Dodaj do ulubionych

ile moge schudnąć przez 3 tyg stosując głodówkę???

IP: *.czyzew-osada.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 16:27
może mi ktos odp. na pytanie ile mogęnajwięcej schudnąć przez 3 tyg. stosując
głodówkę???nieważne skutki uboczne ważne żebym czułasię dobrze
Obserwuj wątek
    • Gość: Veronica Re: ile moge schudnąć przez 3 tyg stosując głodów IP: *.icpnet.pl 11.08.04, 17:09
      kopnij się w głowe , chcesz mieć potem ogromne JO -JO
      • Gość: yel Re: ile moge schudnąć przez 3 tyg stosując głodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 21:47
        veronica to ty sie kopnij. jesli sie obzeram po takiej glodowce to jasne ze
        bedzie jo jo. ja mam tak, ze chudne 1 kg w jeden dzien - ale zastrzezenie -
        sama woda!!! potem dieta do 100 kcal, i tak stopniowo przyzwyczajac organizm.
        po glodowce duzo sie ruszaj, cwicz itd
        • Gość: ja_i_ONA Re: ile moge schudnąć przez 3 tyg stosując głodów IP: *.czyzew-osada.sdi.tpnet.pl 12.08.04, 01:05
          myślisz ze udałoby mi sie schudnać ok 10 kg? oprócz wody jescze herbatki
          przeczyszczajace:))
          • Gość: karola Re: ile moge schudnąć przez 3 tyg stosując głodów IP: *.a2000.nl 12.08.04, 20:34
            uda ci sie 10 jezeli tylko woda albo soki ale nie slodzone!!!a ja mam diete
            taka ktora daje przy jedzeniu i odpowiednim zestawianiu posilkow danycj w
            rozpisce 10 kg!serio !przez 3 tygodni.sama stosowalam!5 dni jedzenia wg diety a
            weekend normalny,tylko to jest najgorsze ze jak mozesz jesc co chcesz to jesz
            wszystko i potem kibel:(...no ale!warto sprobowac!jak cos to podam!pa
            • niki245 Re: ile moge schudnąć przez 3 tyg stosując głodów 13.08.04, 10:33
              możesz mi podać tą diete?prosze i z góry dzięki!
          • niki245 Re: ile moge schudnąć przez 3 tyg stosując głodów 13.08.04, 10:32
            herbatki przeczyszczające to tragedia!Nie stosuj ich!Ja piłam je prawie 3 lata i
            to w duuużżżyyych ilościach i teraz mam ogromne problemy!Nikt o tym nie wie a ja
            nie umiem sobie z tym poradzić.Wstyd mi się komukolwiek do tego przyznać,że
            byłam tak głupia.Nie wiem co robić!Gdzie się udać?!Pomocy!!!
            • Gość: ja_i_ONA Re: ile moge schudnąć przez 3 tyg stosując głodów IP: *.czyzew-osada.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 11:37
              mnie również ostrzegali przed takimi herbatkami ale stosuję juz od ponad roku i
              narazie nie mam zadnych problrmów. jezeli czcesz pogadać to napisz yurico@op.pl
              • niki245 Re: ile moge schudnąć przez 3 tyg stosując głodów 13.08.04, 13:43
                wysłałam Ci maila.Mam nadzieje że wkrótce pogadamy
                • Gość: karola Re: ile moge schudnąć przez 3 tyg stosując głodów IP: *.a2000.nl 13.08.04, 14:04
                  wez napisz mi maila na mc_daft@o2.pl i przesle ci ja ale dzis wieczorem raczej
                  bo teraz jestem zajeta troche i musze ja na kompa przepisac.pozdrawiam!pa
    • Gość: karola dieta IP: *.a2000.nl 13.08.04, 14:32
      Sniadanie zawsze(!): pomarancza lub grejfrut, tost bez niczego lub krakers.

Dzien 1: lunch: - 2 pomidory ,1 jajko , 2 kubki jogurtu naturalnego , 2 suche
      tosty .
      : obiado – kolacja : - pomarancza lub grejfrut , 2 jajka, pol
      glowki salaty z dressingiem , kubek jogurtu ,2 suche tosty

Dzien 2 : lunch: - pomarancza lub grejfrut , 1 jajako , 2 kubki jogurtu , 2
      suche tosty
      : obiado – kolacja : - pomarancza lub grejfrut , tatar(mieso
      mozna zgrilowac i przyprawic sola i pieprzem), pomidor , suchy tost , 1 kubek
      jogurtu

Dzien 3 : lunch: - pomarancza lub grejfrut , 1 jajko , 2 kubki jogurtu , 2
      suche tosty
      : obiado – kolacja : - pomarancza lub grejfrut , tatar lub
      rosbeft (125 gr)(mieso mozna zgrilowac i przyprawic) , suchy tost , 1 kubek
      jogurtu

Dzien 4 : lunch: - 125gr serka homogenizowanego lub wiejskiego , 1 pomidor ,
      ogorek (najlepiej kiszony) , jablko , suchy tost
      : obiado – kolacja : - tatar , 2 pomidory , jablko , suchy tost

Dzien 5 : lunch: - 200gr ryby gotowanej , 1 pomidor ,suchy tost
      : obiado – kolacja : - pol glowki salaty , jajko , pomidor , 2
      suche tosty
    • Gość: karola dieta IP: *.a2000.nl 13.08.04, 14:36
      stosuje sie ja przez 5 dni w tygodniu,sniadanie zawsze takie samo a potem lunch
      okolo 12-13, obiado - kolancja okolo 17-18.jest to dieta
      szpitalna,holenderska.jezeli musza odchudzic pacjenta szybko do operacji to ja
      stosuja.oczywiscie jest lekko zmodyfikowana dla potrzeb.w kazdym razie
      sprawdzona.szczegolnie polecam tym ktorzy maja apetyty bo naprawde duzo sie na
      niej je jak na kazdy posilek.z podanych produktow tworzysz sobie dany posilek
      lub jesz poprostu tak jak podane ,robiac np sobie kanapke.POWODZENIA!!!...aha w
      weekendy mozna jesc w miare! normalnie ,ale zachowujac racjonalne myslenie!no i
      jeszcze raz powodzenia!jka cos t pytajcie!pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka