flaviia Re: 3 kilogramy 16.12.04, 10:13 Mam pytanie czy mozna schudnac w miare zdrowo 3 kiolgramy w tydzien .Oczywiscie jedzac w miare normalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
rotten_flower Re: 3 kilogramy 16.12.04, 22:08 tak - dieta, która ma około 600 kcal powinna to załatwić. jeśli się nigdy nie odchudzałaś, albo robiłaś to bardzos poradycznie i dośc dawno, to sprawę powinna załatwić nawet dieta 1000kcal. trzymam kciuki :] Odpowiedz Link Zgłoś
misiaxl Re: 3 kilogramy 17.12.04, 05:26 Ja się głodzę - staram się jeśc niewiele i schudłam w ciągu dwóch tygodni cztey kilo.Wiem,że to niemądre ale ja nie potrafię inaczej się odchudzać. Odpowiedz Link Zgłoś
mystery_of_mind Re: 3 kilogramy 17.12.04, 21:36 1kg to 7000kcal. Uwzględnij: 1) ile kalorii ma to co zjesz 2) ile kalorii spalasz (suma podstawowego zapotrzebowania organizmu na kalorie + dodatkowe ćwiczenia fizyczne) Osobiście preferuję ograniczanie spożycia niż zwiększanie ćwiczonek, b. dobrze mi idzie i myślę że tobie też uda się zrzucić zbędne kg. -- www.razor.mylog.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś