Dodaj do ulubionych

To jest dobre w New York

IP: *.nyc.rr.com 12.01.02, 03:23
... przeczytajcie temat dokladnie ... TO jest DOBRE w NY' ... zadnych krytyk ...
Obserwuj wątek
    • Gość: zybi Re: To jest dobre w New York IP: 130.68.2.* 12.01.02, 03:37
      Czy mozesz okreslic dokladniej
      • Gość: MalMal Re: To jest dobre w New York IP: *.nyc.rr.com 12.01.02, 12:28
        ... mam na mysli Manhattan, Zybi ...
    • Gość: morsa Re: To jest dobre w New York IP: *.telia.com 12.01.02, 03:45
      Gos´c´ portalu: MalMal napisa?(a):

> ... przeczytajcie temat dokladnie ... TO jest DOBRE w NY' ... zadnych krytyk
      ..
      > .
      Bardzo tanie jedzenie (sallad bar i restauracje, obfite sniadania w Deli).
      Bylam tam jako turystka i tylko na Manhattanie.
      O innych dobrych rzeczach napisze nastepnym razem.
      • Gość: zybi Re: To jest dobre w New York IP: 130.68.2.* 12.01.02, 04:06
        Jak sie spotkaja dwie kobiety
        Aniutek i MalMal ....czy sie pogodza czy ... ????
        Jak myslicie ???
        prosze o opinnie w tym temacie .
        Czy poplyniemy razem po wzburzonych falach Hudson River jachtem o pieknej
        nazwie "Baba Jaga"
      • Gość: YYZ Re: To jest dobre w New York IP: *.netcom.ca 12.01.02, 14:40
        Gos´c´ portalu: morsa napisa?(a):

> Bardzo tanie jedzenie (sallad bar i restauracje, obfite sniadania w Deli).

Masz na mysli Ballad Bar w stolicy Indii czy moze salad bar na Manhattanie?
    • Gość: Maruda Re: To jest dobre w New York IP: *.nyc.rr.com 12.01.02, 05:12
      Fakt, NYC jest spoko, zwlaszcza Manhattan.
      Zarcie najdrozsze nie jest, ale raczej daleko mi od stwierdzenia, ze 'bardzo
      tanie' no chyba ze sie jada w McDonalds.
      A propos - to moze wymienimy sie adresami tych ulubionych przez was
      restauracji na Mahnattanie (ja glownie jadam na 9th Ave.)?
      Malmal - jakie sa twoje typy?
      Poza tym muzea - moj ulubiony Gugenheim (maja teraz bardzo fajna
      wystawe Brazil - body and soul, nie wiem, czy jeszcze aktualne, ale w
      piatki po 6pm wpuszczaja za darmo- informacja dla oszczedzajacych),
      Central Park, 5th Ave., China Town.... a jeszcze cale mnostwo by sie
      znalazlo smile
      Ale roznica miedzy NYC i Upstate - dla mnie kolosalna.
      • Gość: MalMal Re: To jest dobre w New York IP: *.nyc.rr.com 12.01.02, 12:03
        ... 'road runner' tez widac masz, Maruda ... hmmm ... 9 Aleja ... w ostatnich
        latach poprawily sie restauracje ... 'Putanesca' do d*** (56/9), ale idac w dol
        9 Alejaod 57 ulicy faktycznie mozna trafic na dosc dobre restauracje ...
    • kowal68 Re: To jest dobre w New York 12.01.02, 05:17
      pizza w grimaldi's
      • Gość: MalMal Re: To jest dobre w New York IP: *.nyc.rr.com 12.01.02, 12:27
        ... pizza pizza ... a jakie sa twoje ulubione bary w NY ...?...
      • Gość: MalMal Re: To jest dobre w New York IP: *.nyc.rr.com 12.01.02, 12:44
        ... 'Show me the way to the next whiskey bar' ... jak piosenka niesie wiesc ...
        • Gość: zybi Mc-Donald na dolnym Manhatanie IP: 130.68.2.* 12.01.02, 16:00
          Marmurami wykladany Mc-Donald . przed wyjsciem portier w liberi.
          Wnetrza blyszcza sie swiatlami odbitymi w marmurowej posadzce.
          Widac ze pieniadze leza na ulicy w tym NYC
          • Gość: YYZ Re: Mc-Donald na dolnym Manhatanie IP: *.netcom.ca 12.01.02, 20:18
            Gos´c´ portalu: zybi napisa?(a):

> Marmurami wykladany Mc-Donald . przed wyjsciem portier w liberi.
            > Wnetrza blyszcza sie swiatlami odbitymi w marmurowej posadzce.

... a burgery wciaz robia z uszu i ogonkow. FE!

• kowal68 Re: To jest dobre w New York 12.01.02, 17:40
          bar-na east 4th Swift Hibernian Lounge czy pod brooklyn bridge- po
          "tamtej" stronie gdzie kreca wiele filmow- wielki bar Super Fine z
          darmowym pool table i masa funny people z okolicy
          • Gość: MalMal Re: To jest dobre w New York IP: *.nyc.rr.com 12.01.02, 19:25
            ... Temple Bar ...
            • kowal68 Re: To jest dobre w New York 12.01.02, 19:36
              Gość portalu: MalMal napisał(a):

> ... Temple Bar ...

kusisz wink)
              • Gość: MalMal Re: To jest dobre w New York IP: *.nyc.rr.com 12.01.02, 19:47
                kowal68 napisał(a):

> kusisz wink)

... taka kobieca natura ...

• kowal68 Re: To jest dobre w New York 13.01.02, 00:17

> kowal68 napisa?(a):
                  >
                  > > kusisz wink)
                  >
                  > ... taka kobieca natura ...
                  >
                  no to moze o 9pm na
                  330 lafayette st ??? : )
                • kowal68 Re: To jest dobre w New York 13.01.02, 02:55
                  MalMal - Ty jeszcze w domu????
                  a gdzie the way to the next whiskey bar..........
                  • Gość: MalMal Re: To jest dobre w New York IP: *.nyc.rr.com 13.01.02, 03:08
                    ...'Oh, don't ask why, oh, don't ask why' ... jak wiesz, sobotni wieczor w NY
                    nie zaczyna sie przed 10 pm ...
                    • kowal68 Re: To jest dobre w New York 13.01.02, 03:11

> ...'Oh, don't ask why, oh, don't ask why' ... jak wiesz, sobotni wieczor w NY
                      > nie zaczyna sie przed 10 pm ...
                      no, zarty chyba...... sad((((((
                      • kowal68 Re: To jest dobre w New York 13.01.02, 03:13
                        kowal68 napisa?(a):

> Gos´c´ portalu: MalMal napisa?(a):
                        >
                        > > ...'Oh, don't ask why, oh, don't ask why' ... jak wiesz, sobotni wieczor w
                        > NY
                        > > nie zaczyna sie przed 10 pm ...
                        > no, zarty chyba...... sad((((((

czekam .....

• Gość: MalMal Re: To jest dobre w New York IP: *.nyc.rr.com 13.01.02, 03:17
                          ... see ya' ...!...
                          • kowal68 Re: To jest dobre w New York 13.01.02, 03:19

> ... see ya' ...!...

really????? thanx smile)))
        • Gość: bogdan Re: To jest dobre w New York IP: *.proxy.aol.com 13.01.02, 08:50

> ... 'Show me the way to the next whiskey bar' ... jak piosenka niesie wiesc ...

DOORS DOORS DOORS uber alles
          ale jak zle on skonczyl
          dlaczego tak utalentowani ludzie zyja tak krotko
          J Joplin J Hendrix i wielu innych
          SRV-geniusz
    • Gość: criss Re: To jest dobre w New York IP: *.ipt.aol.com 12.01.02, 21:48

1. FORSA
      2. j.w.
      3. widok na Verrazano i Manhattan z Bay Ridge
      4. kina
      5. NY Jets

criss
    • Gość: criss Re: To jest dobre w New York IP: *.ipt.aol.com 12.01.02, 21:49

1. FORSA
      2. j.w.
      3. widok na Verrazano i Manhattan z Bay Ridge
      4. kina
      5. NY Jets

criss
      • Gość: ESL Re: To jest dobre w New York IP: *.sympatico.ca 12.01.02, 22:36
        Dla turysty?
        Guggenheim
        MOMA
        nocleg w Connecticut albo New Jersey, ewentualnie u zyczliwych znajomych na Manhattanie smile
        wymowa nowojorczykow (uwielbiam sluchac, czego nie moge powiedziec o akcencie ludow poludnia
        Stanow)
        ogolnie chyba atmosfera "swiatowosci", ktorej nie ma wlasciwie w zadnym innym miescie na naszym
        kontynencie (przynajmniej nie na taka skale)
        • Gość: j-23 Re: To jest dobre w New York IP: *.dyn.optonline.net 13.01.02, 04:02
          Gość portalu: ESL napisał(a):

> Dla turysty?
          > Guggenheim
          > MOMA
          > nocleg w Connecticut albo New Jersey, ewentualnie u zyczliwych znajomych na Man
          > hattanie smile
          > wymowa nowojorczykow (uwielbiam sluchac, czego nie moge powiedziec o akcencie l
          > udow poludnia
          > Stanow)
          > ogolnie chyba atmosfera "swiatowosci", ktorej nie ma wlasciwie w zadnym innym m
          > iescie na naszym
          > kontynencie (przynajmniej nie na taka skale)

Powaznie cenisz bazgroly i bohomazy ponad rambrandta, velasqueza, el greco,
          moneta i wiele wiele innych prawdziwych dziel sztuki?

• Gość: aniutek Re: To jest dobre w New York IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 13.01.02, 08:21
            no to jak jot-23 nic Ci sie w new yorku nie podoba?????
            nie wierze :smile))))
            czy znasz kogos kto sie zwie TOKARZ????? Wojtek zreszta ???
            pozdrowki.
            aniutek
            • Gość: BOGDAN Re: To jest dobre w New York IP: *.proxy.aol.com 13.01.02, 08:29
              Aniutek idz spac
              • Gość: aniutek Re: To jest dobre w New York IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 13.01.02, 08:31
                Gos´c´ portalu: BOGDAN napisa?(a):

> Aniutek idz spac

IDE... szkoda,ze Wojtka nie znasz,,,, mialam nadzieje sad((((
                • Gość: MalMal Re: To jest dobre w New York IP: *.nyc.rr.com 13.01.02, 14:21
                  ... ten Wojtek co mieszka na Saint Marks Pl ...?...
                  • Gość: aniutek Re: To jest dobre w New York IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 13.01.02, 16:18
                    mieszkal,
                    ten
                    • Gość: ESL Re: To jest dobre w New York IP: *.sympatico.ca 14.01.02, 00:27
                      Gość portalu: aniutek napisał(a):

> mieszkal,
                      > ten

Czy mam teraz rozumiec, ze NAJLEPSZY w NY jest nieznany mi Wojtek Tokarz? Mozna
                      Mu tylko pozazdroscic takiego powodzenia i popularnosci smile
                      Ktos mnie pytal, czy nie lubie Rembrandta, El Greco i innych Wielkich. Sztuka
                      wspolczesna (rozumiana jako ta stworzona po przelomie XVIII i XIX wieku) to moja
                      amatorska pasja co nie znaczy, ze nie cenie mistrzow z wiekow poprzednich. Jesli
                      jednak mialbym bardzo malo czasu i bardzo malo pieniedzy, i musial w NY wybierac
                      np. pomiedzy wizyta w Metropolitan a MOMA, to wybralbym MOMA. Coz - kazdy ma
                      swoje drobne przyjemnosci. Czasem dziwaczne, przyznaje smile
                      • Gość: MalMal Re: To jest dobre w New York IP: *.nyc.rr.com 14.01.02, 00:40
                        ... nie martw sie, ESL, ja rownierz Wojtka Tokarz nie znam ... co do MOMA i
                        Mets, sa rozne gusta ... a NY zaspokoi najwybredniejsze ...
                        • Gość: aniutek Re: To jest dobre w New York IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 14.01.02, 00:53

> ... nie martw sie, ESL, ja rownierz Wojtka Tokarz nie znam ... co do MOMA i
                          > Mets, sa rozne gusta ...

no coz szkoda, ze Wojtka nie znasz, gdybys go znala pewnie bardziej
                          optymistycznie patrzylabys na swiat .....

>a NY zaspokoi najwybredniejsze ...
                          az do przesady
                          • Gość: MalMal Re: To jest dobre w New York IP: *.nyc.rr.com 14.01.02, 00:58
                            ... optymizmu mi nie brakuje, aniutek, w przeciwienstwie do ciebie, ktora
                            uwazasz, jak pisalas pod innymi tematami, Polacy w NY nie moga osiagnac
                            sukcesow zawodowych ... i to jest wlasnie 'dobre w NY', aniutek ... dla
                            chcacegi nic trudnego ...
                            • Gość: aniutek Re: To jest dobre w New York IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 14.01.02, 01:10

> ... optymizmu mi nie brakuje, aniutek, w przeciwienstwie do ciebie,

nie wiesz o mnie wiele wiec takie slowa sa hmmm jakby na wyrost

> ktora
                              > uwazasz, jak pisalas pod innymi tematami, Polacy w NY nie moga
                              >osiagnac
                              > sukcesow zawodowych ... i to jest wlasnie 'dobre w NY', aniutek ... dla
                              > chcacegi nic trudnego ...
                              nie nie moga, moga ale nie jest to latwe.
                              i zgadzam sie z toba / sic co sie porobilo/, ze to jest wlasnie dobre w ny.
                              ....if you can make it here ...
                              • Gość: MalMal Re: To jest dobre w New York IP: *.nyc.rr.com 14.01.02, 01:14
                                ... rowniez, cytujac sama ciebie, aniutek, 'nie wiesz o mnie wiele wiec takie
                                slowa sa hmmm jakby na wyrost' ... wiec nie zarzucaj mi, ze brak znajomosci z
                                jakims Wojtkiem 'zrujnowalo' prawie moje zycie ...
                                • Gość: aniutek Re: To jest dobre w New York IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 14.01.02, 01:17

> ... rowniez, cytujac sama ciebie, aniutek, 'nie wiesz o mnie wiele wiec takie
                                  > slowa sa hmmm jakby na wyrost' ... wiec nie zarzucaj mi, ze brak
                                  znajomosci z
                                  > jakims Wojtkiem 'zrujnowalo' prawie moje zycie ...

hehehehe Wojtek fajny facet ale, zeby zaraz zrujnowane zycie bez niego.... ja
                                  mowilam tylko o optymizmie, ktorego w twoich komentarzach brak- moim
                                  zdaniem wink
                                  a swoja droga - chcialo ci sie szukac jego adresu ? po co?
                              • Gość: MalMal p.s. do aniutek IP: *.nyc.rr.com 14.01.02, 01:16
                                ... na tym koncze rozmowe wirtualna z toba, aniutek ... powodow nie chce na
                                pismie wyjawiac, z grzecznosci ...
                                • Gość: aniutek Re: p.s. do aniutek IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 14.01.02, 01:19

> ... na tym koncze rozmowe wirtualna z toba, aniutek ... powodow nie chce
                                  na
                                  > pismie wyjawiac, z grzecznosci ...

ide plakac........
                      • jot-23 Re: To jest dobre w New York 14.01.02, 00:47
                        > Ktos mnie pytal, czy nie lubie Rembrandta, El Greco i innych Wielkich. Sztuka
                        > wspolczesna (rozumiana jako ta stworzona po przelomie XVIII i XIX wieku) to moj
                        > a
                        > amatorska pasja co nie znaczy, ze nie cenie mistrzow z wiekow poprzednich. Jesl
                        > i
                        > jednak mialbym bardzo malo czasu i bardzo malo pieniedzy, i musial w NY wybiera
                        > c
                        > np. pomiedzy wizyta w Metropolitan a MOMA, to wybralbym MOMA. Coz - kazdy ma
                        > swoje drobne przyjemnosci. Czasem dziwaczne, przyznaje smile

No niech ci bedzie smile) ja ogladam niesamowita bizuterie z xvii wiecznych indii
                        ty motocykle... i wszyscy sa happy

• Gość: MalMal Re: To jest dobre w New York IP: *.nyc.rr.com 14.01.02, 00:50
                          ... motocykle byly na wystawie kilka lat temu w Guggenheim, jot-23, nie w
                          MOMA ...
                          • jot-23 Re: To jest dobre w New York 14.01.02, 01:22

> ... motocykle byly na wystawie kilka lat temu w Guggenheim, jot-23, nie w
                            > MOMA ...

no tak tylko wszedlem na ich web, i te motocykle najmniej repulsywne mi sie
                            wydawaly, wiesz w zgodnym nastroju jestem dzisiaj ( bylem na nartach!!!!)
                            • Gość: MalMal Re: To jest dobre w New York IP: *.nyc.rr.com 14.01.02, 01:27
                              ... czyzbys podejzewal,jot-23, ze mam ochote ci nastroj weekend'owy
                              popsuc ...?... hmmm, coz sie jutro dobrego w NY dzieje ...?...
                            • jot-23 Re: To jest dobre w New York 14.01.02, 01:28
                              co w sumie mozna by policzyc za plus nowego jorku: jeziora, ocean, rzeki, gory
                              wszystko w zasiegu day-trip, tak nie mialem w bialymstoku.
                            • Gość: ESL Re: To jest dobre w New York IP: *.sympatico.ca 14.01.02, 01:34
                              jot-23 napisał(a):

wiesz w zgodnym nastroju jestem dzisiaj ( bylem na nartach!!!!)

Ja tez chociaz musialem daaaleko jechac zeby miec troche sniegu. Co za dziwaczna zima w Toronto w tym
                              roku. A jak to jest w NY?
                              Bizuteria z Indii mnie nie bierze (juz raczej moja zone) - sorry. Ja w ogole niespecjalnie lubie tzw. rzemioslo
                              artystyczne. Taki juz "abstrakcyjny" ten moj gust smile
                              Moze sie piekne panie z NY juz pogodza i znow bedzie mozna poplotkowac o Wojtku Tokarzu (nurtuje mnie,
                              co w Nim takiego specjalnego - taka meska zawisc - tez bym chcial zeby sobie kobiety o mnie po swiecie
                              opowiadaly...) albo innych interesujacych mieszkancach NY.
                              Moze tak o Woddy Allen'ie dla przykladu. Jak tak patrze w stecz, to mysle, ze zakochalem sie w NY (nie widzac
                              wtedy jeszcze samego miasta procz filmow) wlasnie dzieki Niemu. A moze glownie dzieki starenkiemu
                              filmowi "Manhattan", pamietacie?
                              To w takim razie dopisze do Waszej listy najlepszych w NY - starego Woddy'ego - nalezy Mu sie.
                              • Gość: MalMal Poniedzialek w New York IP: *.nyc.rr.com 14.01.02, 01:40
                                ... a w poniedzialki jest dobra kawa kupowana z naroznej budki w drodze do
                                pracy ... ufff ... toz to juz jutro poniedzialek ...
                              • Gość: aniutek Re: To jest dobre w New York IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 14.01.02, 01:45
                                ESL napisal

> Moze tak o Woddy Allen'ie dla przykladu. Jak tak patrze w stecz, to mysle,
                                ze z
                                > akochalem sie w NY (nie widzac
                                > wtedy jeszcze samego miasta procz filmow) wlasnie dzieki Niemu. A
                                moze glownie
                                > dzieki starenkiemu
                                > filmowi "Manhattan", pamietacie?
                                > To w takim razie dopisze do Waszej listy najlepszych w NY - starego
                                Woddy'ego -
                                > nalezy Mu sie.
                                widzialam go kiedys na ulicy- ogladal budynek tego co teraz jest Webster
                                Hall- dyskoteka, hmmm jakby to powiedziec co by nie urazic nikogo.... maly
                                czlowiek, w wymietym plaszczu, brudnych okularach, strakami wlosow
                                opadajacymi na niedogolona twarz... geniusz? chyba tak
                                z jego filmow lubie "zelig".........

• Gość: ESL Re: To jest dobre w New York IP: *.sympatico.ca 14.01.02, 01:55

> widzialam go kiedys na ulicy

You are one lucky woman! A moze to tylko po prostu przywilej mieszkanki NYC. Pozazdroscic - ja bym Go
                                  pewnie nie rozpoznal, bo ciagle ktos sie skarzy mojej zonie, ze sie nie uklonilem - przywilej absent-minded
                                  oled men smile

• Gość: aniutek Re: To jest dobre w New York IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 14.01.02, 02:22
                                    Gos´c´ portalu: ESL napisa?(a):

> Gos´c´ portalu: aniutek napisa?(a):
                                    >
                                    >
                                    > > widzialam go kiedys na ulicy
                                    >
                                    > You are one lucky woman! A moze to tylko po prostu przywilej mieszkanki
                                    NYC. Po
                                    > zazdroscic - ja bym Go
                                    > pewnie nie rozpoznal, bo ciagle ktos sie skarzy mojej zonie, ze sie nie
                                    uklonil
                                    > em - przywilej absent-minded
                                    > oled men smile
                                    >
                                    : )

• jot-23 Re: To jest dobre w New York 14.01.02, 02:03

> jot-23 napisał(a):
                                >
                                > wiesz w zgodnym nastroju jestem dzisiaj ( bylem na nartach!!!!)
                                >
                                > Ja tez chociaz musialem daaaleko jechac zeby miec troche sniegu. Co za dziwaczn
                                > a zima w Toronto w tym
                                > roku. A jak to jest w NY?

No bizuteria to niezrecznie powiedziane smile hehe "rzemioslo artystyczne: brzmi
                                jeszcze gozej...mniejsza z tym...myslalem ze jesli w Bufallo spadlo 2 metry to i
                                u was podobnie? Z NYC trzeba jechac troche ponad 2 godziny do
                                najblizszych "osrodkow", sniegu naturalnego nie ma, ale maja dobra
                                infrastrukture i mozna calkiem dobrze na sztucznym....
    • Gość: HTR Re: To jest dobre w New York IP: *.netcom.ca 14.01.02, 02:06
      London steak ... with mashrooms!
      • Gość: maz Re: To jest dobre w New York IP: *.arach.net.au 14.01.02, 03:17
        Cos nie wiele dobrego macie do powiedzenia o tym Waszym miescie.
        Pare resteuracji,barow i spotkanie kogos tam na ulicy......to ma byc ten czar i
        urok??????MalMal zastrzegla sie ze nie wolno krytykowac ,wiec to taka slepa
        kobieca milosc tylko?????????
        • jot-23 Re: To jest dobre w New York 14.01.02, 03:30
          Gość portalu: maz napisał(a):

> Cos nie wiele dobrego macie do powiedzenia o tym Waszym miescie.
          > Pare resteuracji,barow i spotkanie kogos tam na ulicy......to ma byc ten czar i
          >
          > urok??????MalMal zastrzegla sie ze nie wolno krytykowac ,wiec to taka slepa
          > kobieca milosc tylko?????????

chcesz sie bic?
          • Gość: maz Re: To jest dobre w New York IP: *.arach.net.au 14.01.02, 03:33
            O co???
            O New York czy MalMal??????
            • Gość: aniutek Re: To jest dobre w New York IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 14.01.02, 03:37
              Gos´c´ portalu: maz napisa?(a):

> O co???
              > O New York czy MalMal??????

raczej "z "
              • Gość: maz Re: To jest dobre w New York IP: *.arach.net.au 14.01.02, 03:48

> Gos´c´ portalu: maz napisa?(a):
                >
                > > O co???
                > > O New York czy MalMal??????
                >
                > raczej "z "

Aniutek ,nie przesadzaj .Nie mam zamiaru sie bic .
                • Gość: aniutek Re: To jest dobre w New York IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 14.01.02, 03:51

>
                  > > Gos´c´ portalu: maz napisa?(a):
                  > >
                  > > > O co???
                  > > > O New York czy MalMal??????
                  > >
                  > > raczej "z "
                  >
                  > Aniutek ,nie przesadzaj .Nie mam zamiaru sie bic .
                  ; ) tez nie, zwlaszcza, ze wirtualnie bedzie trudno

• Gość: maz Re: To jest dobre w New York IP: *.arach.net.au 14.01.02, 03:53
                    Ale moze bylo by ciekawiej i weselej?????
                    • Gość: aniutek Re: To jest dobre w New York IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 14.01.02, 03:56

> Ale moze bylo by ciekawiej i weselej?????

moze ale komu byloby wesolo?

• Gość: maz Re: To jest dobre w New York IP: *.arach.net.au 14.01.02, 03:58
                        No tym oczywiscie co sie chca bic ,i nie wazne czy "z" czy "o".
                        • Gość: Milene Re: To jest dobre w New York IP: *.w.club-internet.fr 14.01.02, 17:17
                          Zgadzam sie z moim poprzednikiem o niku maz.
                          Macie szczescie mieszkac w tym fantastycznym miescie a nie potraficie nic
                          ciekawego o nim napisac.
                          Ruszcie glowa i zapodajcie jakies ciekawe anegdotki.
                          • Gość: MalMal Re: To jest dobre w New York IP: *.nyc.rr.com 14.01.02, 18:19
                            ... i tak nie uwierzysz, Milene, bedac any-amerykansko nastawiona, jak wynika z
                            twoich nielicznych post'ow ... przyjedz i zobacz ... zadne anegnoty niczyjego
                            zdania o miscie czy kraju nie zmienia ....
                            • jot-23 Re: To jest dobre w New York 14.01.02, 18:35

> ... i tak nie uwierzysz, Milene, bedac any-amerykansko nastawiona, jak wynika z
                              >
                              > twoich nielicznych post'ow ... przyjedz i zobacz ... zadne anegnoty niczyjego
                              > zdania o miscie czy kraju nie zmienia ....

hehe z ciekawych rzeczy o NYC: nie puszczaja tutaj francuskich filmow w kinch
                              • jot-23 Re: To jest dobre w New York 14.01.02, 18:58
                                parze rzeczy ktore mi sie podobaja w nyc

-Central Park z 6 km petla dla rowerow i rollerblades
                                -koncerty --> mozna w sumie , jesli sa sily isc na "cos" co cie interesuje co
                                tydzien tydzien
                                -architektura 2 polowy XIX i poczatkow XX wieku
                                -Metropolitam Museum z ekspozycja stala do ktorej mozna wracac latami +
                                ekspozycje zmienne(?)
                                -Woodlawn (irlandzka dzielnica na Bronxie --> tam musza grac wszystkie
                                irlandzkie zespoly folkowe jesli chca "zaistniec" circa 20-30 pubow w rejonie 4-
                                5 przecznic + dobre diners z atmosfera irlandzkiej wiochy)
                                -W.C. w Hyatt Hotel na 42-giej ulicy (ratowal mi zycie wiele razy)
                                -J&R na Wall St. (jesli ktos pali cygara smile)))
                                -instytucje jak Letterman, Saturday Night Live, Shakespeare in the Park,
                                -restauracje...rozne...mozna w sumie wybierac "na slepo" i duza szansa ze sie
                                dobrze trafi
                                -moja praca smile)

• Gość: Milene Re: To jest dobre w New York IP: *.w.club-internet.fr 14.01.02, 23:20
                                jot-23 napisał(a):

> Gość portalu: MalMal napisał(a):
                                >
                                > > ... i tak nie uwierzysz, Milene, bedac any-amerykansko nastawiona, jak wyn
                                > ika z
                                > >
                                > > twoich nielicznych post'ow ... przyjedz i zobacz ... zadne anegnoty niczyj
                                > ego
                                > > zdania o miscie czy kraju nie zmienia ....
                                >
                                >
                                > hehe z ciekawych rzeczy o NYC: nie puszczaja tutaj francuskich filmow w kinch

Tak, tak
                                Sama widzialam w telewizji jak nowojorskie snoby staly w kolejce za Amelia i
                                oczywiscie byli zachwyceni filmem smile))))))
                                Ciekawa jestem co oni z tego filmu zrozumieli
                            • Gość: MalMal Re: To jest dobre w New York / do MalMal IP: *.w.club-internet.fr 14.01.02, 23:14

> ... i tak nie uwierzysz, Milene, bedac any-amerykansko nastawiona, jak wynika z
                              >
                              > twoich nielicznych post'ow ... przyjedz i zobacz ... zadne anegnoty niczyjego
                              > zdania o miscie czy kraju nie zmienia ....

To, ze ktos nie przepada za amerykanskim stylem zycia nie swiadczy, ze nie lubi
                              Nowego Jorku. Wrecz przeciwnie, to miasto jest ciekawe bo kosmopolityczne i
                              jedyne w swoim rodzaju.
                              Pewnie, ze kiedys je odwiedze, jest to w moim planie juz od dawna.

• Gość: MalMal Re: To jest dobre w New York / do Milene IP: *.nyc.rr.com 14.01.02, 23:16
                                ... podpisuj sie swoim imieniem, Milene, z klubu interetowego we Francji ...
                            • Gość: Milene Re: To jest dobre w New York IP: *.w.club-internet.fr 14.01.02, 23:16
                              Przepraszam MalMal
                              Wpisalam niechcacy twoj nick zamiast mojego
                              • Gość: maz Re: To jest dobre w New York IP: *.arach.net.au 15.01.02, 00:47
                                No dobra. Ja tam u Was bylem ,juz zreszta kilka razy,
                                widzialem i dalej jakos nie jestem bardzo zachwycony.
                                A MalMal niech nie pisze mi zaraz ze jestem antyamerykanski.
                                Poza tym to Wy mieszkancy powinniscie wynosic NYC pod niebiosa a w tych postach
                                jakos niwiele entuzjazmu.Czyzby to wspaniale miasto Was tak przygnebialo?????
    • Gość: aniutek Re: To jest dobre w New York IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 15.01.02, 00:53
      dobre jest w nyc:
      piwo z calego swiata w deli na rogu,
      oswietlone boiska do kosza,
      parki ze sciezkami rowerowymi,
      szkoly - wyzsze, podstawowe- mam jak najlepsze z nimi doswiadczenia,
      muzea i sklepy z ciuchami,
      mc sorleys bar na e 7th st- trociny na podlodze, jeszcze hmm kilka lat
      temu nie wpuszczano tam kobiet ; )
      ksiegarnie i najrozniejsze knajpy
      i......
      • jot-23 Re: To jest dobre w New York 15.01.02, 00:55

> dobre jest w nyc:
        > piwo z calego swiata w deli na rogu,
        > oswietlone boiska do kosza,
        > parki ze sciezkami rowerowymi,
        > szkoly - wyzsze, podstawowe- mam jak najlepsze z nimi doswiadczenia,
        > muzea i sklepy z ciuchami,
        > mc sorleys bar na e 7th st- trociny na podlodze, jeszcze hmm kilka lat
        > temu nie wpuszczano tam kobiet ; )
        > ksiegarnie i najrozniejsze knajpy
        > i......

meza i tak nie zadowolisz smile)) chocbys na glowie stanela
        • Gość: aniutek Re: To jest dobre w New York IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 15.01.02, 00:57
          jot-23 napisa?(a):

>
          > > dobre jest w nyc:
          > > piwo z calego swiata w deli na rogu,
          > > oswietlone boiska do kosza,
          > > parki ze sciezkami rowerowymi,
          > > szkoly - wyzsze, podstawowe- mam jak najlepsze z nimi doswiadczenia,
          > > muzea i sklepy z ciuchami,
          > > mc sorleys bar na e 7th st- trociny na podlodze, jeszcze hmm kilka lat
          > > temu nie wpuszczano tam kobiet ; )
          > > ksiegarnie i najrozniejsze knajpy
          > > i......
          >
          > meza i tak nie zadowolisz smile)) chocbys na glowie stanela

hehehehe nawet nie probuje ot zgralismy sie :smile))))
          • Gość: maz Re: To jest dobre w New York IP: *.arach.net.au 15.01.02, 01:09
            No dobra!!!
            Ale to co Aniutek napisla to mozna znalezc w kazdym wiekszym miescie swiata.
            Wiec co specjalnego w NYC?????
            A ja jestem "maz" bez ogonka przy "a" i kropki nad "z".
            • Gość: aniutek Re: To jest dobre w New York IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 15.01.02, 01:14
              nyc- ma jakis taki hmmmm klimacik osobliwy, nigdy nie spi, pelno
              ludziskow, mozna zagadac do kogos w subwayu i sie zaprzyjaznic na 10
              minut.
              przy odpowiednim nastawieniu ; ) jest super .....capital of the universe w
              koncu ....
              • Gość: maz Re: To jest dobre w New York IP: *.arach.net.au 15.01.02, 01:21
                No nareszcie cos optymistycznego.
                Z tym "klimacikiem osobowym"to sie zgadzam.
                NYC "czuje sie" troche inaczej niz inne miasta.
            • jot-23 Re: To jest dobre w New York 15.01.02, 01:17

> Ale to co Aniutek napisla to mozna znalezc w kazdym wiekszym miescie swiata.
              > Wiec co specjalnego w NYC?????
              > A ja jestem "maz" bez ogonka przy "a" i kropki nad "z".

tak jak w "zmaz" ? smile
              • Gość: maz Re: To jest dobre w New York IP: *.arach.net.au 15.01.02, 01:27
                jot-23 napisał(a):

>
                > > Ale to co Aniutek napisla to mozna znalezc w kazdym wiekszym miescie swiat
                > a.
                > > Wiec co specjalnego w NYC?????
                > > A ja jestem "maz" bez ogonka przy "a" i kropki nad "z".
                >
                > tak jak w "zmaz" ? smile

Moze to tylko moja tempota,ale nie bardzo rozumie o co Ci chodzi??????
                • Gość: zeto Re: To jest dobre w New York IP: 130.68.2.* 15.01.02, 01:34
                  zapytaj sie swojej baby to ci sie rozjasni.
                  Co to jest zmaz albo wymaz
                  Kobiety znaja sie na wszystkim.
                  • Gość: maz Re: To jest dobre w New York IP: *.arach.net.au 15.01.02, 01:50
                    Gość portalu: zeto napisał(a):

> zapytaj sie swojej baby to ci sie rozjasni.
                    > Co to jest zmaz albo wymaz
                    > Kobiety znaja sie na wszystkim.
                    Skoro tak dobrze wiesz to napewno jestes kobieta ,.....czy zwyczajna baba??????

• Gość: .. Re: To jest dobre w New York IP: *.rdu.bellsouth.net 15.01.02, 01:57
        • Gość: JoeK Re: To jest dobre w New York IP: *.rdu.bellsouth.net 15.01.02, 02:00
          Mieszkalem w NYC w miejscu z "doskonalym" adresem ponad 2 lata.
          Musze niestety przyznac ze dobre w NY jest to ze jest ode mnie ponad 1000km.
          Sorry...
          • Gość: aniutek Re: To jest dobre w New York IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 15.01.02, 02:03
            Gos´c´ portalu: JoeK napisa?(a):

> Mieszkalem w NYC w miejscu z "doskonalym" adresem ponad 2 lata.
            > Musze niestety przyznac ze dobre w NY jest to ze jest ode mnie ponad
            1000km.
            > Sorry...
            nic , zupelnie nic ?????
            • Gość: maz Re: To jest dobre w New York IP: *.arach.net.au 15.01.02, 02:06
              Moze JoeK po prostu nie lubi duzych miast.
              Ja ,zreszta,za nimi tez nie przepadam
            • Gość: MalMal Re: To jest dobre w New York IP: *.nyc.rr.com 15.01.02, 02:07

'nic , zupelnie nic ?????'

... jak to nic ... przeciez napislal, ze mieszkal pod '"doskonalym" adresem' ...

• Gość: aniutek Re: To jest dobre w New York IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 15.01.02, 02:08

>
                > 'nic , zupelnie nic ?????'
                >
                > ... jak to nic ... przeciez napislal, ze mieszkal pod '"doskonalym" adresem'
                ..
                > .
                >
                hehehe
              • Gość: aniutek Re: To jest dobre w New York IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 15.01.02, 02:09

>
                > 'nic , zupelnie nic ?????'
                >
                > ... jak to nic ... przeciez napislal, ze mieszkal pod '"doskonalym" adresem'
                ..
                > .
                >
                witam, witam
                • Gość: JoeK Re: To jest dobre w New York IP: *.rdu.bellsouth.net 15.01.02, 02:13

>
                  > > Gos´c´ portalu: aniutek napisa?(a):
                  > >
                  > > 'nic , zupelnie nic ?????'
                  > >
                  > > ... jak to nic ... przeciez napislal, ze mieszkal pod '"doskonalym" adrese
                  > m'
                  > ..
                  > > .
                  > >
                  > witam, witam

VVVVVVVVVVVVVV
                  Only you Aniutek
                  PS
                  Mieszkalem na Wall St, naprzeciwko Trump Bldg, teraz tam jest jakis hotel.
                  • Gość: aniutek Re: To jest dobre w New York IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 15.01.02, 02:17

>
                    > > Gos´c´ portalu: MalMal napisa?(a):
                    > >
                    > > > Gos´c´ portalu: aniutek napisa?(a):
                    > > >
                    > > > 'nic , zupelnie nic ?????'
                    > > >
                    > > > ... jak to nic ... przeciez napislal, ze mieszkal pod '"doskonalym" a
                    > drese
                    > > m'
                    > > ..
                    > > > .
                    > > >
                    > > witam, witam
                    >
                    > VVVVVVVVVVVVVV
                    > Only you Aniutek
                    > PS
                    > Mieszkalem na Wall St, naprzeciwko Trump Bldg, teraz tam jest jakis
                    >hotel.

::smile))))
                    bylismy w takim razie sasiadami - ja water st ,
                    zaraz padna gromy.........

• Gość: JoeK Re: To jest dobre w New York IP: *.rdu.bellsouth.net 15.01.02, 02:20

> Gos´c´ portalu: JoeK napisa?(a):
                      >
                      > >
                      > > > Gos´c´ portalu: MalMal napisa?(a):
                      > > >
                      > > > > Gos´c´ portalu: aniutek napisa?(a):
                      > > > >
                      > > > > 'nic , zupelnie nic ?????'
                      > > > >
                      > > > > ... jak to nic ... przeciez napislal, ze mieszkal pod '"doskonal
                      > ym" a
                      > > drese
                      > > > m'
                      > > > ..
                      > > > > .
                      > > > >
                      > > > witam, witam
                      > >
                      > > VVVVVVVVVVVVVV
                      > > Only you Aniutek
                      > > PS
                      > > Mieszkalem na Wall St, naprzeciwko Trump Bldg, teraz tam jest jakis
                      > >hotel.
                      >
                      > ::smile))))
                      > bylismy w takim razie sasiadami - ja water st ,
                      > zaraz padna gromy.........
                      >

VVVVVVVVVVVVVVV
                      Nie umiesz utrzymac tajemnicy Dziewucho, ale beda miec ludziska ucieche..
                      • Gość: aniutek Re: To jest dobre w New York IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 15.01.02, 02:27

> >
                        > > ::smile))))
                        > > bylismy w takim razie sasiadami - ja water st ,
                        > > zaraz padna gromy.........
                        > >
                        >
                        > VVVVVVVVVVVVVVV
                        > Nie umiesz utrzymac tajemnicy Dziewucho, ale beda miec ludziska
                        >ucieche..
                        ech ta niewyparzona geba......
                        i co teraz ???? ; )

• Gość: JoeK Re: To jest dobre w New York IP: *.rdu.bellsouth.net 15.01.02, 03:00

>
                          >
                          > > >
                          > > > ::smile))))
                          > > > bylismy w takim razie sasiadami - ja water st ,
                          > > > zaraz padna gromy.........
                          > > >
                          > >
                          > > VVVVVVVVVVVVVVV
                          > > Nie umiesz utrzymac tajemnicy Dziewucho, ale beda miec ludziska
                          > >ucieche..
                          > ech ta niewyparzona geba......
                          > i co teraz ???? ; )
                          >

VVVVVVVVVVVV
                          May as well enjoy it, same place, same time, OK?
                          • Gość: aniutek Re: To jest dobre w New York IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 15.01.02, 03:29

>
                            > > Gos´c´ portalu: JoeK napisa?(a):
                            > >
                            > >
                            > > > >
                            > > > > ::smile))))
                            > > > > bylismy w takim razie sasiadami - ja water st ,
                            > > > > zaraz padna gromy.........
                            > > > >
                            > > >
                            > > > VVVVVVVVVVVVVVV
                            > > > Nie umiesz utrzymac tajemnicy Dziewucho, ale beda miec ludziska
                            > > >ucieche..
                            > > ech ta niewyparzona geba......
                            > > i co teraz ???? ; )
                            > >
                            >
                            > VVVVVVVVVVVV
                            > May as well enjoy it, same place, same time, OK?

carpe di em /pisownia ?/
                            OK : )
                            • Gość: JoeK Re: To jest dobre w New York IP: *.rdu.bellsouth.net 15.01.02, 04:23

>
                              > >
                              > > > Gos´c´ portalu: JoeK napisa?(a):
                              > > >
                              > > >
                              > > > > >
                              > > > > > ::smile))))
                              > > > > > bylismy w takim razie sasiadami - ja water st ,
                              > > > > > zaraz padna gromy.........
                              > > > > >
                              > > > >
                              > > > > VVVVVVVVVVVVVVV
                              > > > > Nie umiesz utrzymac tajemnicy Dziewucho, ale beda miec ludziska
                              > > > >ucieche..
                              > > > ech ta niewyparzona geba......
                              > > > i co teraz ???? ; )
                              > > >
                              > >
                              > > VVVVVVVVVVVV
                              > > May as well enjoy it, same place, same time, OK?
                              >
                              > carpe di em /pisownia ?/
                              > OK : )

Diem, (dies=dzien)
                              Carpe Noctum (pisownia?)
                              smile
                              • Gość: aniutek Re: To jest dobre w New York IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 15.01.02, 04:46
                                > > > > > VVVVVVVVVVVVVVV
                                > > > > > Nie umiesz utrzymac tajemnicy Dziewucho, ale beda miec ludz
                                > iska
                                > > > > >ucieche..
                                > > > > ech ta niewyparzona geba......
                                > > > > i co teraz ???? ; )

> > > VVVVVVVVVVVV
                                > > > May as well enjoy it, same place, same time, OK?
                                > > carpe di em /pisownia ?/
                                > > OK : )
                                >
                                > Diem, (dies=dzien)
                                : >
                                > Carpe Noctum(pisownia?) -noctem
                                smile
                                lets.....
                                have good one / ; )

• Gość: maz Re: To jest dobre w New York IP: *.arach.net.au 15.01.02, 02:17

>
                  > >
                  > > 'nic , zupelnie nic ?????'
                  > >
                  > > ... jak to nic ... przeciez napislal, ze mieszkal pod '"doskonalym" adrese
                  > m'
                  > ..
                  > > .
                  > >
                  > witam, witam

No i widzisz?????
                  Po co te powitania ???????
                  Czyzby z ta MalMal bylo tak, ze jak nie ma czegos zlosliwego do powiedzenia to w
                  ogole nie pisze?????????
                  • Gość: aniutek Re: To jest dobre w New York IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 15.01.02, 02:18

>
                    > > Gos´c´ portalu: MalMal napisa?(a):
                    > >
                    > > > Gos´c´ portalu: aniutek napisa?(a):
                    > > >
                    > > > 'nic , zupelnie nic ?????'
                    > > >
                    > > > ... jak to nic ... przeciez napislal, ze mieszkal pod '"doskonalym" a
                    > drese
                    > > m'
                    > > ..
                    > > > .
                    > > >
                    > > witam, witam
                    >
                    > No i widzisz?????
                    > Po co te powitania ???????
                    > Czyzby z ta MalMal bylo tak, ze jak nie ma czegos zlosliwego do
                    powiedzenia to
                    > w
                    > ogole nie pisze?????????
                    hehehe
                    milczenie bedzie zlotem - w tej chwili wink)))))
                    • Gość: Milene Re: To jest dobre w New York IP: *.w.club-internet.fr 15.01.02, 15:39
                      Dla wszystkich zainteresowanych NYC polecam przeczytanie tematu - "New York -
                      najpiekniejsze miasto swiata" na forum Turystyka. Niektorzy bardzo fajnie pisza
                      o tym miescie.
                      Sa tez inne fajne tematy o USA smile))
                      • jot-23 Re: To jest dobre w New York 15.01.02, 15:45
                        Gość portalu: Milene napisał(a):

> Dla wszystkich zainteresowanych NYC polecam przeczytanie tematu - "New York -
                        > najpiekniejsze miasto swiata" na forum Turystyka. Niektorzy bardzo fajnie pisza
                        >
                        > o tym miescie.
                        > Sa tez inne fajne tematy o USA smile))

tak Milene, nie to co tutaj....

• Gość: Milene Re: To jest dobre w New York / do Jot-23 IP: *.w.club-internet.fr 15.01.02, 17:22
                          jot-23 napisał(a):

> Gość portalu: Milene napisał(a):
                          >
                          > > Dla wszystkich zainteresowanych NYC polecam przeczytanie tematu - "New Yor
                          > k -
                          > > najpiekniejsze miasto swiata" na forum Turystyka. Niektorzy bardzo fajnie
                          > pisza
                          > >
                          > > o tym miescie.
                          > > Sa tez inne fajne tematy o USA smile))
                          >
                          > tak Milene, nie to co tutaj....
                          >

Tak, tak, widze, ze jestes nieglupi chlopak.

• Gość: aniutek Re: To jest dobre w New York IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 15.01.02, 19:51
                          Jadac dzisiaj autobusem pomyslalam sobie, ze to wlasnie one - te
                          autobusy sa super /chociaz wloka sie straszliwie/ w NYC poniewaz sa
                          przystosowane dla niepelnosprawnych- winda dla osob na wozkach, lub
                          dla osob starszych kierowca moze obnizyc schodki przy wejsciu - piekne
                          prawda : )
                          • Gość: NYY Piwo Brooklyn Lager... IP: 170.28.16.* 15.01.02, 20:11
                            ...koniecznie z beczki, draught (draft) , nigdy z butelki.
    • Gość: aniutek Re: To jest dobre w New York IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 15.01.02, 20:16
      no i jeszcze hot dogi z ulicznego kramu.... bo ktos juz pisal o pizzy w
      Grimaldis- under the brooklyn bridge- a jaki widok !!!!
      • tea_4_2 Re: To jest dobre w New York 15.01.02, 23:07
        Nowy Jork jest najbardziej miejski ze wszystkich miast i to w nim jest
        najlepsze/najciekawsze/niepowtarzalne.

• Gość: JoeK Aniutek , Mea Culpa: To jest dobre w New York IP: *.rdu.bellsouth.net 16.01.02, 03:20

> no i jeszcze hot dogi z ulicznego kramu.... bo ktos juz pisal o pizzy w
        > Grimaldis- under the brooklyn bridge- a jaki widok !!!!
        Aniutek
        Przyznaje sie do winy...
        -te niezapomniane Hot Dogs
        -Jewish Deli na B-dway kolo Wall St
        -posagi (figury) krowek kolo South Sea Port, to gdzies kolo ciebie
        • Gość: aniutek Re: Aniutek , Mea Culpa: To jest dobre w New York IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 16.01.02, 03:55

>
          > > no i jeszcze hot dogi z ulicznego kramu.... bo ktos juz pisal o pizzy w
          > > Grimaldis- under the brooklyn bridge- a jaki widok !!!!
          > Aniutek
          > Przyznaje sie do winy...
          > -te niezapomniane Hot Dogs
          > -Jewish Deli na B-dway kolo Wall St
          > -posagi (figury) krowek kolo South Sea Port, to gdzies kolo ciebie

he zupelnie za rogiem:smile)))
          wlasnie zostalam uswiadomiona , ze nie lubie nyc ba calej ameryki i
          dowiedzialam sie tego z forum gazety!!!!!!! naprawde czlek taaaaki glupi
          chodzi po tym globie a wystarczy pare postow i wszystko jasne, czleka
          czytaja jak otwarta ksiazke, wiedza lepiej wink oceniaja, laty przylepiaja i to jak
          wirtualnie panie, wirtualnie......
      • jot-23 Re: To jest dobre w New York 16.01.02, 03:28

> no i jeszcze hot dogi z ulicznego kramu

a po ile teraz hot-dogi w papaya? smile
        • Gość: aniutek Re: To jest dobre w New York IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 16.01.02, 03:58
          jot-23 napisa?(a):

>
          > > no i jeszcze hot dogi z ulicznego kramu
          >
          > a po ile teraz hot-dogi w papaya? smile

nie bylam tam po powrocie z PL, ale cos przyuwazylam reklame na west
          8st - 70 centow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka