Dodaj do ulubionych

alimenty w usa

17.12.03, 22:06
dziewczyny! moze wiecie jak to jest ze sciaganiem alimentow tutaj w usa? i
czy cos takiego wogole istnieje? chodzi mi o to czy jest szansa w takim oto
przypadku, ojciec dziecka wyjezdza z usa jeszcze przed narodzinami dziecka,
oczywiscie dobrowolnie nie ma zamiaru byc ojcem nawet na odleglosc, nie
mowiac juz o utrzymaniu dziecka, czy jest mozliwe zeby stad czyli z usa
starac sie o alimenty?? poradzcie cos pozdrawiam asik
Obserwuj wątek
    • mamamichelle Re: alimenty w usa 18.12.03, 00:33
      Czesc Ania

Ja ci nie odpowiem na zadane przez ciebie pytanie .Ale ciesze sie ze pojawilas
      sie znowu na forum , bo martwilam sie o ciebie.Napisz mi na priv co tam u
      ciebie slychac i czy wszystko w porzadku z toba i z dzidzia

Pozdrawiam serdecznie Anka z Michelle
      • amj02 Re: alimenty w usa 18.12.03, 16:30
        Aniu ja tez nic na ten temat nie wiem. Zapytaj sie w Zrzeszeniu Polsko-A
        merykanskim. Nr telefonu do Chicago podawalam Ci w twoim post porod w USA.
        Mysle ,ze tam bedziesz miala wiarygodne informacje. Widzialam na innym
        forum ,ze mialas klopoty. Jak sie czujesz?
        • asik_w Re: alimenty w usa 18.12.03, 19:58
          hejsmile)) dziewczyny dzieki za cieple slowa tutaj i na mailasmile) u nas z zdrowiem
          teraz oki, maluszek rosnie ladnie, krwawienia ustaly(lekarze mowia z enie maja
          pojecia jaka byla przyczyna), bole podbrzusza jak narazie tez, w miedzyczasie
          spalilam kuchniesmiletzn. tylko kuchenke i szafke nad niasmilea z moim Jackiem to
          chyba gorzej niz z malenkim dzieckiemsad, ciagle jest buntowany przez rodzicow(
          typu po co ci dziecko itd, wracaj a czy to twoje itd,) szlag mnie trafia, co
          kilka dni wielkie awantury, wczoraj byl chyba szczyt, typu ja nie chce dziecka
          tylko mi pokrzyzowalo plany itd, ale dziaisj rano juz bylo przepraszanie,
          zapewnianie o milosci do mnie i maluszka, calowanie brzuszka itd, ale ja mam
          juz dosc takiej hustawki, to mnie wykancza, musze chyba byc bardziej twarda,
          dziekuje buzka aha mam dziewczynke na 75% smile)))))))))) pozdrawiam serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka