Gość: Emigrant IP: *.physik.uni-ulm.de 12.05.01, 18:12 Na kogo bys glosowal w jesiennych wyborach ? (tylko do tych co mieszkaja za granica i nie zniszczyli wszytkich polskich domumentow z zwiazku a ustawami o obywatelstwie). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: euGENIUS Re: Wybory 2001 IP: *.ym1.on.wave.home.com 12.05.01, 22:18 Na nikogo,zostawiam to tym co tam mieszkaja.Oni maja prawo wybrac swoich przedstawicieli by ich reprezentowali.A nam z podwojnym obywatelstwem i mieszkajacym poza Polska ch.j do tego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emigrant Re: Wybory 2001 IP: *.physik.uni-ulm.de 13.05.01, 17:58 "Nam" nie .. do tego. Czrwone Swinie z Warszawy utrudniaja pozbycie sie polskiego obywatelstwa. Jakas kurwa w Beneluxie nazwala mnie Polakiem, a nim nie jestem. Inny huj chce, zebym oddal koszty wyzszych studow. A drugi kutaj z Politechniki czeka na czape, bo straszyl mnie sluzna wojskowa z Komuny. Ciekawe kto ich wybral a mnie to dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emigrant Re: Wybory 2001 IP: *.physik.uni-ulm.de 13.05.01, 18:03 Mieszkam w USA i Warszawa twierdzi, ze mam polskie obywateltwo. Nie mogle glosowac na Walese, bo huj Kwasniewski zablokowal druga ture. Ten sma huj musi podpisac zrzeczenie sie obywatelstwa. Mow za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zraz Re: Wybory 2001 IP: *.netcom.ca 14.05.01, 02:38 Das ist ajne potwarz. W kturym stanie jest Ulm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Wybory 2001 IP: *.etob1.on.wave.home.com 12.05.01, 22:51 na sld tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: Wybory 2001 IP: *.coh.org 16.05.01, 04:24 Ewcia...idz sie wybrandzluj Odpowiedz Link Zgłoś