Gość: łezka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 16:30 jesli pragniesz anoreksji i wiesz ze Ona da Ci szczescie napisz mi na maila odlot2@op.pl napisz cos o sobie a podam Ci adres forum pro ana:)) zapraszam i pozdrawiam:*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ARTEE Re: FORUM PRO ANA IP: *.idea.pl 06.06.04, 21:12 Prosze podaj!!! W końcu i tak wejdzie tam tylko kto bedzie tego chciał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeeee Re: FORUM PRO ANA IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 06.06.04, 21:19 napisz do niej!!!! ja tam jestem!!! jest oki albo wejdz na www.ewelkas.blog.onet.pl tam są linki do tych for to są te pro-anielskie fora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robo1111 POPIERAM ! ! ! IP: 62.233.232.* 07.06.04, 13:34 A ja nie bede was nienormalne dziewczynki zalowal... Kazdy sam wybiera swoja sciezke zycia, nawet jezeli prowadzi do jego szybkiego konca, i sam ponosi konsekwencje swojego postepowania. To jest wasz WOLNY wybor i nikt i nic nie jest temu winne. Po to zostalyscie obdarowane przez nature wolna wola i zdrowym rozsadkiem aby rozrozniac co wam szkodzi a co nie. Nie posiadacie podstawowej cechy charakteryzujacej wszystkie zywe stworzenia na Ziemi jaka jest instynkt samozachowawczy, sluzacy do ochrony swojego zycia za wszelka cene. Jednostki takie jak wy sa w naturalny sposob eliminowane ze zdrowej tkanki gatunku ludzkiego. I to dobrze, poniewaz jesli umrzecie nie bedziecie sie rozmnazac i przekazywac swoich chorych genow nastepnym pokoleniom, a nastepne glupie nastolatki nie beda mialy na kim sie wzorowac. A poza tym nie bedziecie zajmowac miejsc pracy ludziom normalnym, a nasze podatki nie beda marnowane na odciaganie was od samobojstwa. Pozdrawiam i zycze szybkiego osiagniecia celu :) "...jem i sprawia mi to przjemnosc..." Odpowiedz Link Zgłoś