Gość: Terra IP: *.dkm.cz 19.01.02, 19:30 Forum-bardzo cikawe,ale prosze rodacy nie mowcie tak bardzo wulgarnie.Polski jezyk jest piekny,szkoda ze niktorzy sobie tego nie uswiadamiaja i tym w jaki sposob mowia robia nam wszystkim wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zybi Glos wolajacego na puszczy.... IP: 130.68.2.* 19.01.02, 19:35 W domu przy dzieciach nie mozna .... Do zony tez nie ... Ale na FORUM to ja moge sobie pozwolic. W czlowieku siedzi aniol i diabel Na Forum nie ma ograniczen . moje Ja wychodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Polacy mowcie bez wulgaryzmow IP: *.kielnet.net 19.01.02, 20:17 czy taki piekny to ja nie jestem pewien. Slowianskie jezyki nie spoecjalnie moga sie poszczycic bogactwem mozliwosci wypowiedzi. Ale to teoria. W praktyce jak slysze to: zalapalam (em) sie albo ten pleonazmus w ostatnim okresie czasu, to mi sie niedobrze robi delikatnie mowiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Polacy mowcie bez wulgaryzmow IP: *.uc.nombres.ttd.es 19.01.02, 20:26 Gość portalu: Terra napisał(a): > Forum-bardzo cikawe,ale prosze rodacy nie mowcie tak bardzo wulgarnie.Polski > jezyk jest piekny,szkoda ze niktorzy sobie tego nie uswiadamiaja i tym w jaki > sposob mowia robia nam wszystkim wstyd. Pepiku wstyd sie przynosi w tym wypadku a nie robi.i nie wszystkim ,osobiscie jest mi wszystko jedno . na shledanu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terra Re: Polacy mowcie bez wulgaryzmow IP: *.dkm.cz 20.01.02, 14:04 Donie,ze mnie jest taki sam Pepik jak z ciebie Don Juan.Jesli chodzi o ten wstyd,to w tym wypadku mozna go jak przynosic tak i robic.A propos,w twym wieku nie mialoby ci to byc obojetne.Ahoj. Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Re: Polacy mowcie bez wulgaryzmow 21.01.02, 00:35 To wszystko przez Urbana. On to popiera, ciekawe dlaczego? "Ten" sposob mowienia zostal wprowadzony zeby rozrozniac warstwy spoleczne. www.nie.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fun-nel Do Zibi IP: *.vf.shawcable.net 21.01.02, 00:59 Zibi zalogowales sie na tym forum nie czytajac , regulaminu . 3. Uczestnik Forum Gazeta.pl publikuje swoje komentarze i opinie wyłącznie na własną odpowiedzialność. Agora SA nie ponosi jakiejkolwiek odpowiedzialności za treści zamieszczane przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl. 4. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej, czy też propagujących przemoc. 5. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady Netykiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Do Zibi IP: *.arach.net.au 21.01.02, 01:48 Gość portalu: Fun-nel napisał(a): > Zibi zalogowales sie na tym forum nie czytajac , regulaminu . > 3. > Uczestnik Forum Gazeta.pl publikuje swoje komentarze i opinie wyłącznie na > własną odpowiedzialność. Agora SA nie ponosi jakiejkolwiek odpowiedzialności za > > treści zamieszczane przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl. > > 4. > Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl > treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, > etnicznej, czy też propagujących przemoc. > > 5. > Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl > treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i > naruszających zasady Netykiety. > > > Racja!!!!!! Proponuje o wystapienie do Redakcji Gazety o zablokowanie udzialu "physika" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funnel Re: Do Meza(ale brzmi !) IP: *.vf.shawcable.net 21.01.02, 11:08 Oczywiscie mozna sprobowac tym bardziej ,ze ; Agora SA zastrzega sobie prawo do usuwania treści, o których mowa w pkt. 4, 5 i 6 niniejszego regulaminu, jak również prawo do blokowania uczestnictwa w Forum Gazeta.pl w stosunku do osób naruszających w sposób notoryczny postanowienia pkt. 4, 5 i 6 regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś