Gość: ja_i_ONA IP: *.czyzew-osada.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 16:27 może mi ktos odp. na pytanie ile mogęnajwięcej schudnąć przez 3 tyg. stosując głodówkę???nieważne skutki uboczne ważne żebym czułasię dobrze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Veronica Re: ile moge schudnąć przez 3 tyg stosując głodów IP: *.icpnet.pl 11.08.04, 17:09 kopnij się w głowe , chcesz mieć potem ogromne JO -JO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yel Re: ile moge schudnąć przez 3 tyg stosując głodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 21:47 veronica to ty sie kopnij. jesli sie obzeram po takiej glodowce to jasne ze bedzie jo jo. ja mam tak, ze chudne 1 kg w jeden dzien - ale zastrzezenie - sama woda!!! potem dieta do 100 kcal, i tak stopniowo przyzwyczajac organizm. po glodowce duzo sie ruszaj, cwicz itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_i_ONA Re: ile moge schudnąć przez 3 tyg stosując głodów IP: *.czyzew-osada.sdi.tpnet.pl 12.08.04, 01:05 myślisz ze udałoby mi sie schudnać ok 10 kg? oprócz wody jescze herbatki przeczyszczajace:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: ile moge schudnąć przez 3 tyg stosując głodów IP: *.a2000.nl 12.08.04, 20:34 uda ci sie 10 jezeli tylko woda albo soki ale nie slodzone!!!a ja mam diete taka ktora daje przy jedzeniu i odpowiednim zestawianiu posilkow danycj w rozpisce 10 kg!serio !przez 3 tygodni.sama stosowalam!5 dni jedzenia wg diety a weekend normalny,tylko to jest najgorsze ze jak mozesz jesc co chcesz to jesz wszystko i potem kibel:(...no ale!warto sprobowac!jak cos to podam!pa Odpowiedz Link Zgłoś
niki245 Re: ile moge schudnąć przez 3 tyg stosując głodów 13.08.04, 10:33 możesz mi podać tą diete?prosze i z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
niki245 Re: ile moge schudnąć przez 3 tyg stosując głodów 13.08.04, 10:32 herbatki przeczyszczające to tragedia!Nie stosuj ich!Ja piłam je prawie 3 lata i to w duuużżżyyych ilościach i teraz mam ogromne problemy!Nikt o tym nie wie a ja nie umiem sobie z tym poradzić.Wstyd mi się komukolwiek do tego przyznać,że byłam tak głupia.Nie wiem co robić!Gdzie się udać?!Pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_i_ONA Re: ile moge schudnąć przez 3 tyg stosując głodów IP: *.czyzew-osada.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 11:37 mnie również ostrzegali przed takimi herbatkami ale stosuję juz od ponad roku i narazie nie mam zadnych problrmów. jezeli czcesz pogadać to napisz yurico@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
niki245 Re: ile moge schudnąć przez 3 tyg stosując głodów 13.08.04, 13:43 wysłałam Ci maila.Mam nadzieje że wkrótce pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: ile moge schudnąć przez 3 tyg stosując głodów IP: *.a2000.nl 13.08.04, 14:04 wez napisz mi maila na mc_daft@o2.pl i przesle ci ja ale dzis wieczorem raczej bo teraz jestem zajeta troche i musze ja na kompa przepisac.pozdrawiam!pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola dieta IP: *.a2000.nl 13.08.04, 14:32 Sniadanie zawsze(!): pomarancza lub grejfrut, tost bez niczego lub krakers. Dzien 1: lunch: - 2 pomidory ,1 jajko , 2 kubki jogurtu naturalnego , 2 suche tosty . : obiado – kolacja : - pomarancza lub grejfrut , 2 jajka, pol glowki salaty z dressingiem , kubek jogurtu ,2 suche tosty Dzien 2 : lunch: - pomarancza lub grejfrut , 1 jajako , 2 kubki jogurtu , 2 suche tosty : obiado – kolacja : - pomarancza lub grejfrut , tatar(mieso mozna zgrilowac i przyprawic sola i pieprzem), pomidor , suchy tost , 1 kubek jogurtu Dzien 3 : lunch: - pomarancza lub grejfrut , 1 jajko , 2 kubki jogurtu , 2 suche tosty : obiado – kolacja : - pomarancza lub grejfrut , tatar lub rosbeft (125 gr)(mieso mozna zgrilowac i przyprawic) , suchy tost , 1 kubek jogurtu Dzien 4 : lunch: - 125gr serka homogenizowanego lub wiejskiego , 1 pomidor , ogorek (najlepiej kiszony) , jablko , suchy tost : obiado – kolacja : - tatar , 2 pomidory , jablko , suchy tost Dzien 5 : lunch: - 200gr ryby gotowanej , 1 pomidor ,suchy tost : obiado – kolacja : - pol glowki salaty , jajko , pomidor , 2 suche tosty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola dieta IP: *.a2000.nl 13.08.04, 14:36 stosuje sie ja przez 5 dni w tygodniu,sniadanie zawsze takie samo a potem lunch okolo 12-13, obiado - kolancja okolo 17-18.jest to dieta szpitalna,holenderska.jezeli musza odchudzic pacjenta szybko do operacji to ja stosuja.oczywiscie jest lekko zmodyfikowana dla potrzeb.w kazdym razie sprawdzona.szczegolnie polecam tym ktorzy maja apetyty bo naprawde duzo sie na niej je jak na kazdy posilek.z podanych produktow tworzysz sobie dany posilek lub jesz poprostu tak jak podane ,robiac np sobie kanapke.POWODZENIA!!!...aha w weekendy mozna jesc w miare! normalnie ,ale zachowujac racjonalne myslenie!no i jeszcze raz powodzenia!jka cos t pytajcie!pa Odpowiedz Link Zgłoś