anuleczek 30.06.05, 13:38 Dziewczyny czy próbowała któraś z Was leczyć się z bulimii w ten sposób? I z jakimi efektami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirabella122 Re: A może hipnoza??? 07.07.05, 22:32 anulku pozdrawiam na wstepie:]ja również mam plany szukac pomocy w hipnozie.....od 6 lat mam problem ..na poczatku anoreksja teraz bulimia.....psychoterapia mi nie pomaga......trzeba więc spróbować innymi metodami ....Sławomir Gutkowski prowadzi zajecia z hipnozą podobno dobry..... trzym się:] Odpowiedz Link Zgłoś
anuleczek Re: A może hipnoza??? 07.07.05, 22:56 heh u mnie tez zaczelo sie od any. Ja slyszalam o Kaczorowskim z Wroclawia, tez podobno rewelacyjny, bierze 150zeta a seans.Ale dalabym wszystkie pieniadze zeby tylko z tego bagna wyjsc...Pozdrawiam 3maj sie cieplutko Aha a gdzie Gutowski przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
mirabella122 Re: A może hipnoza??? 08.07.05, 16:15 Gutkowski od 30 lipca przyjmuje w warszawie.....z jego udziałem organizowane są " wczasy szamanskie" z hipnozą itp....niestety w lipcu miejsca zajete ..umówilam się już na wizyte....życz mi powodzenia:]aha..a co do tych "szamanskich"to być moze będą jeszce w sierpniu.....zajrzyj na www.hipnoza.pl..znajdziesz tam pare słow o tym doktorku i o wczasach... Odpowiedz Link Zgłoś