prawdziwagadula 11.07.03, 14:22 szczesliwa Polonie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angus-dei Re: W ktorym kraju spotkaliscie... 11.07.03, 14:27 Ja jestem b-a-r-d-z-o szczesliwy pod warunkiem, ze nie spotykam innych osobnikow poslugujacych sie jezykiem polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: W ktorym kraju spotkaliscie... IP: *.mt.sfl.net 11.07.03, 14:42 angus-dei napisał: > Ja jestem b-a-r-d-z-o szczesliwy pod warunkiem, ze nie spotykam innych > osobnikow poslugujacych sie jezykiem polskim. ja tez nie narzekam a co do tych "innych osobnikow" to az tak bardzo bym nie przesadzal moja zona i dzieci posluguja sie jezykiem polskim - spotykam ich codziennie nie mniej jednak zgadzam sie z twierdzeniem ze choloty tu tez nie brakuje jak wszedzie zreszta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol-am W USA IP: 207.76.204.* 11.07.03, 18:30 Aszczegolnie w Kaliforni - rzadko sie slyszy aby tu ktos narzekal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol-am W USA IP: 207.76.204.* 11.07.03, 18:30 A szczegolnie w Kaliforni - rzadko sie slyszy aby tu ktos narzekal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 nie powtarzaj sie ... IP: *.mt.sfl.net 11.07.03, 18:33 za pierwszym razem przeczytalismy Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: W USA 11.07.03, 18:45 Gość portalu: Pol-am napisał(a): > A szczegolnie w Kaliforni - rzadko sie slyszy aby tu ktos narzekal. ... because nobody cares, anyway, hehehe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol-am Re: W USA IP: 207.76.204.* 11.07.03, 22:27 True. Because we live so far from each other and every time you see polish face - you are one happy camper. And honestly - people here are smart and mostly nice and quite happy. Odpowiedz Link Zgłoś
saper62 nie tylko w USA 12.07.03, 04:19 Gość portalu: Pol-am napisał(a): > True. Because we live so far from each other and every time you see polish > face - you are one happy camper. And honestly - people here are smart and > mostly nice and quite happy. powinno byc "any time you see a Polish face" ale poza tym jest OK. no i szczeliwa Polonie ja spotykam w Luxemburgu, w Grecji i w Hiszpanii - w USA jak kiedy - duzo malkontenow tez sie da znalezc, nawet w Pol-amowskiej Kaliforni. Odpowiedz Link Zgłoś