pest_controller 22.08.08, 10:53 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5612059,Ekstradycja_prof__Trojana____handlarza_nadziei_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starypierdola Kiedy wracasz, Jozek? 22.08.08, 12:22 W koncu za te wszystkie wpisy nalezy Ci sie forumowy "professorship". Niniejszym wnioskuje i zalecam wladzom Forumowym (czy Gazetowym) zeby Ci go niezwlocznie nadaly Twoj kolega SP Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Jozek, mam dobra i zla wiadomosc. 22.08.08, 21:09 Najpierw dobra. Gazeta odpowiedziala na moj wniosek o nadanie Ci tytulu Profesor. Teraz zla: odmowili. Pisza ze przejzeli Twoje wpisy i widza ze Ty sie nie kwalifikujesz. Podobno nie wiesz ze w j. polskim zdania zaczynaja sie z duzej litery, ze nazwy wlasne tez sie kapitulazuje, itd, itp. W sumie uwazaja ze nie masz kwalifikacji. Pamietasz ze Ci kiedys pisalem o tych duzych literach? Zapieprzyles kolego. Moze zacnij nadrabiac. Jak bedziesz gotowy napisze drugi wniosek. Twoj kolega SP Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: Jozek, mam dobra i zla wiadomosc. 22.08.08, 21:25 masz racje,zawalilem,chyba sie pochlastam a jak juz przegladales te wpisy to moze zauwazyles chociaz jeden plus . Odpowiedz Link Zgłoś
jphawajski Re: Kiedy wracasz, Jozek? 23.08.08, 06:55 dzieki za uznanie ale sa tu lepsi ode mnie. mnie wystarczy, ze jestem dla siebie profesorem co do powrotu to moge juz tylko wracac do domu czyli na hawaje. kiedys uzywalem caps lock az do czsu kiedy odkrylem wygode pisania bez. duzymi czy malymi sek w tym ze mam coraz mniej czasu na to forum. dlugo odkladany biznes wlasnie wystartowal. ale co tam. przy dobrej organizacji pracy czas na odpoczynek zawsze sie znajdzie. zawsze to powtarzam. jezeli komus praca zabiera za duzo czasu znakiem tego nie nadaje sie do pracy. jezeli ktos przynosi prace do domu to najwyzszy czas aby ta prace rzucic. nigdy ilosc pracy przerasta czas na prace a zwykla ludzka nieudolnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Jozek, to jest nowa szansa! 24.08.08, 03:31 Powiadasz ze robisz to z oszczednosci: oszczedasz trzazkanie klawiszami a to i czas (czas = pieniadze) i zuzycie klawiszy. Czyli czysta ekonomia!! Przemysle to, doszlifuje, i zobacze czy moze uda sie dostac dla Ciebie "professorship" z ekonomi!! W miedzyczasie moze opatentuj ten sposob pisania; jak sie inni polapia to moga Cie podrabiac, a tak masz szanse zarobic ) No i moze by tez wyrzucik kropki i przecinki? To by zwiekszylo wartosc tego wynalazku. Pozdrawiam SP Odpowiedz Link Zgłoś
jphawajski Re: Jozek, to jest nowa szansa! 25.08.08, 08:19 nie nadazasz z duchem czasu Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Polyliles sie. 23.08.08, 01:51 Tych akurat nie wycialem. Siedza na innym watku (sprawdz nizej). (Prawie ze) administrator SP Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: Mialo byc "pomyliles sie". n/t 23.08.08, 03:41 starosc nie radosc,tak to sie zaczyna Odpowiedz Link Zgłoś
bluff Re: Mialo byc "pomyliles sie". n/t 26.08.08, 01:40 no i sami widzicie,pojawil sie na chwile wiarus,ja tez na dwie godz. i kamfora,czuc tutaj jakies SF alboco,niech sie cieszy,widocznie tabletek brakuje...... Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: Mialo byc "pomyliles sie". n/t 26.08.08, 01:41 masz racje kamfora hehe Odpowiedz Link Zgłoś
bluff kamfora 26.08.08, 01:49 normalnie bym sie nawet tym nie zainteresowal ale ten cenzor jest troche niekumaty bo wycinajac cale posty zmniejsza jednoczesnie cyferki przy temacie i to mnie akurat wciaga do napisania czegos na temat.Drzewiej wycinali tekst zostawiajac nick i numerki sie zgadzaly,no coz profesory sie dorwaly do cenzury,doktory z B.laski..... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: kamfora 26.08.08, 01:52 Uwazasz, ze doktor cenzuruje? Nie sadze zeby GW oddala moderowanie w jego rece, raczej boja sie ze wezmie ich do sadu i usuwaja wszelkie aluzje. Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Mialo byc "pomyliles sie". n/t 26.08.08, 01:44 bluff napisał: > no i sami widzicie,pojawil sie na chwile wiarus,ja tez na dwie godz. i kamfora,czuc tutaj jakies SF alboco,niech sie cieszy,widocznie tabletek brakuje...... Bluff, jezeli byles tu Ty i Wiarus, to zapewne zostaliscie "skamforowani" zeby ochronic scisle tajne szczegoly zycia i detale personalne tego kogo nie wolno tu wspominac :o) Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: Mialo byc "pomyliles sie". n/t 26.08.08, 01:54 tesknicie za nim? to prosze forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=83757701 hehee Odpowiedz Link Zgłoś