczegolnie w Londynie no i z domieszka krwi arabskiej lub hinduskiej. Ej.....nie porzesadzajcie Panowie... Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: A co w końcu z tymi angielkami? 21.06.03, 22:38 Gość portalu: Kaja napisał(a): > hard_headed napisał: > > > Z moich obserwacji w UK wynika, ze przecietna angielka ma nadwage, nie jes > t > > zbyt urodziwa i w dodatku napuszona. Oczywiscie zdarzaja sie tez ladne, > > szczegolnie w Londynie no i z domieszka krwi arabskiej lub hinduskiej. > > > Ej.....nie porzesadzajcie Panowie... > Twardoglowy nie przesadza. Odpowiedz Link Zgłoś
hard_headed Re: A co w końcu z tymi angielkami? 23.06.03, 07:47 Gość portalu: Kaja napisał(a): > hard_headed napisał: > > > Z moich obserwacji w UK wynika, ze przecietna angielka ma nadwage, nie jes > t > > zbyt urodziwa i w dodatku napuszona. Oczywiscie zdarzaja sie tez ladne, > > szczegolnie w Londynie no i z domieszka krwi arabskiej lub hinduskiej. > > > Ej.....nie porzesadzajcie Panowie... > A Angielki też w twojej firmie pracują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: A co w końcu z tymi angielkami? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.03, 20:13 hard_headed napisał: > Gość portalu: Kaja napisał(a): > > > hard_headed napisał: > > > > > Z moich obserwacji w UK wynika, ze przecietna angielka ma nadwage, ni > e jes > > t > > > zbyt urodziwa i w dodatku napuszona. Oczywiscie zdarzaja sie tez ladn > e, > > > szczegolnie w Londynie no i z domieszka krwi arabskiej lub hinduskiej > . > > > > > > Ej.....nie porzesadzajcie Panowie... > > > > A Angielki też w twojej firmie pracują? Nie, nie pracuja Samych facetow przysylaja............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hetero Sapiens Re: Anglia i Anglicy IP: *.nsw.bigpond.net.au 21.06.03, 12:08 Jeden czeski pisarz wyrazil sie kiedys, ze mezczyzna z kontynentu (Europy) kladzie sie do lozka z kobieta, a Anglik z gumowa gruszka z podgrzewana woda. Odpowiedz Link Zgłoś
hard_headed Re: Anglia i Anglicy 21.06.03, 12:34 Gość portalu: Hetero Sapiens napisał(a): > Jeden czeski pisarz wyrazil sie kiedys, ze mezczyzna z kontynentu (Europy) > kladzie sie do lozka z kobieta, a Anglik z gumowa gruszka z podgrzewana woda. Dobre )) Właściwie to ich figury trochę przypominają gruszki, ale jak już się jakaś ładna angielka trafi to nie mogę oczu oderwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Anglia i Anglicy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.03, 09:48 hard_headed napisał: > Gość portalu: Hetero Sapiens napisał(a): > > > Jeden czeski pisarz wyrazil sie kiedys, ze mezczyzna z kontynentu (Europy) > > > kladzie sie do lozka z kobieta, a Anglik z gumowa gruszka z podgrzewana > woda. > > Dobre )) > > Właściwie to ich figury trochę przypominają gruszki, ale jak już się jakaś > ładna angielka trafi to nie mogę oczu oderwać. W mojej firmie - pracuja trzy Angielki...... sa ladne i wcale nie napuszone, uprzejme, mile, bardzo przyjemnie sie z nimi wspolpracuje, Mamy wiec szczescie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Anglia i Anglicy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.03, 21:30 Sprawdze na miejscu jak to jest z Angielkami, w sierpniu - jade do UK Odpowiedz Link Zgłoś
alaskankaprawdziwa ........apel do mylycji....... 21.06.03, 22:49 Przekazalam wam Nicka w swietnym stanie, a wy wypisujecie bzdury, nawet rodzaju nie chce sie wam zmienic na zenski, a fe ! IQ postingow tez mogloby byc lepsze, zanizacie poziom najlepszego Forum przy najlepszej polskiej Gazecie. Szefowi chyba nie podobaloby sie to. No i gdzie podpis i kreski ? alaskanka -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: ....alaskankaprawdziwa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.03, 09:55 alaskankaprawdziwa napisała: > > Przekazalam wam Nicka w swietnym stanie, a wy wypisujecie > bzdury, nawet rodzaju nie chce sie wam zmienic na zenski, > a fe ! IQ postingow tez mogloby byc lepsze, zanizacie > poziom najlepszego Forum przy najlepszej polskiej Gazecie. > > Szefowi chyba nie podobaloby sie to. > > No i gdzie podpis i kreski ? Bylas u lekarza? medycyna czyni postepy i mam nadzieje, ze towja obsesje da sie wyleczyc, Moczysz sie w nocy? > > > alaskanka > -- Odpowiedz Link Zgłoś