megan210 14.08.05, 12:52 Po wczorajszym mega ataku obżarstwa,pora na rozpoczęcie kolejnej głodówki w moim życiu,jeszcze 3 dni temu waga pokazała 67.2 kg a dziś 69.4 kg. Mam nadzieję że starczy mi sił. Dziś pierwszy dzień zerówki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
c.burana Re: Wyznania głodującej bulimiczki 14.08.05, 13:50 Ciekawa jestem, na ile Ci starczy efekt głodówki. Chyba zdajesz sobie sprawę, że po takiej głodóece nie czeka Cię nic innego niż kolejny atak. Zastanów się. Nad sobą i nad leczeniem. a jak chcesz zajrzyj na free4web.pl/3/0,104875,default.html;jsessionid=A9353DDD151AE37AB4599EE451 0CA60D Jest to przyjemny sposób na zmianę nawyków żywieniowych i chudnięcie. Pozdrawiam ciepło! nelka Odpowiedz Link Zgłoś
megan210 dzień II 15.08.05, 10:21 Dzisiaj rano waga pokazała 68.2 kg.Spory sukces,ale czekam na dalsze efekty,jednak mama zaczyna coś podejrzewać więc przygotowałam sobie słoiki żeby wrzucać tam jedzenie.Dlaczego ONA mnie nie rozumie,dlaczego muszę Ją okłamywać?? Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatryx Re: dzień II 15.08.05, 23:55 Dziewczyno, a nie da się tak pobiegać? Zapisz sie do fitnesu, zanim stracisz włosy. No i zęby. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaaa Re: Wyznania głodującej bulimiczki 15.08.05, 11:11 Powiedz jej lepiej żeby nie MARNOWAŁA na Ciebie pieniądzy wydając na jedzenie, które jak czytam wyrzucisz ... Twoja Mama nie rozumie - bo jest NORMALNA. Odpowiedz Link Zgłoś
c.burana Re: Wyznania głodującej bulimiczki 15.08.05, 13:29 Może zaczniesz więc zbierać w słoiczek i z powrotem odnosić do kuchni.?!!! Będzie przynajmniej ekonomicznie!!! Dziewczyno, Ty chcesz wsparcia w głodówce?1 Nic tym nie osiągniesz. Oczywiście waga spadnie, odwodnisz organizm, a później dobrze wiesz jak to się skonczy! Razem z kilogramamai chyba uciekły Ci resztki samoświadomości!!!! TO JEST CHOROBA!!!! CHCESZ TAK CAŁE ŻYCIE!!!!!!?????? Odpowiedz Link Zgłoś
megan210 Re: Wyznania głodującej bulimiczki 15.08.05, 20:23 Macie absolutną rację,nie będę już wiecej dawać złego przykładu.Nie będę pisać o głodówkach szczególnie tutaj w tym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
hesjja Re: Wyznania głodującej bulimiczki 16.08.05, 09:00 nie dawać złego przykładu tutaj to jedno a drugie żebyś Ty sama zrozumiała, że to do niczego nie prowadzi. Tu jest pełno dziewczyn "zakręconych" w problem i one doskonale więdzą co mówią. Naprawdę warto się nad tym zastanowić... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek999 Re: Wyznania głodującej bulimiczki 17.08.05, 00:04 najpierw sie obzerasz, apozniej glodujesz hmmm... w bulimii jasne jest ze kazda taka glodowka doprowadzi do nastepnego ataku obzarstwa i to jeszcze wiekszego niz poprzednio, poczekaj tylko jeszcze max kilka dni, co marza Ci sie nast 3 kg do przodu? Odpowiedz Link Zgłoś