Dodaj do ulubionych

Adipex -czy w Niemczech mozna go kupic?

IP: *.arcor-ip.net 29.07.04, 18:06
CZY KTOS Z WAS WIE CZY W NIEMCZECH BEZ RECEPTY MOZNA KUPIC ADIPEX LUB INNY
LEK O PODOBNYM DZIALANIU ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Luna prosze -odpowiedzcie mi IP: *.arcor-ip.net 29.07.04, 21:06
      • toska27 Re: prosze -odpowiedzcie mi 24.03.14, 12:43
        Niestety adipex jest zakazany w niemczech tak jak i w polsce nie sa dostępne tez lindaxa meridia xenical a z kad wiem? Bylam u lekarza w Niemczech po recepte na obojetene ktore tabletki, odwiedz lekarza byla taka ze nie wystawi recepty na to bo nie lek jest nie dostepny w tym kraju szkaj na czechach lib austrii ps.zaden lekarz tu czy w pl nie wystawi recepty na to pozdrawiam
        • markoz1976 Re: prosze -odpowiedzcie mi 25.05.14, 06:40
          Witam. Sprzedam meridie 15 mg.oryginal z Anglo. Jedno opakowanie 30 sat kontakt e-mail markoz1976@wp.pl
        • markoz1976 meridia 15 oryginal sprzedam 25.05.14, 06:41
          Witam. Sprzedam meridie 15 mg.oryginal z Anglo. Jedno opakowanie 30 sat kontakt e-mail markoz1976@wp.pl
          • martyna2525 Re: meridia 15 oryginal sprzedam 27.05.14, 15:15
            adipex niszczy zdrowie, pewna osoba ma cukrzycę i marskość wątroby czeka na przeszczep. Luna tego chcesz?
            nie przyszło Ci do głowy że z jakiś powodów wycofali ją z rynku farmaceutycznego?
            • asdfghjkkkk Re: meridia 15 oryginal sprzedam 16.07.24, 09:48
              zakladajac ze jest sie zdrowa osoba nic nie szkodzi jak sie to używa z umiarem i z glową...jakos fastfoody jedzenie napakowane cukrem, przetworzone, alkohol, faje tez szkodza a nie są zakazane, pierdololo opowiadasz ja miałam 2x i czułam sie super nie miałam jojo ani uzaleznien zgubienie 10 kg w moim przypadku bylo nie mozliwe mimo intensywnych codziennych cwiczen i diety, przy tych tabletkach w koncu sie udało...ale jak cos pomaga to dziady musza zakazać....dajcie namiary na apteke to osobiscie pojade i jezcze kwiaty i podziekowania zloze ze nie dali sie zmanipulowac masowym bredniom
    • obral Adipex -czy w Niemczech mozna go kupic? I co za t 04.10.14, 05:25
      Informacje o adipexie z punktu widzenia prawa karnego: Zakup nielegalnych substancji psychotropowych
    • zaufany-dostawca1 Re: Adipex -czy w Niemczech mozna go kupic? 21.11.24, 00:20
      NAJSKUTECZNIEJSZA KURACJA ODCHUDZAJACA

MERIDIA 15 MG 30 TAB 200 ZL
      MERIDIA 20 MG 30 TAB 250 ZL

SZYBKA BEZPIECZNA I TRWAŁA UTRATA WAGI
      BEZ EFEKTOW JOJO
      BEZ CIEŻKICH CWICZEŃ
      BEZ RYGORYSTYCZNEJ DIETY
      PRZYSPIESZA METABOLIZM
      ZMNIEJSZA ŁAKNIENIE DAJE UCZUCIE SYTOŚCI
      DODAJE ENERGI I POZYTYWNEGO SAMOPOCZUCIA

$$$$ TEL 538.911.172 $$$

W Sprawie Zamowienia Lub Pytan Prosze Dzwonic Lub Pisac Sms.
      Zamowienia Przyjmuje Tylko Telefonicznie
      Wszystkie Paczki SA WysyŁane PocztĄ Polska Z Sprawdzeniem Zawartosci Masz MoŻliwoŚĆ Otworzenia przesyłki I Sprawdzenia Co Jest W Srodku
      GWARANTUJE NAJLEPSZA JAKOSC I BEZPIECZNE ZAKUPY
      WYSYŁKI KRAJOWE ORAZ MIEDZYNARODOWE KURIER
      Przed Zapłatą Za Paczke Masz MoŻliwoŚĆ Otworzenia przesyłki I Sprawdzenia Co Jest W Srodku Przy Kurierze Gwaracja uczciwych zakupów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka