marilka123 29.01.05, 13:06 Nie moge juz wytrzymac,nie chce mi sie zygać już ,nie che tego robić ,ale ciągle jeeem:((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k_79 Re: Ciągle chce mi sie jesć!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.01.05, 13:12 Jest na to tylko jeden sposób: zrób coś! Zajmij się czymś, co wymaga poświęcenia paru chwil. Najlepiej byłoby wyjść z domu. Idź na zakupy, kup sobie fajny drobiazg, który sprawi Ci radość, wybieraj, przebieraj, oglądaj, jak najdłużej, wybierz coś na prawdę ekstra. Oderwiesz się od jedzenia i przy okazji poprawisz sobie nastrój. Weź koleżankę, zajmie Cię rozmową. Albo zrób cokolwiek innego, na co masz ochotę! Odpowiedz Link Zgłoś
agi19 Re: Ciągle chce mi sie jesć!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.01.05, 13:39 Zakupy moga skończyć sie w sklepie spożywczym, ale może pójdź do kina, obejrzeć wystawę, wypożycz fajną książkę, lub umów się z kimś. Odpowiedz Link Zgłoś
mystery_of_mind Re: Ciągle chce mi sie jesć!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.02.05, 21:27 a ja siedzę w Internecie [np. czytam forum =), gadam z facetami] kilka godzin z głowy Odpowiedz Link Zgłoś
mystery_of_mind Re: Ciągle chce mi sie jesć!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.02.05, 21:29 albo zrób sobie bulion. duuużo bulionu. zawsze jak przekraczam wszelkie normy żywnościowe piję bulionik, wodę z sokiem z cytryny lub herbatę. mi pomaga =) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ona zupa? 05.02.05, 15:41 słuchaj....a moze spróbować jedzenia niskokalorycznego, ale dużego objętościowo? typu - marchewka, kiszona kapusta - jak zrobić z tych składników zupę, to można nagotować pół garnka i zmieścić się w 15o kaloriach - po dwóch miskach brzuch ma się pełen jak beczka i bez wyrzutów sumienia. ja to robie tak: pól garnka wody, starkowana marchew, kiszona kapusta, przyprawy - ile wlezie(oregano, bazylia, pieprz, vegeta itp), suszony grzybek + łyżka koncentratu na sam koniec gotowania. Curry - dla pikanterii. Naprawdę na początek można się tak opanowywać - przetestowałam na sobie. Poza tym zmieniając różnorodność przypraw można uzyskiwać inne smaki zupy, aby wcviąż nie bylo to to samo. Inna sprawa, że witamin tu jest niewiele. Ale na początek , na pierwsze dni, taka zupa jest dobrym rozwiązaniem Odpowiedz Link Zgłoś