_czosnek_ 08.07.08, 17:45 Tylko w NYC zyje 3,5 mln ludzi, ktorych nie stac juz na jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yapo2 Re: Mowcie co chcecie, w USA jest bieda. 08.07.08, 17:47 ciekawe kiedy waadze zrozumieja ze dalsze golenie welny oznacza sciaganie skory. Odpowiedz Link Zgłoś
krzywy_wacek_ontariana Re: Mowcie co chcecie, w USA jest bieda. 08.07.08, 18:19 panie a gdzie jej nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: Mowcie co chcecie, w USA jest bieda. 08.07.08, 18:21 W snie emigrola canadyjskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Matka Kurka 08.07.08, 19:44 _czosnek_ napisała: > Ciebie uratowalo, ze wyjechales do takich cieci jak ty, kozaczku. Pomyślałem sobie, że twórczość Matka Kurka mogłaby was, czosnku, zainteresować. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: Mowcie co chcecie, w USA jest bieda. 08.07.08, 19:47 A na co ich stać? Odpowiedz Link Zgłoś
jphawajski Re: Mowcie co chcecie, w USA jest bieda. 08.07.08, 22:15 ktos zalozyl watek o biedzie w polsce i zaraz nastepny z braku argumentow o biedzie w usa. nic orginalnego. nic tworczego. jak dzieci w pisakownicy. przepraszam dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Mow co chcesz... 08.07.08, 22:28 Z tego forum juz od dawna jest piaskownica. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: Mowcie co chcecie, w USA jest bieda. 08.07.08, 22:57 Podziwiam głębię Twojej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: Mowcie co chcecie, w USA jest bieda. 09.07.08, 01:47 Nie, dzisiaj chyba nie będzie padał snieg. Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Re: Mowcie co chcecie, w USA jest też bieda. 09.07.08, 02:33 Resort pracy: w skrajnym ubóstwieżyje ok. 2,5 mln Polaków - Rzeczpospolita Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 A nie ma? 09.07.08, 03:53 To tak i tak mniej niz tylko w jednym wielkim miescie w stanach, wiec chyba nie jest az tak zle. Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us nie jest aż tak źle 09.07.08, 18:55 a będzie jeszcze mniej źle he he he Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Wiemy wiemy cieciu, wielkimi krokami nadchodzi. 09.07.08, 18:58 youtube.com/watch?v=ko8uKEgtcdQ Odpowiedz Link Zgłoś
maly32 Niemowle.... 09.07.08, 02:56 Przestan wysysac z palca statystyki bez faktow. M Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian zadne niemowle 14.07.08, 15:32 maly32 napisała: > Przestan wysysac z palca statystyki bez faktow. on po prostu lubi ssac Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: Mowcie co chcecie, w USA jest bieda. 14.07.08, 15:06 W NY mieszka 8.5 mln ludzi..powiedzmy sobie 9mln wiec co trzecia osobe w NY nie stac na zywnosc.Ciekawe skad te dane? A moze napiszemy cos o standartach zycia i co w USA uwaza sie za biede, itd. Puknij sie w glowke. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwawadera2 Re: Mowcie co chcecie, w USA jest bieda. 14.07.08, 15:23 Tutaj piszesz o biedzie w Ameryce, gdzie indziej ze 3/4 amerykanow to otyli-wez sie sprecyzuj i zajmij jedno stanowisko w tym temacie. To ja sie zapytam, czy ludzie biedni,glodni moga byc otyli? Nie chce uciekac sie do drastycznych przykladow, zeby ci udowodnic, ze to zjawisko nie istnieje. Ja zeby byc szczupla zyje na 850-1000 cal dziennie do tego "podskakuje" 2 godziny w gym codziennie. Glodni sa tylko Ci co zyja zeby jesc. Ja odwrotnie) A tak na koniec to Ci powiem szczerze kto jest biedny. Biedny jest ten komu "Bozia" rozumu malo dala albo go zabrala za jakas kare. I tym wspolczuje najbardziej! W podtekscie doczytaj sie kogo mam na mysli Pozdrawiam Wadera Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Oczywiscie. 14.07.08, 16:14 prawdziwawadera2 napisała: > Tutaj piszesz o biedzie w Ameryce, gdzie indziej ze 3/4 amerykanow > to otyli-wez sie sprecyzuj i zajmij jedno stanowisko w tym temacie. > To ja sie zapytam, czy ludzie biedni,glodni moga byc otyli? Oczywiscie ze moga. Szczegolnie w Ameryce gdzie niskiej jakosci "processed food" jest najtanszym, najmniej zdrowym, najbardziej tuczacym i jednoczesnie najpopularniejszym (wsrod nizszych, biedniejszych klas spolecznych). Czyli jak sama napisalas 3/4 spoleczenstwa USA. Sama sobie wyjasnilas jak jest. . Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem No wlasnie... 14.07.08, 16:25 "poddanywujasama napisał: A moze napiszemy cos o standartach zycia co w USA uwaza sie za biede, itd. Puknij sie w glowke." www.citymayors.com/society/usa-poverty.html Using the Canadian standard, New York City’s poverty rate would not be the official 21.2 per cent, but 38.2 per cent. Odpowiedz Link Zgłoś