Gość: sp;lit IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 22.10.03, 14:44 Patrze jak dlugo tu jestescie i dlatego pytam ,... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia553 Re: Najslynniejszy Polonus , przed Papiezem , w U 22.10.03, 14:53 czy chodzi Ci o takiego co wyladowal w latach 80-tych, w XX wieku czy wczesniej, czy wogöle? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnowidze Re: Najslynniejszy Polonus , przed Papiezem , w U 22.10.03, 15:23 hermaszewski! ? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Najslynniejszy Polonus , przed Papiezem , w U 22.10.03, 15:50 I. J. Paderewski, T. Kosciuszko, K. Pulaski, I. B. Singer, J. Conrad, B. Vinton ?!? R. Polanski, Z. Brzezinski, B. Johnson Piasecka, waldek.usa... Odpowiedz Link Zgłoś
piasecka_johnson Re: Najslynniejszy Polonus , przed Papiezem , w U 22.10.03, 15:58 o, przepraszam pan, panie Split. Ja u papieza nie byla, nie bede i kategorycznie sobie wypraszam. Sama doszlam do wszystkiego wlasna praca. Cham! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Najslynniejszy Polonus , przed Papiezem , w U IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 22.10.03, 16:10 piasecka_johnson napisała: > o, przepraszam pan, panie Split. Ja u papieza nie byla, nie bede i > kategorycznie sobie wypraszam. Sama doszlam do wszystkiego wlasna praca. Cham! =============================================================================== I know Barbara and you not Barbara , not Johnson and not Piasecka , trust me . What you're it is a piece of crap ,... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Narazie zimno ,... IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 22.10.03, 15:59 waldek.usa napisał: > I. J. Paderewski, T. Kosciuszko, K. Pulaski, I. B. Singer, J. Conrad, B. > Vinton ?!? R. Polanski, Z. Brzezinski, B. Johnson Piasecka, waldek.usa... ============================================================================== O'k , ulatwie troche ,... Najpopularniejszy ,... Rowniez wsrod Amerykanow , Wlaczajac dzieci > > Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: sp;lit? 22.10.03, 16:09 Najpopularniejszy to Walesa czy ktos chce czy nie. Ale wsrod dzieci? Cos krecisz Szplyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Basia i cali-fornicate IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 22.10.03, 16:16 kalifornian napisał: > Najpopularniejszy to Walesa czy ktos chce czy nie. > Ale wsrod dzieci? > Cos krecisz Szplyt. ============================================================================== Czy ja sie k..wa niejasno wyrazam ,...Przed Papiezem , fiucie (tko) ,... Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Basia i cali-fornicate 22.10.03, 16:19 Fiucie "przed" to znaczy , ze jest bardziej popularny. Jedynka jest przed dwojka a dwojka przed trojka. Pisz wyraznie tytanie jezykow, ze chodzi ci o "przed" w sensie czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Wylacznie do cali-fornicator IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 22.10.03, 16:38 kalifornian napisał: > Fiucie "przed" to znaczy , ze jest bardziej popularny. > Jedynka jest przed dwojka a dwojka przed trojka. > Pisz wyraznie tytanie jezykow, ze chodzi ci o "przed" w sensie czasu. =============================================================================== O'k , Sprobuje tak zeby i do ciebie dotarlo , bo reszta nie ma klopotu ,... Zanim Karola Wojtyle wybrano Papiezem ,... Lapiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
canadyjczyk Re: Najslynniejszy Polonus , przed Papiezem , w U 22.10.03, 17:31 Chyba juz czas zebys odkryl tajemnice bo jak widzisz watek traci zainteresowanie i nikt nie wie o co biega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Najslynniejszy Polonus , ... The winner is ,.. IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 22.10.03, 18:05 Gość portalu: sp;lit napisał(a): > Patrze jak dlugo tu jestescie i dlatego pytam ,... ================================================================================ www.canadianbacon.org/~oww/bios/i/ivan-putski.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Znaczy sie , ... Wszyscy za ! I dobrze IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 22.10.03, 19:39 Wszyscy znali Ivan Putski ,... Na odpowiedz po pytaniu , skad jestes zaraz dodawali ,... Do you know Ivan Putski ? Man he's good ,... Polish Power , Polish Power , Do znudzenia , k..wa ,... Papiez nas wyzwolil Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: a ja myslalem ze 22.10.03, 19:57 o intelekt chodzi, hehehe! Faktycznie, gosciu jest znany, dzieciarnia go lubi. Dorzucam Golote big time. Samych wrestling maniacs zes poznawal - nie przesadzaj stary ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: a ja myslalem ze 22.10.03, 20:14 waldek.usa napisał: > o intelekt chodzi, hehehe! > Faktycznie, gosciu jest znany, dzieciarnia go lubi. Dorzucam Golote big time. > Samych wrestling maniacs zes poznawal - nie przesadzaj stary ;P hehe trzeba czasami wyjrzec poza swoj trailer park! powaznie, ten gosc to chyba z lat 70-tych co? kiedys mi ktos o nim wspominal...dawno temu...ale teraz nawet ten facet juz nie zyje...(umarl ze starosci)...do tego Ivan? cos mi to lewo wyglada... juz predzej dlabym sie nabrac na polaka o imieniu Mirko Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re:Joe Bednarski z Teksasu, urodzony 22.10.03, 20:29 jot-23 napisał: > waldek.usa napisał: > > > o intelekt chodzi, hehehe! > > Faktycznie, gosciu jest znany, dzieciarnia go lubi. Dorzucam Golote big ti > me. > > Samych wrestling maniacs zes poznawal - nie przesadzaj stary ;P > > > hehe trzeba czasami wyjrzec poza swoj trailer park! > powaznie, ten gosc to chyba z lat 70-tych co? kiedys mi ktos o nim > wspominal...dawno temu...ale teraz nawet ten facet juz nie zyje...(umarl ze > starosci)...do tego Ivan? cos mi to lewo wyglada... juz predzej dlabym sie > nabrac na polaka o imieniu Mirko > > w Krakowie w 1941. Od 1950 w Stanach. W 1971 wystartowal jako Ivan Putski, chyba w Austin. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re:Joe Bednarski z Teksasu, urodzony 22.10.03, 20:31 waldek.usa napisał: > w Krakowie w 1941. Od 1950 w Stanach. W 1971 wystartowal jako Ivan Putski, > chyba w Austin. no wiec co z tym ivanem? chcial sie odciac od "polskosci" a kreowanie konotacji z rosyjskim niedzwiedziem mialo polepszyc jego image? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re:Myslisz ze zwolennicy 22.10.03, 20:37 wrestling polapaliby sie hehehe!? No i Ivan jest sooo marketable. Taka moja mala teoryjka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: a ja myslalem ze IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 22.10.03, 22:21 jot-23 napisał: > waldek.usa napisał: > > > o intelekt chodzi, hehehe! > > Faktycznie, gosciu jest znany, dzieciarnia go lubi. Dorzucam Golote big ti > me. > > Samych wrestling maniacs zes poznawal - nie przesadzaj stary ;P > > > hehe trzeba czasami wyjrzec poza swoj trailer park! > powaznie, ten gosc to chyba z lat 70-tych co? kiedys mi ktos o nim > wspominal...dawno temu...ale teraz nawet ten facet juz nie zyje...(umarl ze > starosci)...do tego Ivan? cos mi to lewo wyglada... juz predzej dlabym sie > nabrac na polaka o imieniu Mirko ================================================================================ Ivan to brzmi (groznie) a Mirko ? Troche sissi Nigdy nie znalazlem dlaczego Putski , any ideas ? > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: a ja myslalem ze , ... Wypraszam sobie :) IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 22.10.03, 22:10 waldek.usa napisał: > o intelekt chodzi, hehehe! > Faktycznie, gosciu jest znany, dzieciarnia go lubi. Dorzucam Golote big time. > Samych wrestling maniacs zes poznawal - nie przesadzaj stary ;P ============================================================================== Poznalem osobiscie Pania Barbare Johnson , bo zauwazyla moje napisy na wejsciowych drzwiach w Howard Johnson gdzies w NY State (tez artystka) i ktos Jej szepnal ze to Polak ,... Nastepnego checka odebralem osobiscie od Niej (prawda P Basiu?) , pokazala mi broszury z Jej pracami , z Jej kolekcja ,... inteligentna , z poczuciem humoru , kultura ,... A ja ? Kulturka , przez cale pol godziny a opowiadania , do dzisiaj ,... Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Najslynniejszy Polonus , przed Papiezem , w U 22.10.03, 20:09 A zes qwa wymyslil. Ide dachowki klasc bo mi Pedro zabiera laptoka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: Najslynniejszy Polonus , przed Papiezem , w U IP: *.home.cgocable.net 22.10.03, 22:17 JP II jest w Watykanie , nie w USA . Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Najslynniejszy Polonus , przed Papiezem , w U 22.10.03, 22:25 Chrzanisz koles. To akurat to dobrze napisal. Dal przecinki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Yep ,...jeszcze troszka i cie wychowam n/t IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 22.10.03, 22:39 kalifornian napisał: > Chrzanisz koles. To akurat to dobrze napisal. > Dal przecinki. Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Yep ,...jeszcze troszka i cie wychowam n/t 22.10.03, 22:40 Udalo ci sie i tyle znawco jezykow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit cali-fornicator ,... Andrew , IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 22.10.03, 22:36 Gość portalu: Andrew napisał(a): > JP II jest w Watykanie , nie w USA . =============================================================================== twoj laptok zlecial z dacha i ma problem z orientacjom ,... Santa Ana pizdzi dzisioj ??? A moze jego bylo-zmylo w Si atlol Odpowiedz Link Zgłoś