Dodaj do ulubionych

wygralam:)

25.01.05, 13:55
licze kalorie. postanowilam sie odchudzac(miBo[ doc czekolady mnie zgibila) -
udalo mi sie,choc bylo ciezkoschudlam 8 kg, waze 50 przy wzroscie 170cm.
wtedy musialam liczyc, teraz tez licze, zeby uniknoc jo-jo, jakis czas temu
tak unikalam ze ni odchudzajac sie schudlam jeszzce do 47:), zachaczylam o
anoreksje teraz jest dobrze jem i jadlam wszystko - tylko 1000 KCal(do
wszystkich odchudzajacych sie:teraz wiem ze to za malo, ustalajac diete
bierzcie pod uwage min 1200!)teraz jem 1500 i nadal dodaje. musze dojsc do
okolo 2500 PS. tez caly czas myslalam o jedzeniu, zeby nie za duzo zjesc
itd.dodam ze zapisalam sie na aerobik(2 razy w tygodniu), na silownie (raz w
tygodniu) i 2 razy w miesiacu odwiedzam salne, acha i jeszcze jedno - zdrowo
sie odzywaim i nie ubie swojego brzucha(63cm)ale wiem ze dieta go nie
zlikwiduje - tu pomocne sa cwiczenia pozdrawiam i trzymam kciuki i jestem
szczesliwa
Obserwuj wątek
    • flaviia Re: wygralam:) 25.01.05, 15:24
      Gratuluje!!!Wlasnie tez chce schudnac 8 kilo i mam 170 wzrostu.Czy mogabys mi
      przyslac na mojego maila twoja dietke tak bardziej szczegolowa opisana,pliz to
      dla mnie bardzo wazne.flaviia@NOSPAM.gazeta.pl Z jakiego miasta jestes?
    • maybe123 Re: wygralam:) 25.01.05, 21:30
      ankajak, co Ty wypisujesz

jaki pozytek moga miec osoby z zaburzeniami odzywiania z Twojego stwierdzenie
      ze schudlas do BMI gdzies w okolicach 17, a czasem bylas i nizej.

stad prosta droga do myslenia, "o rany, ja tez tak chce"

prosze napisz CALA prawde, lub przynajmniej wiecej szczegolow niz ten sam
      sukces - niech to bedzie pelny obraz, a nie ludzacy miraz.

Jak udalo Ci sie schudnac? Ile to trwalo? Jakie 'wspomaganie' typu
      wymioty/srodki przeczyszczajace? Ile z tego to utrata tkanki tluszczowej, a ile
      ubytek miesni wskutek wyniszczajacej diety (wiem, wiem, gdy wskazowka wagi
      idzie w dol to taka przyejmnisc ze nie obchodzi nas, czego ubywa)?

Jak dlugo sie trzymasz w nowej wadze?

Jesli faktycznie zrobilas to z glowa i nie atakujac swego ciala, a taka waga
      jest dla Ciebie OK bo masz drobna budowe... Zdrowe wlosy, zeby, skora... to
      GRATULACJE i faktycznie warto sie uczyc od Ciebie!!

Ale przyznaje ze podejrzewam inna historie.
      • ankajak Re: wygralam:) 26.01.05, 12:08
        rzecz w tym ze nie bylo zadnych wspomagaczy. unikalam jak ognia
        przeczyszczajacych herbatek,nie wymiotowalam, schudlam w 4 miesiace, wage
        trzymam juz trzeci miesiac i uciekam przed jo jo stopniowo dodajac kalorie,
        zanim zaczelam sie odchudzac przeczytala w necie i wielu ksiazkach info na ten
        temat, fakt - brakowalo mi witamin, troche wypadaly wlosy... ale paznokcie
        nadal mam twarde jak skala mimo ze troche sie rozdwajaja... to by bylo na tyle.
        przykro mi ze doszukujesz sie tutaj choroby, ale to prawda - wygralam:)
        • maybe123 Re: wygralam:) 26.01.05, 16:26
          ankajak, doszukuje sie bo nie piszasz na forum np. uroda, ale tutaj wlasnie,
          gdzie gromadza sie diewczyny borykajace sie z zaburzeniami odzywiania.

gratuluje wygranej i zycze trwalego sukcesu. jednak jestem zdania ze Twoj
          sposob (z tym zahaczaniem o anoreksje) dla innych moglby sie skonczyc
          tragicznie. to troche tak jakbys napisala: wyskoczylam z 3 pietra i nic mi sie
          nie stalo, wygralam!
          • ankajak Re: wygralam:) 26.01.05, 18:48
            moze masz racje... z tym zahaczeniem o anoreksje bylo tak: chcialam uniknac jo
            jo i kazde dodatkowe kalorie chcialam spalic weic spacerowalam cwiczylam itp i
            nie zauwazylam ze nadal chudne bo spalam weicej niz dodaje widzialam tylko ze
            moja oponka na brzuchu sie zmniejsza (dodam ze nienawidzilam swojego brzucha,
            teraz sie do niego przekonuje) i nie liczylo sie dla mnie ze waze mniej, nie
            docieralo to do mni. dopiero gdy coraz wiecej osob zwracalo mi uwage ze zle
            wygladam zaczelam sie zastanawiac.poza tym mialam miec usuwane migdaly i lekarz
            kazal przytyc, przybralam 4 kg na potrzeby narkozy.w szpitalu troche schudlam,
            do 50 kg i jestem zadowolona, taka waga jest idealna,trzymam ja caly czas i
            dodaje KCal mam troche za chude nogi weic zamierzam jezdzic na rowerze zeby mi
            przybylo miesni.moge wazyc weicej, byleby nie przybywajac tluszczem lecz
            miesniami..:) PS. pisze akurat tutaj, bo chce pozakazac dziewczyna ze da sie w
            miare zdrowo(jezeli w tej kwestii mozna w ogole uzyc takiego strwierdzenia)
            schudnac, chociaz weim ze nie da sie ich przekonac ze chudosc nie jest piekna
            lepiej miec lekka nadwage niz ogromna niedowage, do kosci nikt sie nie chce
            przytulic bo niewygodnie.ja nie chce byc chodzacym wieszakiem , chce byc
            poprostu szczupla i nie hce chudnac acha, jeszcze jedno: zalezy mi na zdrowiu:)
            pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka