Dodaj do ulubionych

Najdrozsza kawa w swiecie !!!!

IP: *.uc.nombres.ttd.es 29.01.02, 19:33

Czy komus cos podobnego sie zdarzylo ? Jako podstarzaly wielbiciel plci
najczesciej pieknej,po uslyszeniu niewinnego pytania ,niewinnej dzierlatki-
szefie moze na kawe ?zatrzymuje samochod naprzeciw oczywiscie ekskluzywnej
kawiarni.Mam szczescie jedyne wolne miejsce.30 minut pozniej wychodzimy-za
wycieraczka mala kartka z cyframi 72,oo Euro.za dwie kawy zaplacilem 2,40 i
72,00 mandat.To jedyne wolne to bylo za oplata-1 godz,2,oo Euro.Jak stwierdzila
panienka-skapiec ! chcial zaoszczedzic ,dobrze szefowi tak.kobiece dzieki za
kawe!
Obserwuj wątek
    • jot-23 Re: Najdrozsza kawa w swiecie !!!! 29.01.02, 19:38
      Gość portalu: Don napisał(a):

>
      >
      > Czy komus cos podobnego sie zdarzylo ? Jako podstarzaly wielbiciel plci
      > najczesciej pieknej,po uslyszeniu niewinnego pytania ,niewinnej dzierlatki-
      > szefie moze na kawe ?zatrzymuje samochod naprzeciw oczywiscie ekskluzywnej
      > kawiarni.Mam szczescie jedyne wolne miejsce.30 minut pozniej wychodzimy-za
      > wycieraczka mala kartka z cyframi 72,oo Euro.za dwie kawy zaplacilem 2,40 i
      > 72,00 mandat.To jedyne wolne to bylo za oplata-1 godz,2,oo Euro.Jak stwierdzila
      >
      > panienka-skapiec ! chcial zaoszczedzic ,dobrze szefowi tak.kobiece dzieki za
      > kawe!

Jak nie mandat w .es to komitet powitalny w .pl, a jak nie to to oczywiscie
      samochod araby opierdola... moze czas myslec o przeniesieniu sie na bardziej
      ekonomiczy srodek lokomocji? smile z duchem czasu...enwiromentalnie
    • Gość: Pola Re: Najdrozsza kawa w swiecie !!!! IP: *.extern.kun.nl 29.01.02, 20:16
      Don, nie taka ekskluzywna znowu ta kawiarnia byla skoro
      2,40 za dwie kawy zaplaciles smile
      • Gość: Don Re: do Pola IP: *.uc.nombres.ttd.es 29.01.02, 21:28
        Gość portalu: Pola napisał(a):

> Don, nie taka ekskluzywna znowu ta kawiarnia byla skoro
        > 2,40 za dwie kawy zaplaciles smile

Jak na razie jeszcze zyjemy tanio smile)
        • Gość: Pola Re: do Pola IP: *.extern.kun.nl 29.01.02, 21:41
          > Jak na razie jeszcze zyjemy tanio smile)

I oby jak najdluzej Wam sie zylo smile
          A ja jade jutro do Polski i napije sie kawy za 2 zlote na
          prowincji smile
          Pzdr
          Pola

• karelia Re: Najdrozsza kawa w swiecie !!!! 29.01.02, 22:03
      co tam sie szwedac po knajpach kiedy u nas mozna kupic Gevalie za 100 skr (5
      paczek a 500gr), czyli 20 za pol kilo , to ile bedzie filizanek takiej srednio
      mocnej, Don ?. Tys biegly w knajpiano-kioskowym biznesie , oblicz w trymigawink
      No i kto tu jest ekonomiczny??? JA!
      • Gość: aniutek Re: Najdrozsza kawa w swiecie !!!! IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 29.01.02, 23:23
        karelia napisa?(a):

> co tam sie szwedac po knajpach kiedy u nas mozna kupic Gevalie za 100
        skr (5
        > paczek a 500gr), czyli 20 za pol kilo , to ile bedzie filizanek takiej srednio
        > mocnej, Don ?. Tys biegly w knajpiano-kioskowym biznesie , oblicz w
        trymigawink
        > No i kto tu jest ekonomiczny??? JA!
        Karelia- a ile to jest DULAROW???? u nas hehehe w NYC Gevalia stoi
        $ 5,55 za 225g najtansza........

• Gość: Maria Re: Najdrozsza kawa w swiecie !!!! IP: *.dip.t-dialin.net 29.01.02, 22:09
      Don, Ty jeszcze miales szczescie, ze tylko mandat dostales. My (maz i ja)
      kiedys po wyjsciu z restauracji nie znalezlismy naszego samochodu. Pierwsza
      reakcja: "Czy to aby ten sam parking?" Nastepna mysl: "Daj Boze, zeby sie
      okazalo, ze to policja go sprzatnela, a nie zlodzieje!"
      Faktycznie, zaparkowalismy prawie pod znakiem zakazu parkowania. Cieszylismy
      sie, zesmy zlapali ostatnie miejsce na parkingu, a okazalo sie ze bylo ono
      zarezerwowane dla pojazdow specjalnych. Tak wiec na pieszo udalismy sie na
      posterunek policji, gdzie po skasowaniu od nas mandatu wskazano nam, gdzie
      mozemy nasz samochod odebrac. Nastepny spacerek (po posilku dobrze robi na
      trawienie) i nastepny rachunek za holowanie...
      • Gość: ........ Re: Najdrozsza kawa w swiecie !!!! IP: *.sympatico.ca 29.01.02, 23:03
        No i widzisz jak to jest gdy sie slucha kobiety. No ale
        kto by nie posluchal? Niewinne pytanie.........
      • Gość: Don Re: Najdrozsza kawa w swiecie !!!! IP: *.uc.nombres.ttd.es 29.01.02, 23:09
        Gość portalu: Maria napisał(a):

> Don, Ty jeszcze miales szczescie, ze tylko mandat dostales. My (maz i ja)
        > kiedys po wyjsciu z restauracji nie znalezlismy naszego samochodu. Pierwsza
        > reakcja: "Czy to aby ten sam parking?" Nastepna mysl: "Daj Boze, zeby sie
        > okazalo, ze to policja go sprzatnela, a nie zlodzieje!"
        > Faktycznie, zaparkowalismy prawie pod znakiem zakazu parkowania. Cieszylismy
        > sie, zesmy zlapali ostatnie miejsce na parkingu, a okazalo sie ze bylo ono
        > zarezerwowane dla pojazdow specjalnych. Tak wiec na pieszo udalismy sie na
        > posterunek policji, gdzie po skasowaniu od nas mandatu wskazano nam, gdzie
        > mozemy nasz samochod odebrac. Nastepny spacerek (po posilku dobrze robi na
        > trawienie) i nastepny rachunek za holowanie...

Hi hi hi .Jak by to mi sie zdarzylo w Niemczech to bym dzwonil do znajomych w
        Polsce i pytal o auto ,potem na policje smile)
        • karelia Re: Najdrozsza kawa w swiecie !!!! 29.01.02, 23:26
          u nas w Sverige kraza dowcipy, ze jadac do Polski nie trzeba zabierac swego
          auta, bo ono juz tam jest smile)))))))))))))))))))
          • Gość: zybi Gazeta za ..$80.60 IP: 130.68.2.* 29.01.02, 23:58
            Udalo mi sie kupic gazete za $0.60 + $80 za parkowanie. Czas parkowania 2 minuty
            • karelia qurka wodna!!! 30.01.02, 00:08
              o qurdeeee zibi przebil Dona, a niech to piorun strzeli. Okazal sie gorszy niz
              sam DON!!! Czyli lepszy !!!!
              • Gość: zybi Przebijanie!!! IP: 130.68.2.* 30.01.02, 00:18
                czym sie tu chwalic . Takie jest zycie
                5 minut parking w NYC.
                koszt
                - $50 mandat
                - $100 holowanie
                - $10 taxi
                -
                • Gość: aniutek Re: Przebijanie!!! IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 30.01.02, 00:35
                  Gos´c´ portalu: zybi napisa?(a):

> czym sie tu chwalic . Takie jest zycie
                  > 5 minut parking w NYC.
                  > koszt
                  > - $50 mandat
                  > - $100 holowanie
                  > - $10 taxi
                  > -
                  • Gość: zybi Re: Przebijanie!!! IP: 130.68.2.* 30.01.02, 00:57
                    Gazeta "Nowy Dziennik" kupiona w Jersey City kosztuje $80.60
                    Parkowanie 5 minut w NYC kosztuje $250
                    masz racje ze mandat kosztuje $55

Mozna zaplacic za mandaty $400
                  • Gość: Don Re: Przebijanie!!! IP: *.uc.nombres.ttd.es 30.01.02, 01:08

Przebijam: miejsce akcji : parking miejski ,Benidorm ,lipiec. Turysta
                    niemiecki otwiera swoj samochod,alarm sie wlacza.Dwoch przechodniow lape faceta
                    za rece,przyciska do samochodu.Przyjezdza GC (ex faszystowskie swinie)twraz
                    efektywnie pracujaca zandarmeria.W czystym Hiszpanskim pytaja faceta czy chcial
                    wejsc do samochodu,ktos pomaga lamana niemczyzna.niemiec kiwa glowa.Po minucie
                    siedzi w policyjnym aucie w kajdankach-odjazd na syrenie.Auto zostaje otwarte
                    bez opieki.Po 30 min.slychac syrene,Policja wraca z biednym turysta i pozostaje
                    im tylko jedno spisac protokol w sprawie okradzionego do czysta auta.
                    komentarz policjanta w typowym stylu pelnym politowania: jeszcze jeden
                    zapominalski cudzoziemiec-auto sie zamyka panie kierowco. zapraszam na urlop w
                    Hiszpanii !!
                    • Gość: :-) Re: Przebijanie!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.01.02, 11:44
                      O qurcze! To tak u Was zawsze? A mysmy chcieli w tym roku Do Hiszpanii na urlop.

smile
                • Gość: Stary Re: Przebijanie!!! Parking w Wiedniu IP: *.clover.com.au 30.01.02, 23:38
                  Gość portalu: zybi napisał(a):

> czym sie tu chwalic . Takie jest zycie

Postawiłem samochód na podziemnym parkingu u wylotu Währingerstrasse w Wiedniu w
                  piątek wieczorem, spieszylem się, nie przeczytałem co napisane na tablicy.

Przychodzę w sobotę rano, parking zamknięty na trzy spusty, stali użytkownicy
                  otwierają kartą magnetyczną.

Przychodzę w niedzielę rano, parking zamknięty na trzy spusty, stali użytkownicy
                  otwierają kartą magnetyczną.

Przychodzę w poniedziałek rano, parking otwarty, czytam tablicę, a tam napisano,
                  że w takich okolicznościach należy się opłata według normalnej stawki godzinowej,
                  wówczas (to już parę lat temu) 25 szylingów za godzinę. Zgrzytając zębami płacę
                  ekstra 48 x 25 = 1200 szylingów, zabieram samochód i jadę.

Morał: czytać!
            • Gość: bogdan Re: Gazeta za ..$80.60 IP: *.proxy.aol.com 04.02.02, 05:38
              Gość portalu: zybi napisał(a):

> Udalo mi sie kupic gazete za $0.60 + $80 za parkowanie. Czas parkowania 2 minut
              > y

no w koncu zaczynasz placic za siebie a nie wszystko za darmo
              jak to mowia TAK TRZYMAJ
    • Gość: Szybki Re: Najdrozsza kawa w swiecie !!!! IP: *.proxy.aol.com 30.01.02, 06:42
      Moja zona zaparkowala samochod w miejscu inwalidy czekajac 5 minut na kawe i
      zaplacila $4.50 za kawe i $271.00 za mandat. Lecz powiedziala ze tego bledu nie
      popelni w przyszlosci. Pozd. z Kaliforni.
    • karelia Re: Najdrozsza kawa w swiecie !!!! 30.01.02, 08:15
      ale licytacja, wszyscy macie honorowy tytul Mostrza Mandatu. Moze padnie jakis
      rekord, a wtedy Guiness stoi otworem.
      • Gość: Baloo Re: Najdrozsza kawa w swiecie !!!! IP: *.ne.ch 30.01.02, 11:56
        Zadnych rekordow - mnie gazeta kosztowala "tylko" 123 CHF, ale za to miejsce
        bylo ekskluzywne - dla inwalidow i przed 4**** hotelem !! I nic nie pomoglo
        tlumaczenie, ze ja jestem inwalida - umyslowym. I ze mam traumatyczne przezycia
        z dziecinstwa...
        Karelia, skarbie , przyslij prawdziwej szwedzkiej Gevalii ... Ostatni raz pilem
        w 1989 (sniffff), a tutaj prawie same tutejsze wynalazki.
        Eeech, te plantacje kawy pod Lulea, to se ne vrati...
        • karelia Re: Najdrozsza kawa w swiecie !!!! 30.01.02, 13:07
          a na jaki adres mam kierowac Suisse Banqe Nationale? Czy tez jakis szalet
          hihihihi? Moge doslac, jak tam nie macie takiej.My mamy taka fajna reklame: W
          razie niespodziewanej wizyty, tylko Gevalia. Czego oni tam nie wymyslaja , ci
          spece od reklamy, ale migawki sa w sumie fajne, ZASKAKYJACE. Po obejrzeniu
          musisz kupic Gevalie!!!
          • Gość: Baloo Re: Najdrozsza kawa w swiecie !!!! IP: *.ne.ch 30.01.02, 15:59
            Nawet po obejrzeniu , nadal nie moge jej kupic ! Odkad mi sie saksy w Twojej
            Przybranej urwaly, nigdy juz takiej nie pilem ...
            A moze tak mi sie tylko michalkuje, moze to kawa jak kawa, a calosc dziala jak
            znane skadinand magdalenki ...
            Wysylaj gdzie chcesz, jako Tajny Generalny Skoczek z Egzekutywy wejscia mam
            wszedzie, na pewno dojdzie :o)
            Szalom
            • Gość: Don Re: Najdrozsza kawa w swiecie !!!! IP: *.uc.nombres.ttd.es 30.01.02, 16:11
              Gość portalu: Baloo napisał(a):

> Nawet po obejrzeniu , nadal nie moge jej kupic ! Odkad mi sie saksy w Twojej
              > Przybranej urwaly, nigdy juz takiej nie pilem ...
              > A moze tak mi sie tylko michalkuje, moze to kawa jak kawa, a calosc dziala jak
              > znane skadinand magdalenki ...
              > Wysylaj gdzie chcesz, jako Tajny Generalny Skoczek z Egzekutywy wejscia mam
              > wszedzie, na pewno dojdzie :o)
              > Szalom

"" Bo jak kawa to tylko Zoega´s i jak pic ja to tylko z dziewczyna taka jak
              ty ""To moj wklad do reklamy kawy szwedzkiej.melodia znana,kawa kwasna i
              absolutnie nie do picia. Salam.
    • drapieznik Re: Najdrozsza kawa w swiecie !!!! 30.01.02, 17:39
      Sa drozsze. Jest jakis gatunek kawy ktory zjadaja jakies malpki; to przelatuje
      przez system (tolerancje wymiarow widocznie sie zgadzaja) i potem te magiczne
      kulki sa zbierane i przerabiane na kawe. Podaz jest tego bardzo mala, smak
      ponoc zawrotny, a i koszt tez. Szkoda, ze nie pamietam danych, ale na pewno
      przebiloby to kawe z dzierlatka. Oby sie tylko mamusia (twoja) nie dowiedziala!
      • Gość: Don Re: Najdrozsza kawa w swiecie !!!! IP: *.uc.nombres.ttd.es 30.01.02, 20:09
        drapieznik napisał(a):

> Sa drozsze. Jest jakis gatunek kawy ktory zjadaja jakies malpki; to przelatuje
        > przez system (tolerancje wymiarow widocznie sie zgadzaja) i potem te magiczne
        > kulki sa zbierane i przerabiane na kawe. Podaz jest tego bardzo mala, smak
        > ponoc zawrotny, a i koszt tez. Szkoda, ze nie pamietam danych, ale na pewno
        > przebiloby to kawe z dzierlatka. Oby sie tylko mamusia (twoja) nie dowiedziala!

Oczywiscie sa rozne delkatesy o zawrotnych cenach.Czy moglbys wyjasnic co to ma
        wspolnego z moja matka,ktora ma 78 lat !
      • Gość: Stary Re: Najdrozsza kawa w swiecie - z kocim gównem IP: *.clover.com.au 31.01.02, 03:33
        drapieznik napisał(a):

> Sa drozsze. Jest jakis gatunek kawy ktory zjadaja jakies malpki; to przelatuje
        > przez system (tolerancje wymiarow widocznie sie zgadzaja) i potem te magiczne
        > kulki sa zbierane i przerabiane na kawe. Podaz jest tego bardzo mala, smak
        > ponoc zawrotny, a i koszt tez. Szkoda, ze nie pamietam danych, ale na pewno
        > przebiloby to kawe z dzierlatka. Oby sie tylko mamusia (twoja) nie dowiedziala!

Kopi luwak z Indonezji, czyli civet coffee. Luwak, czyli "common palm civet",
        czyli pospolity civet palmowy (Paradoxurus hermaphrodites), to ciemnobrazowy
        zwierzak wielkosci kota, i troche do niego podobny, dosc pospolity w Azji,
        krewniak amerykanskiego szopa (racoon, tyle ze zyje na drzewach. Cena kopi luwak
        w USA - $300 za funt, czyli ponad 600 dolarow za kilo.

Szczegóły: www.truthorfiction.com/rumors/kopiluwak.htm.
        • drapieznik Stary - Don 31.01.02, 04:45
          Stary, dziekuje za odpowiedz - to jest to!

Don, "mamusia" to w zargonie "zona".
    • karelia Re: Najdrozsza kawa w swiecie !!!! 30.01.02, 22:26
      OOKOKOK zapraszam na Löfbergs Lilla, chociaz Gevalii nie przebije ale nerwy
      uspokoi: w ramach extra-super-rea dawali za darmo. Wzielam kilka paczek, jako
      ekonomiczna skrzetna oszczedna Szwedka. Zmienie nalepki na Gevalie i Ci dosle
      Baloo. Popros Jozusia , on chyba z Frankrike, to Ci dosle magdalenke, a moze
      Magdalenke? A moze i Magde I Lenke?
      • Gość: Baloo Re: Najdrozsza kawa w swiecie !!!! IP: *.ne.ch 31.01.02, 08:41
        Mow do mnie jeszcze
        za taka rozmowa tesknilem latami
        Slowa twoje slodkie wywoluja dreszcze
        Mow do mnie jeszcze
        Co prawda Löfbergs Lilla to nie to samo, ale w takim towarzystwie !!! Juz lece,
        tylko wstapie do kwiaciarni
        I jeszcze jedno : jaki krawat do garnituru w pepitke (tego, co wiesz....) ?
        Moze byc w groszki ?
        Hej

PS : Troche sie spoznie, bo musze pozyczyc nowa marynarke... W tamtej rozlal mi
        sie zegarek. Poczekaj chwilke...
    • bigbird Re: Najdrozsza kawa w swiecie !!!! 31.01.02, 04:25
      Dlatego musicie sie przeprowadzic do NJ!
      Dunkin' Donuts - 1.45, parking - free, policja mandatow nie daje bo tez tam
      siedza.
      Snoby smile
    • drapieznik Kawa palona w domu... 01.02.02, 16:20
      Mowie o zielone jawie ktora samemu sie pali w odpowiedni sposob. Czy ktos z was
      to robil? Podobno jest doskonala.
      • Gość: Don Re: Kawa palona w domu... IP: *.uc.nombres.ttd.es 01.02.02, 21:36
        drapieznik napisał(a):

> Mowie o zielone jawie ktora samemu sie pali w odpowiedni sposob. Czy ktos z was
        >
        > to robil? Podobno jest doskonala.

slyszalem o tym sposobie-kazda kawa po zebraniu jesz zielonkawa,sa tez
        czerwonawe.Pali sie na plycie z dodatkiem cukru by nadac aromat. faktycznie
        najlepsza jest z Etiopii ale jej malo.jak to zwykle sa rozne szkoly
        kawoznawcow.zdecydowanie najgorsze mieszanki to niemieckie.Brrr
        • jot-23 Re: Kawa palona w domu... 01.02.02, 21:40
          Gość portalu: Don napisał(a):

> drapieznik napisał(a):
          >
          > > Mowie o zielone jawie ktora samemu sie pali w odpowiedni sposob. Czy ktos
          > z was
          > >
          > > to robil? Podobno jest doskonala.
          >
          >
          >
          > slyszalem o tym sposobie-kazda kawa po zebraniu jesz zielonkawa,sa tez
          > czerwonawe.Pali sie na plycie z dodatkiem cukru by nadac aromat. faktycznie
          > najlepsza jest z Etiopii ale jej malo.jak to zwykle sa rozne szkoly
          > kawoznawcow.zdecydowanie najgorsze mieszanki to niemieckie.Brrr

tutaj popularne sa zmodyfikowane kinowe maszynki do prazenia pop-cornu , kupa
          dymu, no i prazy po 10kg za jednym razem, hehe dla prawdziwych koneserow (i
          wlascicieli wlasnego domostwa)
          • drapieznik Re: Kawa palona w domu...Don, J-23 04.02.02, 01:18
            ..dzieki za ukierunkowanie moich poszukiwan.
    • karelia Gevalia 01.02.02, 22:42
      moze byc w groszki, groszki pasuja do wszystkiego, nawet do pepitki i prazkow.A
      nie zapomnij wcisnac na glowe jakiegos szpoklaka, masz byc elegancki Polacco
      från Suisse. Nie zapomnij jakiegos czasomierza , zeby wzyscy wiedzieli zes
      stamtad. Najlepiej dwa, niech wiedza zes zamozny, ze TOBIE sie powiodlo, a
      nawet jak nie , to co kogo to obchodzismile)))I reklama leci: " Jesli masz
      nieoczekiwana wizyte tylko Gevalia" A wiecie , ze podobno Gevalia najlepiej
      smakuje w Gävle, bo technologia wypalania jest dostosowana do tamtejszej wody.
      Ale nic to butelczyne wodu szwedzkiej tez moge ci przeslac, jak wam brak tam.
      Zrobiono testy i wyszlo na to , ze nie oplaca sie kupowac mineralki, bo woda w
      kranie az tak bardzo sie nie rozni od tej szlachetnej,butelkowanej. Taki mamy
      kraj, Sverigesmile)))
      • drapieznik Karelia... 04.02.02, 01:32
        ...jezeli chodzi o wode, to nie wiem jaka jest Gavle, bo bylem tam bardzo dawno
        temu. Ale tez czytalem, ze nie oplaca sie kupowac wody, bo ta sama co w kranie.
        No wiec po kolei:

1. atesty ktore firmy miejskie daja zapewniajac o czystosci nie zgadzaja sie ze
        smakiem.

2. Woda w wodociagach zalezy od pory roku. Ja np. mam wode i ze studni
        artezyjskiej i wodociagowa i obie zmieniaja sie w smaku w ciagu roku. Cisnienie
        rowniez.

3. Woda butelkowana zawiera nie tylko wode. Zawiera rowniez chemikalia do
        czyszczenia butelek, rur, pomp itd. Najbardziej ulubionym do czyszczenia jest
        alkohol izopropylowy. Nie mowia ze jest glownym czynnikiem rakowtworczy. Tak,
        to ten alkohol do nacierania ciala...

4. Jak sie przekonac jaka mamy wode, domowym sposobem? Litr wody do garnka ze
        stali nierdzewnej, zagotowac i poczekac az zotanie cos na dnie. Moze sie
        zdarzyc,z e zobaczysz np. ciecz oleista z garazu na rogu. Miasta bowiem
        gwarantuja wode wyplywajaca z stacji oczyszczania, ale nie gwarantuje co
        wylatuje kranem...

5. Mozna tez pobierac male probki lyzeczka, po koniec tego gotowania. Po
        ochlodzeniu, mozna to sprobowac jak smakaje. Przy odrobinei wprawy mozna sie
        zorientowac co w tej wodzie jest i jakiej jest jakosci.

6. Moja woda miejska jest opatrzona wielkimi atestami czystosci. A po tescie ma
        jakis syf na dnie ze nawet zupe bym sie bal na tym ugotowac.

7. Jak sobie z tym poradzic? Jezeli jestes ciekawa, to zaloz nowy watek.

8. Woda ze sklepu wyraznie jedzie szlauchem gumowym.
        • Gość: kika Re: Karelia... IP: *.ab.hsia.telus.net 04.02.02, 11:43
          Porozmawiajcie teraz o kaloszach
          • karelia kika? 04.02.02, 14:17
            czyzby cie gummistövlar interesowaly? a moz ebacik w raczke? wink))
    • karelia student 06.02.02, 10:26
      a kawy nigdy za duzo, szzcegolnie Gevalii
      K
      • Gość: Baloo Re: Pajeczyca karelia IP: *.ne.ch 06.02.02, 10:30
        pajeczyca karelia rozwiesila swoje sieci na wszystkich klubowych watkach !!!
        Gdzie jeszcze ? Strzez sie studencie, cave kareliam !!!
        Uwzielas sie na chlopaka, czy chcesz mu podsunac na tacy historie fan-klubu ?
        Pa

Baloo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka