Dodaj do ulubionych

SCHUDŁAM 3 KILO - JAK NA RAZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24.02.05, 09:59
Cześć Wszystkim! Ostatnio schudłam 2 kilo i jestem zadowolona, teraz musze
zrzucić jeszcze parę i będę troche bardziej zadowolona. No cóż...3,5 roku
anoreksji, leczenie szpitalne i u psychologa nie przyniosło efektów, bo ja
ciągle chcę być anorektyczką, chcę chudnąć, być pusta.

Obserwuj wątek
    • wodnik73 Re: SCHUDŁAM 3 KILO - JAK NA RAZIE!!!!!!!!!!!!!!! 24.02.05, 10:12
      Wszystkie Twoje tematy postów na tym forum (jest ich kilka) kończy się
      kilkunastoma wykrzyknikami. Piszesz wielkimi literami. Modelino, Ty do nas
      krzyczysz!!!!!! Wołasz: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Co się dzieje????????????????????
      • fiona83 Re: SCHUDŁAM 3 KILO - JAK NA RAZIE!!!!!!!!!!!!!!! 24.02.05, 12:35
        Na pewno nie chcesz byc chuda - chcesz byc zauwazona - - czego dowodem jest
        twoj post. Mozesz mi powiedziec co ci to da ze bedziesz chuda, pusta i
        chora???????????????????????????????????????????????????????????????
    • 30stka Re: SCHUDŁAM 3 KILO - JAK NA RAZIE!!!!!!!!!!!!!!! 24.02.05, 15:13
      No właśnie, brawa dla Wodnika i Fiony za ich mądre odpowiedzi na niemądry post.
      Ja już najmniej z tego rozumiem, jak można chcieć być pustą??? W moim odczuciu
      to brzmi tak samo jakbyś Modelino mówiła - chcę być głupia. No i trochę to
      przygnębiające, że ktoś może chcieć być głupim..., ale zawsze się jakaś czarna
      owca trafi...
      • dziulka86 Re: SCHUDŁAM 3 KILO - JAK NA RAZIE!!!!!!!!!!!!!!! 24.02.05, 15:44
        denerwują mnie te posty. co one wnoszą? co chcesz nimi udowodnić? co chcesz nam przekazać? to jest forum dla CHORYCH! na forach proana przyjmą Cię z otwartymi ramionami. to nie ejst forum o odchudzaniu i umieraniu. a takie posty są tylko dowodem głupoty. w moim odczuciu.
        byłam niemiła? mam okres- wolno mi:D
      • tsuli Re: SCHUDŁAM 3 KILO - JAK NA RAZIE!!!!!!!!!!!!!!! 24.02.05, 20:23
        zgadzam sie z 30stką. to smutne, ze chcesz byc chora i 'pusta'. chodzi ci o
        pusty zolądek czy sterylnosc wnętrza?
        z drugiej jedna strony nie bede sie tu wymądżać - mialam zadzwonic do
        psychologa i wyszlo z tego tyle ze gnana mania przesladowczą przelecialam pól
        miasta w poszukiwaniu odpowiedno ustuowanej budki telefoniczej, a w koncu
        usilowalam zworcic karte do kiosku, gdzie ją kupiłam, bo w ostatniej chwili
        zabraklo mi odwagi.
        mysle ze popadasz w pewien masohizm, bo chcesz byc zauwazona. ale, chyba nie
        tedy droga...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka