Dodaj do ulubionych

Ludzie,których polecamy

16.04.10, 13:02
Tym razem wpiszmy coś inspirującego,jakich specjalistów możemy polecić.Dla
ułatwienia poroponuję wpisać w tytule wątku miasto.
Obserwuj wątek
    • lola.b Szczecin 16.04.10, 13:05
      Więc ja zacznę,w Szczecinie mogę z czystym sercem polecić psychoterapeutę dra
      Ryszarda Kamińskiego. Poszłam do niego,kiedy myślałam,że już nic mi nie pomoże,
      teraz wszystko idzie ku dobremu,wreszcie,nawet nie tyle w kierunku "wyleczenia
      anoreksji".co w kierunku poradzenia sobie ze sobą samą.Pierwsza sesja jest
      bardzo trudna,myślałam,że więcej do niego nie pójdę,wydawał mi się nieprzyjemny
      i patrzący na wszystkich z góry,ale poszłam drugi raz a potem jeszcze następne i
      nie żałuję.Jest bardzo inteligentny,przenikliwy i wbrew pierwszemu
      wrażeniu,sympatyczny.
      • ankaaa Re: Szczecin 16.04.10, 18:19
        Taki wątek jest u samej góry.

Tam się wpisz. Po co dublować.
        • lola.b Re: Szczecin 16.04.10, 22:34
          W takim razie bardzo przepraszam i proszę o usunięcie wątku.
    • maaaati Re: Ludzie,których polecamy >gliwice- "dąbrówka"< 17.04.10, 21:52
      mam 3 lata bulimię. byłam tam na terapii grupowej. miałam okropne opory żeby
      wejść na grupę... bardzo wiele treści mojej choroby przepracowałam, ale te 3
      miesiące to było zdecydowanie za mało... wychodząc z grupy, wiedziałam że
      jeszcze sporo tematów miałam nieprzepracowanych;/ postanowiłam spróbować
      powrócić do normalnego życia, o własnych siłach... nie zarzekałam się że nie
      wrócę. objawy na jakiś czas ustąpiły, jednak jak pewnie już się domyślacie nie
      odeszły w niepamięć... mam większość świadomość objawów. problem pozostał, a ja
      wiem że skończy się rok akademicki, że podejmę w wakacje walkę... mam nadzieję
      że się uda:)
      jeśli ktoś jest z okolic śląska to naprawdę polecam ten ośrodek. terapeuci,
      psychiatrzy w tym ośrodku są naprawdę bardzo dobrzy, pomocni, wnikliwi,
      cierpliwi!!!:)
    • agikom Elbląg 21.04.10, 17:00
      Alicja Sepetowska 509 62 65 82, co prawda prywatnie ale dosc tanio bo 50 za godzine, a rewelacja. szybko i sprawnie robi pranie mózgu:)
    • b_uciekinier Re: Ludzie,których polecamy 26.04.10, 13:26
      POLECAM zespół terapeutów dziennego oddziału w Tworkach z p.Ordynator na czele,
      moja terapeutka ind. i wszystkimi oracownikami,
      jest to dzienny oddzial szpitala pruszkowskiego Tworki ul.Partyzantów2/4
      prywatnie przyjmuja w ramach warszawskiego instytutu psychoterapii,
      DZIEKUJE im za przywrocenie mi sensu zycia, zyczliwosc i wiare we mnie!!! sa
      niesamowici
      Warunek CHCIEC!!1
    • g.majs Psycholog Warszawa 19.05.10, 23:42
      Psycholog Warszawa - psychoterapia
      • nupik Re: Psycholog Warszawa 22.06.10, 14:44
        kasia i Tomek Wyrzykowscy, przyjmuja w Maborze. Kasia anorektyczki, Tomek
        bulimiczki (prowadz analityczną terapię grupową). moim zdaniem najlepsi w wawie.
    • krzyniunowak92929292 Re: Ludzie,których polecamy 05.07.22, 08:42
      Ja warszawa i centrum dbt emocje. Naprawdę genialni specjaliści, którzy umieli się dopasować do moich problemów i dopasować skuteczne rozwiązania. Dodatkowo widać, że cały czas się rozwijają - mają bloga, są po prostu ekspertami, którzy też chętnie uczą młodsze pokolenia. A i mają też terapie po ukraińsku i angielsku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka