Dodaj do ulubionych

Wakacje na kazda kieszen z Toronto

23.06.09, 23:01

$378.00 + $205.00 (tax)
Santiago de Cuba, Cuba CLUB BUCANERO
All Inclusive

$647.00 + $264.25 (tax)
Montego Bay, Jamaica R.DECAMERON MONTEGO
All Inclusive

$647.00 + $320.25 (tax)
Punta Cana, D.R. VIK ARENA BLANCA
All Inclusive

$485.00 + $309.00 (tax)
Sosua, D.R. CASA MAR. BCH.REEF
All Inclusive

www.belairtravel.com/
Obserwuj wątek
    • hotdoq1 Re: Wakacje na kazda kieszen z Toronto 23.06.09, 23:42
      poltus a gdzie Maledivy? Seszele? Australia? Bali? Malezja? Madagaskar? Kenia? etc. etc. etc.
      • polonus5 hotdoq1 a Taki Ksztalcony he,he,he 24.06.09, 00:35
        hotdoq1 napisał:

poltus a gdzie Maledivy? Seszele? Australia? Bali? Malezja?
        Madagaskar? Kenia?etc. etc. etc.

=====================================================================

he,he,he a Taki ksztalcony - pisze jak BYK !!!

$485.00 + $309.00 (tax)
        All Inclusive
        • hotdoq1 Re: hotdoq1 a Taki Ksztalcony he,he,he 24.06.09, 00:48
          polonus5 napisała:

> hotdoq1 napisał:
          >
          > poltus a gdzie Maledivy? Seszele? Australia? Bali? Malezja?
          > Madagaskar? Kenia?etc. etc. etc.
          >
          >
          > =====================================================================
          >
          > he,he,he a Taki ksztalcony - pisze jak BYK !!!
          >
          > $485.00 + $309.00 (tax)
          > Sosua, D.R. CASA MAR. BCH.REEF
          > All Inclusive
          >
          >
          >

Poltus skrot D.R. nie oznacza Drogi Rogaczu tylko Dominican Republic w ktorej jest Sosua (zreszta brzydkie miejsce bylem to wiem) i ni jak to sie ma do wymienionych przeze mnie miejsc!
          • oddal_sie_dziadu Oj Polonus ale babola strzeliles 24.06.09, 01:18

> > he,he,he a Taki ksztalcony - pisze jak BYK !!!
            > >
            > > $485.00 + $309.00 (tax)
            > > Sosua, D.R. CASA MAR. BCH.REEF
            > > All Inclusive
            > >

tyle piszesz o tych zagranicznych wojazach kanadyjczykow a nawet nie wiesz gdzie jest Dominikana ha ha! Przeciez to najtansza opcja wakacji na Karaibach!!!
            Przed nastepnym zmyslaniem przygotuj sie lepiej bo nawet typowy polak wie gdzie jest Punat Cana i Sosua bo to bardzo popularne wycieczki z Polski!
            • polonus5 oddal_sie_dziadu - czytac ze zrozumieniem 24.06.09, 01:37
              oddal_sie_dziadu napisał:

he,he,he a Taki ksztalcony - pisze jak BYK !!!
              $485.00 + $309.00 (tax)
              All Inclusive
              tyle piszesz o tych zagranicznych wojazach kanadyjczykow a nawet nie
              wiesz gdzie jest Dominikana ha ha! Przeciez to najtansza opcja
              wakacji na Karaibach!!!
              Przed nastepnym zmyslaniem przygotuj sie lepiej bo nawet typowy
              polak wie gdzie jest Punat Cana i Sosua bo to bardzo popularne
              wycieczki z Polski!

---------------------------------------------------------------------

he,he,he nstepny KSZTALCONY a gdzie to Ty tam wyczytales ze ja nie
              wiem ze to DOMINIKANA he,he,he

Karaiby - najtansza to KUBA !!!

Tradycyjnie Pozdrawiam -smile))

Polacy nie rozumieją słowa pisanego. Trudności może sprawiać nawet
              zwykła instrukcja obsługi sprzętu gospodarstwa domowego. Dodatkowo
              wielu Polaków po ukończeniu edukacji już w ogóle nie kontaktuje się
              ze słowem pisanym.

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,6572996,Latwa_matura_to_kpina_z_panstwa.html
              • oddal_sie_dziadu Re: oddal_sie_dziadu - czytac ze zrozumieniem 24.06.09, 01:41
                oczywiscie ze nie wiesz!
                hotdog wymienil kraje azjatyckie i afrykanskie a ty wyskoczyles ze pisze jak BYK z Dominikana! Nie krec polonus! poprostu ci sie cos popieprzylo! Jak sie ma ta twoja sosua do tych krajow ktore wymienil hotdog?
                • polonus5 sorrki musze to napisac TY Durniu !!! 24.06.09, 01:44
                  Sosua, D.R. CASA MAR. BCH.REEF !!!

ze słowem pisanym.

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci_matura_to_kpina_z_panstwa.html
                  • polonus5 Re: sorrki musze to napisac TY Durniu !!! 24.06.09, 01:48

Sosua, D.R.
                    Punta Cana, D.R.
                    Samana, D.R.
                    Puerto Plata, D.R.
                    www.belairtravel.com/
                  • oddal_sie_dziadu Re: sorrki musze to napisac TY Durniu Polonus !!! 24.06.09, 01:49
                    nie odpowiedziales na pytanie jak sie twoj komentarz z pupy z ta sosua ma do tych krajow ktore wymienil hotdog?
                    nie wykrecisz sie ha ha takim tanim polskim cwaniactwem.
                    Odpowiedz ma pytanie. Dlaczego na pytanie hotdoga o malediwy, etc wyskoczyles z sosua ktora nie ma nic wspolnego z tymi miejscami!!!
                    Jesze dodales pisze jak BYK!
                • hotdoq1 Demencja panie demencja he he 24.06.09, 01:46
                  Poltusiowi sie znou pojebalo. Ale to nic dwa tygodnie temu zapomnial gdzie jego corka pracuje! Jak zostal przylapany na klamstwie w zezniach (zapomnialo mu sie co kilka lat wczesniej palnal) to tez probowal sie tak tanio wykpic i kretaczyc. Wiec to nic nowego u poltusia. Ale ja poltusiowi wybaczam swoje lata juz ma to ma prawo do sklerozy!
                  • polonus5 hotdoq1 - pozdrawiam he,he,he 24.06.09, 01:50
                    hotdoq1 napisał:

Poltusiowi sie znou pojebalo. Ale to nic dwa tygodnie temu zapomnial
                    gdzie jegon corka pracuje! Jak zostal przylapany na klamstwie w
                    zezniach (zapomnialo mu sie co kilka lat wczesniej palnal) to tez
                    probowal sie tak tanio wykpic i kretaczyc. Wiec to nic nowego u
                    poltusia. Ale ja poltusiowi wybaczam swoje lata juz ma
                    to ma prawo do sklerozy!

he,he,he Ty Durniu !!!

tradycyjnie pozdrawiam
                    • oddal_sie_dziadu o to juz kolejny duren ha ha 24.06.09, 01:54
                      polonus ciezkie jest zycie prawda ?
                      wszysyc w okolo to durnie tylko ty jeden normalny !
                      hotdog daj linka do tych 'zeznan' polonusa chetnie poczytam
                      • polonus5 Re: o to juz kolejny duren ha ha 24.06.09, 01:55
                        Autor: hotdoq1
                        poltus a gdzie Maledivy? Seszele? Australia? Bali? Malezja?
                        Madagaskar? Kenia? etc. etc. etc
                        =====================================
                        $485.00 + $309.00 (tax)
                        All Inclusive

www.belairtravel.com/

Sosua, D.R.
                        Punta Cana, D.R.
                        Samana, D.R.
                        Puerto Plata, D.R.
                        www.belairtravel.com/
                        oczywiscie ze nie wiesz!
                        hotdog wymienil kraje azjatyckie i afrykanskie a ty wyskoczyles ze
                        pisze jak BYK z Dominikana! Nie krec polonus! poprostu ci sie cos
                        popieprzylo! Jak sie ma ta twoja sosua do tych krajow ktore wymienil
                        hotdog?

ze słowem pisanym.

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,6572996,Latwa_matura_to_kpina
                        _z_panstwa.html
                      • hotdoq1 Re: o to juz kolejny duren ha ha 24.06.09, 01:58
                        > hotdog daj linka do tych 'zeznan' polonusa chetnie poczytam

a nie chce mi sie szukac! nic specjalnego zwykle poltusiowe pitolenie, przeciez widzisz co to za typ jak go zlapiesz za reke to bedzie krzyczal ze to nie jego reka! z braku argumentow od durni bedzie wyzywal etc. Nawet mi sie bluzgac nie chce no bo po co kazdy kto go zna wie jaki jest zaklamany.
                        • hotdoq1 Poltek po co sie dalej kompromitujesz 24.06.09, 02:02
                          kazdy kto przeczyta ten watek ( o nie nie kazdy z wyjatkiem czapajewa )doskonale zobaczy ze znow dales ciala. Teraz sie modl o powrot czapajewa on ci przyzna racje he he! aha i koniecznie go zapytaj o Caraiby (tak sie wedlug czapajewa pisze karaiby po angielsku he he). Ku... normalnie domowe przedszkole!
                          • oddal_sie_dziadu Domowe przedszkole! dobre 24.06.09, 02:06
                            masz racje ha ha szkoda czasu na dyskusje.
                            Polonus masz racje jestes najmadrzejszy najbardziej bystry i wogole. A teraz pozwol ze sie z toba pozegnam bo jakos nie ogarniam twojej madrosci.
    • hotdoq1 no demencja panie demencja 24.06.09, 02:09
      he he poltus wszytsko pieknie pieknie tylko z jednym malym szczegolem ze ja nie jestem keller, gdybys czytal uwaznie forum to bys sie juz dawno zorientowal.
      • polonus5 Re: no demencja panie demencja 24.06.09, 02:12
        hotdoq1 napisał:

he he poltus wszytsko pieknie pieknie tylko z jednym malym
        szczegolem ze ja nie jestem keller, gdybys czytal uwaznie forum to
        bys sie juz dawno zorientowal.

he,he,he zwisa mi i powiewa kto Ty jestes

tradycyjnie pozdrawiam
        • hotdoq1 Re: no demencja panie demencja 24.06.09, 02:24
          nie prawda poltus ze ci zwisa chcialbys i to bardzo zebym byl kaganem! Jak cos jest dla was (japox czapajew ty i paru innych)niewygodne to to musi byc kagan albo yapo.
          Bo tylko oni wedlug was sa na tyle glupi zeby sie z wami szarpac. I chyba macie racje bo mi sie juz nie chce szarpac przeciez ty jestes notorycznym klamca, czapajew to debil ktory nic a nic nie kuma wiec dyskusja z nim jest bezcelowa. Ty natomiast mimo ze doskonale wiesz o co chodzi nieporadnie probujesz sklejac glupa to tez jest meczace hehe. Tak wiec poltus pompuj dalej jak bedzie mi sie nudzic przy zrywaniu azbestu to znow ci wytkne pare klamst.
          Nara!
          • polonus5 hotdoq1 Kit !!! 24.06.09, 02:29
            hotdoq1 kretacz jestes - gdzie ja tam napisalem ze jestes Kagan
            wciskasz na okraglo kit ale wiesz mi tak dlugo jak ja mam dobra
            zabawe To Zwisaja Mi Twoje Zlosliwosci he,he,he

tradycyjnie pozdrawiam
            • hotdoq1 Re: hotdoq1 Kit !!! 24.06.09, 02:42
              zgadza sie ze nie napisales ze jestem kagan ale wkleiles notke biograficzna kagana majaca sugerowac ze nim jestem!
              czy ty nie byles kiedys ubekiem? chyba nie bo wyjechales za wczesnie ale nadawalbys sie oni tez byli tak glupio-madrzy hehe. Przeciez tylko idiota moze brac na powaznie te twoje wywody i pokretna logike, a mimo pozorow idiotow na tym forum nie jest za duzo!
              • polonus5 Re: hotdoq1 Kit !!! 24.06.09, 02:50
                hotdoq1 napisał:

czy ty nie byles kiedys ubekiem?
                ---------------------------------------------------------------------

he,he,he Tajk Jetsem i Bylem "UBEKIEM" od AZBESTU w Kanadzie -
                Zadowolony ??

pozdrawiam

Zadłużenie zagraniczne Polski wzrosło z 631 mld zł do 717 mld zł.
                (2008)
                • polonus5 Re: hotdoq1 dobranoc 24.06.09, 02:54
                  dobranoc- moja zmiana dobiega KONCA - "Azbest" zabezpieczony
                  • hotdoq1 Re: hotdoq1 dobranoc 24.06.09, 02:58
                    a moja jeszcze kurna nie! i z kim bede ta miske kaszy wypracowywal!
                    do jutra poltus!
                  • kupa.kazi Re: hotdoq1 dobranoc 24.06.09, 03:02
                    wierzem polonus zes tego azbestu przez rzekem nie przerzucil hee

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka