Gość: ~malutka IP: *.wolow.sdi.tpnet.pl 28.07.04, 18:56 Czy 48 kilo przy wzroscie 170 cm to waszym zdaniem duzo czy malo?Czy nie jestem za chuda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kumpela Re: waga przy 170 IP: *.nyc.rr.com 28.07.04, 20:53 Szczerze to pewnie jestes idealna ale moim zdaniem jestes za chuda masz nie dowage .... Przy wzroscie 170 twoje BMI 16,7 Niedobór masy ... Pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka Re: waga przy 170 IP: *.torun.mm.pl 28.07.04, 21:21 Ja mam 167 i 51 kg i wszycy wkolo mowia ze jestem za chuda. Waga temat numer jeden klotni z moim chlopakiem, tylko i wylacznie dla niego nie schudne bo wiem ze bym mu juz sie nie podobala, ale w glebi duszy jeszcze troche bym chciala, ale codziennie uswiadamiam sobie ze wiecej nie moge stracic na wadze. Moim zdaniem o wiele za malo wazysz, zrob cos z tym ze by nie wygladac jak na zdjeciach z postu "jestem piekna " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Catherine Re: 48??????????? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.07.04, 21:56 Jesteś za chuda. Spójrz na swoje piersi i pośladki. Na pewno nie są okrągłe, a przez to nie seksowne. Komu chcesz się podobać?? Czemu o to pytasz??? Ja ostatnio przytyłam około 5 kg i chciałam schudnąć a mój narzeczony mówi: Nie chudnij - teraz masz sexi dupcię i piersi ci urosły - wtedy byłaś koścista. A mam 170 kg i ważę 60 kg. Nie mam brzucha i dużo ćwiczę. Uważana jestem za niezłą szprychę. Faceci wręcz się ślinią. Swoją droga uważam, że najlepsza waga przy 170 cm to 57 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperatka Re: 48??????????? IP: *.nyc.rr.com 30.07.04, 14:02 No wiecie a ja mam 169cm i 51 kg i uwazam ze jestem za gruba w biodrach bo jestem i zazynam swirowac ze jestem gruba co robic dalej ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: 48??????????? 30.07.04, 18:18 Mam rozumiec, ze ten post to jakis zart? Blagam powiedz, ze to ZART.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flavia Re: 48??????????? IP: 195.149.86.* 31.07.04, 16:40 Mam koleżankę ,która wygląda prawdopodobnie tak jak ty.I powiem jedno nie wygląda to najlepiej ale pamiętaj,że najważniejsze jest to abyś to Ty dobrze czuła się w swoim ciele.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperatka Re: 48??????????? IP: *.nyc.rr.com 01.08.04, 05:04 Nie najlepiej tzn?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~malutka Re: waga przy 170 IP: *.wolow.sdi.tpnet.pl 02.08.04, 11:37 Wiecie Dziewczyny ze mna jest troche inaczej niz sobie to wyobrazacie.Nie jestem anorektyczka,odzywiam sie normalnie,chcialabym przytyc ale niezbyt mi sie to udaje.Chcialabym sie Was poradzic...moze Wy znacie dobry sposob na przybycie tych paru kilo?Czekam na Wasze odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: waga przy 170 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 15:24 Hej!Nie ma się czym martwić też mam 170 cm wzrostu i ważę 48 kg.Rodzina non stop mówi mi że jestem za chuda ale mi to nie przeszkadza.Na wszelki wypadek zrób sobie badania krwi dla pewności.Ja je zrobiłam i jestem spokojna! Trzymaj się :*pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: waga przy 170 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 15:32 Hej!Ja mam 169 cm wzrostu i ważę 49 kg.Wiem że jestem za chuda i ty też za mało ważysz.Dziewczyno weź się za siebie,pulchniejsze ciałko jest dla facetów bardziej sexi.Na wszelki wypadek zrób badania i koniecznie idż do lekarza.Być może masz problemy z tarczycą tak jak ja!Pa Odpowiedz Link Zgłoś
akins Re: waga przy 170 02.08.04, 17:56 Jesteś koszmarnie chuda. Same żebra, skóra i kości. Zrób coś z sobą. Kobietę trzeba mieć za co chwycić. A nie martwić się, że uleci na wietrze. Przy takim wzroście i takiej wadze wyglądasz zapewnie tak, jak pewnien eksponat w mojej licealnej klasie biologicznej. Zakładam, że domyślasz się jaki... Odpowiedz Link Zgłoś