lola.b 16.04.10, 13:02 Tym razem wpiszmy coś inspirującego,jakich specjalistów możemy polecić.Dla ułatwienia poroponuję wpisać w tytule wątku miasto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola.b Szczecin 16.04.10, 13:05 Więc ja zacznę,w Szczecinie mogę z czystym sercem polecić psychoterapeutę dra Ryszarda Kamińskiego. Poszłam do niego,kiedy myślałam,że już nic mi nie pomoże, teraz wszystko idzie ku dobremu,wreszcie,nawet nie tyle w kierunku "wyleczenia anoreksji".co w kierunku poradzenia sobie ze sobą samą.Pierwsza sesja jest bardzo trudna,myślałam,że więcej do niego nie pójdę,wydawał mi się nieprzyjemny i patrzący na wszystkich z góry,ale poszłam drugi raz a potem jeszcze następne i nie żałuję.Jest bardzo inteligentny,przenikliwy i wbrew pierwszemu wrażeniu,sympatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaaa Re: Szczecin 16.04.10, 18:19 Taki wątek jest u samej góry. Tam się wpisz. Po co dublować. Odpowiedz Link Zgłoś
lola.b Re: Szczecin 16.04.10, 22:34 W takim razie bardzo przepraszam i proszę o usunięcie wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
maaaati Re: Ludzie,których polecamy >gliwice- "dąbrówka"< 17.04.10, 21:52 mam 3 lata bulimię. byłam tam na terapii grupowej. miałam okropne opory żeby wejść na grupę... bardzo wiele treści mojej choroby przepracowałam, ale te 3 miesiące to było zdecydowanie za mało... wychodząc z grupy, wiedziałam że jeszcze sporo tematów miałam nieprzepracowanych;/ postanowiłam spróbować powrócić do normalnego życia, o własnych siłach... nie zarzekałam się że nie wrócę. objawy na jakiś czas ustąpiły, jednak jak pewnie już się domyślacie nie odeszły w niepamięć... mam większość świadomość objawów. problem pozostał, a ja wiem że skończy się rok akademicki, że podejmę w wakacje walkę... mam nadzieję że się uda:) jeśli ktoś jest z okolic śląska to naprawdę polecam ten ośrodek. terapeuci, psychiatrzy w tym ośrodku są naprawdę bardzo dobrzy, pomocni, wnikliwi, cierpliwi!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
agikom Elbląg 21.04.10, 17:00 Alicja Sepetowska 509 62 65 82, co prawda prywatnie ale dosc tanio bo 50 za godzine, a rewelacja. szybko i sprawnie robi pranie mózgu:) Odpowiedz Link Zgłoś
b_uciekinier Re: Ludzie,których polecamy 26.04.10, 13:26 POLECAM zespół terapeutów dziennego oddziału w Tworkach z p.Ordynator na czele, moja terapeutka ind. i wszystkimi oracownikami, jest to dzienny oddzial szpitala pruszkowskiego Tworki ul.Partyzantów2/4 prywatnie przyjmuja w ramach warszawskiego instytutu psychoterapii, DZIEKUJE im za przywrocenie mi sensu zycia, zyczliwosc i wiare we mnie!!! sa niesamowici Warunek CHCIEC!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
nupik Re: Psycholog Warszawa 22.06.10, 14:44 kasia i Tomek Wyrzykowscy, przyjmuja w Maborze. Kasia anorektyczki, Tomek bulimiczki (prowadz analityczną terapię grupową). moim zdaniem najlepsi w wawie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyniunowak92929292 Re: Ludzie,których polecamy 05.07.22, 08:42 Ja warszawa i centrum dbt emocje. Naprawdę genialni specjaliści, którzy umieli się dopasować do moich problemów i dopasować skuteczne rozwiązania. Dodatkowo widać, że cały czas się rozwijają - mają bloga, są po prostu ekspertami, którzy też chętnie uczą młodsze pokolenia. A i mają też terapie po ukraińsku i angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś