ratpole 08.08.08, 02:07 czy to jeszcze ta Polska, ktorej jestes patriota czy moze juz "blok wschodni"? hehehe znaczy siem ten blok co stoi na wschod od twojego emerytury.wp.pl/kat,69594,wid,10233237,raportwiadomosc.html?ticaid=16632 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luiza-w-ogrodzie Ratpole 08.08.08, 02:23 Co niskie emerytury w Polsce maja wspolnego z polonijnym profilem tego forum? Zastanawia mnie dlaczego podkladasz Mackowi takie przynety. Przypuszczam ze w codziennym zyciu masz za malo adrenaliny i zapewne chcesz sie rekreacyjnie poklocic :o) Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Ratpole 08.08.08, 02:30 luiza-w-ogrodzie napisała: > Co niskie emerytury w Polsce maja wspolnego z polonijnym profilem > tego forum? Zastanawia mnie dlaczego podkladasz Mackowi takie > przynety. Przypuszczam ze w codziennym zyciu masz za malo adrenaliny > i zapewne chcesz sie rekreacyjnie poklocic :o) To tez, ale glownie spelniam swoja misje zwalczania glupactwa, bo jestem patriota. Zapytaj Macka o szczegoly. Dla ciebie zrobie jednak wyjatek. Dawaj, pogadamy o nowych wzorach do szydelkowania, a reszta panow sie chetnie wlaczy do rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Sam szydelkuj, Ratpole 08.08.08, 02:57 ...ja ostatnio szydelkowalam na zajeciach ZPT w podstawowce, wiec niestety nie moge sie przylaczyc do dyskusji na temat mi prawie nie znany. Ale jesli Ciebie interesuje tematyka robotek recznych, zdaje sie ze sa takie fora na portalu GW. Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Wyglupilem siem 08.08.08, 03:04 z tymi emerytami. Nie jest wcale tak zle: www.se.pl/wydarzenia/kronika-kryminalna/sprytny-starzec-ukrad-portfel_67609.html Czy ty moze masz ochote poklocic sie rekreacyjnie zamiast dlon w dlon, spacerowym krokiem udac sie w odwiedziny do tej kolezanki? kobietakobiecie.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Wyglupilem siem 08.08.08, 03:06 ratpole napisał: > z tymi emerytami. > Nie jest wcale tak zle: No widzisz, jakos sobie radza. > Czy ty moze masz ochote poklocic sie rekreacyjnie zamiast dlon w dlon, spacerowym krokiem udac sie w odwiedziny do tej kolezanki? Dlaczego mialabym sie klocic? Rekreacyjnie wole plywac albo zajmowac sie ogrodem. Dziekuje za pomoc w znajdowaniu mi kolezanek, ale nie fatyguj sie, sama daje sobie z tym rade. Swoja droga ta biedaczka reklamuje sie gdzie sie da, ten blog musi byc nieciekawy. Czytales? Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Wyglupilem siem 08.08.08, 07:27 luiza-w-ogrodzie napisała: > Dlaczego mialabym sie klocic? Rekreacyjnie wole plywac albo zajmowac > sie ogrodem. Dziekuje za pomoc w znajdowaniu mi kolezanek, ale nie > fatyguj sie, sama daje sobie z tym rade. Swoja droga ta biedaczka > reklamuje sie gdzie sie da, ten blog musi byc nieciekawy. Czytales? Wlasciwie to nie czytalem, ale niezle siem zaczyna, najpierw ja wyroochali, a potem to juz tylko bylo gorzej. Luska, jakas ty nieuzyta. Jest kobieta i ma problem. Po damskiej solidarnosci zwolalbym kolezanki z krypty i poszedl bidule naprawic, bo widac, ze cierpi bardziej od kagana. Jak kozetkowa terapia nie pomoze, to zawsze sa wiadome jakinie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Wyglupilem siem 08.08.08, 07:32 ratpole napisał: > Wlasciwie to nie czytalem, ale niezle siem zaczyna, najpierw ja wyroochali, a potem to juz tylko bylo gorzej. > Luska, jakas ty nieuzyta. Jest kobieta i ma problem. Po damskiej solidarnosci zwolalbym kolezanki z krypty i poszedl bidule naprawic, bo widac, ze cierpi bardziej od kagana. Jak kozetkowa terapia nie pomoze, to zawsze sa wiadome jakinie hehe Moze tych dwoje cierpiacych trzeba skrzyzowac? Moze byc i w jaskini... Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Post o szydelkowaniu byl #429000 na tym forum n/t 08.08.08, 03:04 Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Kolezanka statystka? ;-) n/t 08.08.08, 03:05 luiza-w-ogrodzie napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Hey Iluzja 08.08.08, 02:42 Mam zajecie dla ciebie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=209&w=83091819 zajrzyj na jej blog, na pewno chetnie skorzysta z twojej fachowej pomocy A w ogole to wstydz siem, urodzilas sie w miescie absolwentow KULu Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Zaraziles sie od Kagana, to zle rokuje... 08.08.08, 03:01 To on mnie zaczal nazywac Iluzja i do tego jest swiecie przekonany ze Kan i ja to ta sama osoba :o) Nie wiem, co Tobie poradzic na ten problem. Kuracje aplikowane Lesiowi nie skutkuja, tu potrzebny jest specjalista. Jak dalece zaawansowana jest ta infekcja? Pozwales juz jakis uniwersytet do sadu? Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Zaraziles sie od Kagana, to zle rokuje... 08.08.08, 03:06 luiza-w-ogrodzie napisała: > To on mnie zaczal nazywac Iluzja i do tego jest swiecie przekonany > ze Kan i ja to ta sama osoba :o) Nie wiem, co Tobie poradzic na ten > problem. Kuracje aplikowane Lesiowi nie skutkuja, tu potrzebny jest > specjalista. Ja bym go zabral na seans w jaskini aborygenek Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Zaraziles sie od Kagana, to zle rokuje... 08.08.08, 03:10 ratpole napisał: > Ja bym go zabral na seans w jaskini aborygenek Jesli masz na mysli Walls Cave, tam jest zbyt strome zejscie i przejscie strumieniem po kamieniach, w jego wieku i z jego nadwaga kuracja zakonczylaby sie zejsciem pacjenta. A poza tym do czego mnie namawiasz??? Do wprowadzenia faceta do "secret women's place"? Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
jphawajski powroty polakow 08.08.08, 05:10 zamiast budowac sciezki rowerowe powinni zaczac budowac porecze przy kazdym chodniku. ile by to ulatwilo powroty polakow. www.youtube.com/watch?v=BqwXge6Tjrg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Maciek 08.08.08, 08:03 ratpole napisał: > czy to jeszcze ta Polska, ktorej jestes patriota czy moze juz "blok wschodni"? To już prawie Ameryka hehe Jak sobie sam nie odłożysz to emerytury nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś