szanowna.mysz 08.09.08, 18:19 Jak Ci się podoba mój nowy nick? Pomyślałem, że trochę mysiej propagandy nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pest_controller Re: pest_controller 08.09.08, 18:27 hehe na myszy sie nie zasadzam,szczura wsieklego od czasu do czasu UPoluje,musze zajrzec do Ciebie co tam nowego sie urodzilo Odpowiedz Link Zgłoś
szanowna.mysz Re: pest_controller 08.09.08, 18:35 Ludzie z reguły nie lubą myszy i szczurów. Ale prawda jest taka, że myszy są poczciwe, a szczury bardzo inteligentne. Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: pest_controller 08.09.08, 18:44 no i sie nie zawiodlem,znalazlem w Twojej mysiej dziurze cos ciekawego a dla filipka wrecz nieocenionego hehe "Blogging for dummies" hehe moze bys galerie zrobil i wiecej zdjec wrzucil,fajne to z plazy Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: pest_controller 08.09.08, 18:47 szanowna.mysz napisał: > Ludzie z reguły nie lubą myszy i szczurów. Ale prawda jest taka, że myszy są po > czciwe, a szczury bardzo inteligentne. Dlatego naukowcy twierdza, ze szczury sa przyszloscia ludzkosci czy jakos tak hehehe Faktem jest, ze w niektorych krajach szczury z uwagi na swoja wysoka inteligencje sa zjadane przez tambylcow, wierzacych, ze w ten sposob podniosa wlasne IQ. I maja oni racje. Niestety, prosty ten sposob nie jest jeszcze znany w Bulwie gdzie autochtoni uparcie konsumuja goovno liczac na to samo. wiele sie jednak zmienia na lepsze w naszej ojczyznie, wiec badzmy dobrej mysli hehehe Fajna masz dziure, myszo. Czy to ty jestes ta mysz z Ipanema? Odpowiedz Link Zgłoś
szanowna.mysz Re: pest_controller 08.09.08, 18:59 " moze bys galerie zrobil i wiecej zdjec wrzucil,fajne to z plazy" Wrzucę już wkrótce. Staram się,aby zdjęcia koresponowały z tekstem. "Niestety, prosty ten sposob nie jest jeszcze znany > w Bulwie gdzie autochtoni uparcie konsumuja goovno liczac na to samo. " Dobre "Czy to ty jestes ta mysz z Ipanema?" Jeśli dobrze zrozumiałem pytanie, to - tak. Dziękuję za miłe słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: pest_controller 08.09.08, 19:09 > "Czy to ty jestes ta mysz z Ipanema?" > > Jeśli dobrze zrozumiałem pytanie, to - tak. > Dziękuję za miłe słowa. > hehe zle satrego szczura zrozumiales wiesz ,jak to jest z ta ynteligencja szczura.czasami przeswiadczony o swej madrosci daje sie wpuscic w maliny wielkie,to chyba jakis blad w genach,ze czasem sam swoj ogon pozera Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: pest_controller 08.09.08, 19:10 > "Czy to ty jestes ta mysz z Ipanema?" > > Jeśli dobrze zrozumiałem pytanie, to - tak. > Dziękuję za miłe słowa. > prosze bardzo heheee Odpowiedz Link Zgłoś
szanowna.mysz Re: pest_controller 09.09.08, 04:15 Tak w ramach ciekawostki - niedawno przeczytałem, że naukowcom udało się wyhodować w labolatorium mysz na podstawie genów wilka i myszy. Ciekawa kombinacja. Gdybym był kotem, to bym z niepokojem czytał o kolejnych doniesieniach ze świata nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
szanowna.mysz Re: pest_controller 09.09.08, 17:51 Wczoraj tu latały krzesła, butelki, a ja nie miałem pojęcia, co się dzieje. Dopiero potem się dowiedziałem, że trwa zadyma, ale już nie miałem siły wysłać emaila z zapytaniem o szczegóły. Ludzie kochani, co się dzieje? Pytam, bo jako że tu bywam, to chciałbym wiedzieć, skąd fruną butelki i za co można dostać w zęby. Odpowiedz Link Zgłoś