Dodaj do ulubionych

Najslynniejszy Polonus , przed Papiezem , w USA ?

IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 22.10.03, 14:44
Patrze jak dlugo tu jestescie i dlatego pytam ,...
Obserwuj wątek
    • basia553 Re: Najslynniejszy Polonus , przed Papiezem , w U 22.10.03, 14:53
      czy chodzi Ci o takiego co wyladowal w latach 80-tych, w XX wieku czy
      wczesniej, czy wogöle?
      • czarnowidze Re: Najslynniejszy Polonus , przed Papiezem , w U 22.10.03, 15:23
        hermaszewski! ?
    • waldek.usa Re: Najslynniejszy Polonus , przed Papiezem , w U 22.10.03, 15:50
      I. J. Paderewski, T. Kosciuszko, K. Pulaski, I. B. Singer, J. Conrad, B.
      Vinton ?!? R. Polanski, Z. Brzezinski, B. Johnson Piasecka, waldek.usa...
      • Gość: VIP-1 skromny jestes, tak jak ja, hehehe IP: *.mt.sfl.net 22.10.03, 15:57
        • waldek.usa Re: 22.10.03, 19:59

• piasecka_johnson Re: Najslynniejszy Polonus , przed Papiezem , w U 22.10.03, 15:58
        o, przepraszam pan, panie Split. Ja u papieza nie byla, nie bede i
        kategorycznie sobie wypraszam. Sama doszlam do wszystkiego wlasna praca. Cham!
        • Gość: sp;lit Re: Najslynniejszy Polonus , przed Papiezem , w U IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 22.10.03, 16:10
          piasecka_johnson napisała:

> o, przepraszam pan, panie Split. Ja u papieza nie byla, nie bede i
          > kategorycznie sobie wypraszam. Sama doszlam do wszystkiego wlasna praca. Cham!

===============================================================================

I know Barbara and you not Barbara , not Johnson and not Piasecka , trust me .

What you're it is a piece of crap ,...
      • Gość: sp;lit Narazie zimno ,... IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 22.10.03, 15:59
        waldek.usa napisał:

> I. J. Paderewski, T. Kosciuszko, K. Pulaski, I. B. Singer, J. Conrad, B.
        > Vinton ?!? R. Polanski, Z. Brzezinski, B. Johnson Piasecka, waldek.usa...

==============================================================================

O'k , ulatwie troche ,... Najpopularniejszy ,... Rowniez wsrod Amerykanow ,
        Wlaczajac dzieci smile
        >
        >
        • Gość: VIP-1 sp;lit? IP: *.mt.sfl.net 22.10.03, 16:06
          • kalifornian Re: sp;lit? 22.10.03, 16:09
            Najpopularniejszy to Walesa czy ktos chce czy nie.
            Ale wsrod dzieci?
            Cos krecisz Szplyt.
            • Gość: sp;lit Basia i cali-fornicate IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 22.10.03, 16:16
              kalifornian napisał:

> Najpopularniejszy to Walesa czy ktos chce czy nie.
              > Ale wsrod dzieci?
              > Cos krecisz Szplyt.

Czy ja sie k..wa niejasno wyrazam ,...Przed Papiezem , fiucie (tko) ,...
              • kalifornian Re: Basia i cali-fornicate 22.10.03, 16:19
                Fiucie "przed" to znaczy , ze jest bardziej popularny.
                Jedynka jest przed dwojka a dwojka przed trojka.
                Pisz wyraznie tytanie jezykow, ze chodzi ci o "przed" w sensie czasu.
                • Gość: sp;lit Wylacznie do cali-fornicator IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 22.10.03, 16:38
                  kalifornian napisał:

> Fiucie "przed" to znaczy , ze jest bardziej popularny.
                  > Jedynka jest przed dwojka a dwojka przed trojka.
                  > Pisz wyraznie tytanie jezykow, ze chodzi ci o "przed" w sensie czasu.

O'k , Sprobuje tak zeby i do ciebie dotarlo , bo reszta nie ma klopotu ,...

Zanim Karola Wojtyle wybrano Papiezem ,... Lapiesz ?
    • canadyjczyk Re: Najslynniejszy Polonus , przed Papiezem , w U 22.10.03, 17:31
      Chyba juz czas zebys odkryl tajemnice bo jak widzisz watek traci zainteresowanie
      i nikt nie wie o co biega.
    • Gość: sp;lit Re: Najslynniejszy Polonus , ... The winner is ,.. IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 22.10.03, 18:05
      Gość portalu: sp;lit napisał(a):

> Patrze jak dlugo tu jestescie i dlatego pytam ,...

================================================================================

www.canadianbacon.org/~oww/bios/i/ivan-putski.html
    • Gość: sp;lit Znaczy sie , ... Wszyscy za ! I dobrze IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 22.10.03, 19:39
      Wszyscy znali Ivan Putski ,... Na odpowiedz po pytaniu , skad jestes zaraz
      dodawali ,...

Do you know Ivan Putski ? Man he's good ,... Polish Power , Polish Power ,
      Do znudzenia , k..wa ,... Papiez nas wyzwolil smile
      • waldek.usa Re: a ja myslalem ze 22.10.03, 19:57
        o intelekt chodzi, hehehe!
        Faktycznie, gosciu jest znany, dzieciarnia go lubi. Dorzucam Golote big time.
        Samych wrestling maniacs zes poznawal - nie przesadzaj stary ;P
        • jot-23 Re: a ja myslalem ze 22.10.03, 20:14
          waldek.usa napisał:

> o intelekt chodzi, hehehe!
          > Faktycznie, gosciu jest znany, dzieciarnia go lubi. Dorzucam Golote big time.
          > Samych wrestling maniacs zes poznawal - nie przesadzaj stary ;P

hehe trzeba czasami wyjrzec poza swoj trailer park!
          powaznie, ten gosc to chyba z lat 70-tych co? kiedys mi ktos o nim
          wspominal...dawno temu...ale teraz nawet ten facet juz nie zyje...(umarl ze
          starosci)...do tego Ivan? cos mi to lewo wyglada... juz predzej dlabym sie
          nabrac na polaka o imieniu Mirko
          • waldek.usa Re:Joe Bednarski z Teksasu, urodzony 22.10.03, 20:29
            jot-23 napisał:

> waldek.usa napisał:
            >
            > > o intelekt chodzi, hehehe!
            > > Faktycznie, gosciu jest znany, dzieciarnia go lubi. Dorzucam Golote big ti
            > me.
            > > Samych wrestling maniacs zes poznawal - nie przesadzaj stary ;P
            >
            >
            > hehe trzeba czasami wyjrzec poza swoj trailer park!
            > powaznie, ten gosc to chyba z lat 70-tych co? kiedys mi ktos o nim
            > wspominal...dawno temu...ale teraz nawet ten facet juz nie zyje...(umarl ze
            > starosci)...do tego Ivan? cos mi to lewo wyglada... juz predzej dlabym sie
            > nabrac na polaka o imieniu Mirko
            >
            >

w Krakowie w 1941. Od 1950 w Stanach. W 1971 wystartowal jako Ivan Putski,
            chyba w Austin.
            • jot-23 Re:Joe Bednarski z Teksasu, urodzony 22.10.03, 20:31
              waldek.usa napisał:

> w Krakowie w 1941. Od 1950 w Stanach. W 1971 wystartowal jako Ivan Putski,
              > chyba w Austin.

no wiec co z tym ivanem? chcial sie odciac od "polskosci" a kreowanie
              konotacji z rosyjskim niedzwiedziem mialo polepszyc jego image?
              • waldek.usa Re:Myslisz ze zwolennicy 22.10.03, 20:37
                wrestling polapaliby sie hehehe!?
                No i Ivan jest sooo marketable.
                Taka moja mala teoryjka.
          • Gość: sp;lit Re: a ja myslalem ze IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 22.10.03, 22:21
            jot-23 napisał:

> waldek.usa napisał:
            >
            > > o intelekt chodzi, hehehe!
            > > Faktycznie, gosciu jest znany, dzieciarnia go lubi. Dorzucam Golote big ti
            > me.
            > > Samych wrestling maniacs zes poznawal - nie przesadzaj stary ;P
            >
            >
            > hehe trzeba czasami wyjrzec poza swoj trailer park!
            > powaznie, ten gosc to chyba z lat 70-tych co? kiedys mi ktos o nim
            > wspominal...dawno temu...ale teraz nawet ten facet juz nie zyje...(umarl ze
            > starosci)...do tego Ivan? cos mi to lewo wyglada... juz predzej dlabym sie
            > nabrac na polaka o imieniu Mirko

================================================================================

Ivan to brzmi (groznie) a Mirko ? Troche sissi smile Nigdy nie znalazlem
            dlaczego Putski , any ideas ?
            >
            >
        • Gość: sp;lit Re: a ja myslalem ze , ... Wypraszam sobie :) IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 22.10.03, 22:10
          waldek.usa napisał:

> o intelekt chodzi, hehehe!
          > Faktycznie, gosciu jest znany, dzieciarnia go lubi. Dorzucam Golote big time.
          > Samych wrestling maniacs zes poznawal - nie przesadzaj stary ;P

Poznalem osobiscie Pania Barbare Johnson , bo zauwazyla moje napisy na
          wejsciowych drzwiach w Howard Johnson gdzies w NY State (tez artystka) i ktos
          Jej szepnal ze to Polak ,... Nastepnego checka odebralem osobiscie od Niej
          (prawda P Basiu?) , pokazala mi broszury z Jej pracami , z Jej kolekcja ,...
          inteligentna , z poczuciem humoru , kultura ,... A ja ? Kulturka , przez cale
          pol godziny smile a opowiadania , do dzisiaj ,...
    • kalifornian Re: Najslynniejszy Polonus , przed Papiezem , w U 22.10.03, 20:09
      A zes qwa wymyslil.
      Ide dachowki klasc bo mi Pedro zabiera laptoka.
    • Gość: Andrew Re: Najslynniejszy Polonus , przed Papiezem , w U IP: *.home.cgocable.net 22.10.03, 22:17
      JP II jest w Watykanie , nie w USA .
      • kalifornian Re: Najslynniejszy Polonus , przed Papiezem , w U 22.10.03, 22:25
        Chrzanisz koles. To akurat to dobrze napisal.
        Dal przecinki.
        • Gość: sp;lit Yep ,...jeszcze troszka i cie wychowam n/t IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 22.10.03, 22:39
          kalifornian napisał:

> Chrzanisz koles. To akurat to dobrze napisal.
          > Dal przecinki.
          • kalifornian Re: Yep ,...jeszcze troszka i cie wychowam n/t 22.10.03, 22:40
            Udalo ci sie i tyle znawco jezykow.
      • Gość: sp;lit cali-fornicator ,... Andrew , IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 22.10.03, 22:36
        Gość portalu: Andrew napisał(a):

> JP II jest w Watykanie , nie w USA .

twoj laptok zlecial z dacha i ma problem z orientacjom ,... Santa Ana
        pizdzi dzisioj ??? A moze jego bylo-zmylo w Si atlol smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka