bruno5 13.03.08, 18:35 Zarabia 80 000 $ na rok i mowi ze to jest nic.Jak bedzie mila 150 000 $ na rok to bedzie zadowolona.Jak Wy wygladacie wzgledem niej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burgerking1 Re: Moja corka 13.03.08, 18:37 hyyhhyhyhy!! Bruner ty cieciu zapytaj sie jak ty wygladasz wzgledem niej ???? pobierajac rente chorobowa na leb cos wyludzil zod rzadu kanadyjskiego ,,hyhyhyhhyhy!! i ten twoj kolega z Torunia co lazi z tablicami z dykty na plecach !!!!, on jest przykladem dobrobytu w PL yhhyyhyhyhhyhyhyhyyhyhy!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
japo.x Re: Moja corka 13.03.08, 18:40 niech zmieni zawod i znajdzie sobie jakiegos Gubernatora Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian a ty pewny jestes, ze to twoja corka? 13.03.08, 19:09 testy DNA lepiej zrob Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: a ty pewny jestes, ze to twoja corka? 13.03.08, 23:42 Ontarian, to samo pomyslalam :o) Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
donk Ja se tak myslem i myslem 14.03.08, 15:59 I se tak myslem, ze luiza jako baba cus chyba o takich rzeczach wie. Ale dlaczego ortalion wpadl na taki pomysl, tego juz za chooya nie mogem se inaczej wytlumaczyc, jak tylko doswiadczeniem naszego ortaliona. Wienc se zadam ortalionowi pytanko. heheheheheh Kto cie wpyerdoolil ze musiales robic DNA test a teraz radzisz bronusiowi? heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Ja se tak myslem i myslem 14.03.08, 16:30 nie sciemniaj osle, ze cus tom dupom na karku myslisz a ty to o zadne testy dna sie martwic nie musisz bo trzepaniem skorkom, poza glupotami na forum nic splodzic nie jestes w stanie Odpowiedz Link Zgłoś
zagadeknaukowy Re: Moja corka 13.03.08, 19:10 teraz o juz z gorki. Za szybko i za duzo Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 bruno- he,he,he i mieszka za Wami 13.03.08, 21:01 bruno5 napisał: Zarabia 80 000 $ na rok i mowi ze to jest nic. ======================================================================= he,he,he i mieszka za Wami w mieszkaniu dofinansowanym przez rzad ??? Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Polonus musisz wiedziec 14.03.08, 15:09 Miszkam w normalnym mieszkaniu i place obecnie 1051 $ na miesiac.Zadnej ulgi.Czekam na mieszkanie dla starych dziadow juz 8 lat.Pene jest ze jeszcze poczekam 2 lata.Corka juz nie miszka ze mna od pol roku.Ma swoje mieszkanie.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 Re: Polonus musisz wiedziec 14.03.08, 16:18 SLIDE SHOW - 280 Wellesley St. E., Toronto www.rentersnews.ca/modules/StudentRentalGuide/details.asp?PID=undefined# 2 Bedrooms $1050 Utilities Included Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Mineta, kiedy ty sie w koncu 14.03.08, 21:49 nauczysz, ze $80,000 nie rowna sie 80 000$? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwawadera2 Re: Mineta, kiedy ty sie w koncu 14.03.08, 22:28 Bruno, jak corka bedzie zarabiala $150 tys na rok, apetyt sie jej zwiekszy i tez bedzie narzekala. Moj syn ma bonusow $ 80 tys na rok , o tym ile zarabia nie wspomne. Co prawda nie narzeka ale tez nie widze, zeby zyl jak milioner. Ps. Dla nas wazne, ze w maju zaprosili nas na "rybki" na zatoke meksykanska.Juz sie nie moge doczekac. Beda mile wakacje, a co dla mnie wazne, ze znowu lodka, rybki i razem jak za dawnych lat bywalo. Nasza "mala" lodeczka ktora kupilismy jak dzieciaki byly male, ciagle sprawna, latem wyplywamy czasami na "nasze" jeziorko ale to nie to co wtedy.Ilez to bylo radosci i uciechy jak synusie tatusia wyrzucily z kolka gumowego, najpierw go slizgajac po falach z lewa na prawo))) Tatus tylko nozkami machal a potem bylo UPS i trzeba bylo zakrecic zeby Tatusia wylowic.:))) Mamusi tez tak robili, tylko z mniejszej szybkosci.Teraz juz tylko zostaly "rodzinne filmiki", ktore ogladamy w sobotnie "zimowe lub pochmurne" popludnia. Kurczaki, czasami lezka sie w oku kreci, ze to juz za nami i ze to sie juz nigdy nie powtorzy.Nie dziwie sie Amerykanskim rodzinom, ze dzieci maja grubo po 30-tce. EEEEEEE, westchnelam sobie (( Pozdrawiam Wadera Odpowiedz Link Zgłoś
scag Re: Moja corka 14.03.08, 22:24 bruno5 napisał: >Jak Wy wygladacie wzgledem niej ? Jestem wyzszy. Odpowiedz Link Zgłoś
mlotnamloty Re: Moja corka 15.03.08, 04:51 ja jak na mlota wygladam dobrze a ona fajna duuupa jest? Odpowiedz Link Zgłoś
pan666 Re: Moja corka 15.03.08, 08:38 Autor: bruno5 13.03.08, 18:35 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz Zarabia 80 000 $ na rok i mowi ze to jest nic.Jak bedzie mila 150 000 $ na rok to bedzie zadowolona.Jak Wy wygladacie wzgledem niej ? musi sie bidula niezle nacharowac za te 80tys. a co bedzie gdy zechce zarobic 150tys. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian ales ty glupi wystafco 16.03.08, 18:25 pan666 napisał: > musi sie bidula niezle nacharowac za te 80tys. haruja ci co zarabiaja 30k p.s. harowac blombie, pisze sie przez sam "H" trzy klasy gminnej to jednak za malo, co? Odpowiedz Link Zgłoś
pan666 Re: ales ty glupi wystafco 17.03.08, 07:26 ontarian napisał: pan666 napisał: musi sie bidula niezle nacharowac za te 80tys. haruja ci co zarabiaja 30k p.s. harowac _blombie_, pisze sie przez sam "H" trzy klasy gminnej to jednak za malo, co? skoro pytasz tlúku,dostaniesz moje dane : 9c klas podstawowki+3 klasy liceum profilowane+3 lata stodiow licencjat´ckich + 3 semestry magisterium vid/na Handels Högskolan w/i Göteborg (Sweden). Gramotnosc jest Twoja jedyna mocna strona,jak z gramotnoscia jezyka kraju osiedlenie ,gla(om)bie ?. Odpowiedz Link Zgłoś