Dodaj do ulubionych

Pomozcie!!!!!!!!!!

29.10.05, 22:13
Cczesc,
czytam o waszych problemach zwiazanych z anoreksja i coraz bardziej chce tez
ja miec!!! to chyba nie jest normalne. Niby jestem ladna dziewczyna i zgrabna
ale nikt tak na prawde nie zna mojego problemu.. mam 172 wzrostu i 68kg to o
8 kg za duzo ja musze schudnac czuje sie sama ze soba zle, nie podoba mi sie
moje cialo-szczegolnie nogi (dodam ze mam 17 lat). No i chcialabym zeby ktos
sie mna interesowal (rodzice, przyjaciele) zeby sie mna przejmowali, dlatego
coraz bardziej chce miec anorekcje zeby schudnac, lubie czasem nic nie jesc
przez 8 godzin i chce tak dluzej!! czy ktos mnie kiedykolwiek zrozumie?
Obserwuj wątek
    • zaba_pelagia Re: Pomozcie!!!!!!!!!! 29.10.05, 22:21
      serio?
      chcesz być brzydka, słaba, coraz bardziej chora, samotna, bezpłodna?
      masz rację, to nie jest normalne
      polecam wizytę u psychologa
    • tananek Re: Pomozcie!!!!!!!!!! 29.10.05, 22:31
      tak mysle ze dobrym sposobem zwrocenia na siebie uwagi jest pojscie z rodzicami do psychologa
      zdrowia zycze
    • kaylie Re: Pomozcie!!!!!!!!!! 29.10.05, 22:56
      hmm i sadzicie ze ja tak po prostu usiade przy herbatce z rodzicami i im o tym
      wszystkim powiem??!! zartujecie chyba... a najlepsze jest to ze wzyscy mojego
      brata podejrzewaja o anoreksje bo w ciagu paru miesiecy schudl 15kg i wszyscy
      sie nim orzejmuja jaki on jest chudy i w ogole ja tez tak chce!!
      • kaja317 Re: Pomozcie!!!!!!!!!! 03.11.05, 18:03
        wiesz co jesli mam byc szczera to cie rozumiam sama chciałamz achorowac dlatego
        zeby ludzie zwracali na mnie uwage i mowili o mnie,zeby rodzice zaczeli sie mna
        przejmowac ale teraz kiedy czuje wymioty w moim gardle,uczucie pełnej , jednak
        wciaz nienajedzonej czuje sie okrponie,wciaz mi zimno,mam dni kiedy ciagle
        placze i jest mi zle, uwierz ze wiele bym dala zeby przestac ale nie
        potrafie,znajdz inny sposb na odchudzanie jakies zdrowie diety jedz duzo ale o
        małej zawratosci kalori np pieczywo lekkie ale nigdy nioe probuj zachorowac na
        anoeksje prosze cie!!!!!
    • czekoladka82 Re: Pomozcie!!!!!!!!!! 30.10.05, 01:21
      "Chyba" jest nienormalne?! To na pewno jest nienormalne!!! Dziewczyno, nie masz
      zielonego pojecia w jakie bagno sie pakujesz!!! Gdyby wszystkie chore
      dziewczyny wiedzialy co je czeka, nigdy w zyciu nie dopuscilyby do choroby...
      Lata choroby sa latami wymazanymi z zyciorysu... Nie szkoda Ci zycia i zdrowia
      dla paru kilogramow? Jedz mniej, cwicz, ale nie pakuj sie w powolne umieranie!
      • mayflower177 Re: Pomozcie!!!!!!!!!! 13.11.05, 21:29
        wiez co szczerze tez mam taki problem jak ty tylko ze kazda anorektyczka pisze
        do nmie ze ciesz sie zyciem i takie tam ja chce byzc anrektyczka ale one tego
        nierozumia złaczmy siły co ty na to >>????
        • linday Re: Pomozcie!!!!!!!!!! 14.11.05, 19:32
          mayflower177 napisała:

> wiez co szczerze tez mam taki problem jak ty tylko ze kazda anorektyczka
          pisze
          >
          > do nmie ze ciesz sie zyciem i takie tam ja chce byzc anrektyczka ale one tego
          > nierozumia złaczmy siły co ty na to >>????
          tak Tobie tez odbija. zjednoczyc sily w umieraniu???? dziewczyno Ty nie wiesz
          co robisz. zadna chora nie jest swiadoma tegoco robi no moze pozniej. w tym
          roku zmarl moj dziadzius na raka pluc. byl swiadomy tego ze umiera a tak bardzo
          chcial zyc. wierz mi ze nie ma nic gorszego jak patrzenie na cierpienie
          bliskiej osoby jak chcesz to zafundowac swojej to droga wolna! chcesz zeby
          twoja rodzina rzygala na twoj widok bo anorektyczki wygladaja obrzydliwie
          (niestety to prawda) chcesz swiadomie umierac, czuc kazdy organ ciala, kosci
          ohyda. sama sie mozesz niszczyc ale nie namawiaj innych dziewczyn sama
          umieraj!! naprawde nie wiem co powiedziec na Twoje zachowanie. moze przydalby
          sie psycholog?
      • linday Re: Pomozcie!!!!!!!!!! 14.11.05, 19:23
        8 kg schudnac? wcale nie musisz skoro jestes ladna i zgrabna to dlaczego chcesz
        byc pozbawionym uczuc szkieletem i odbierac sobie najlepsze lata zycie? i
        dlaczego twoi bliscy maja sie Toba przejmowac, martwic, plakac? tak bardzo
        chcesz ich ranic. powinnas isc do psychologa zanim naprawde w cos wpadniesz.
        anoreksja pozbawia uczuc i zamiast zwrocic na siebie uwage zabije Cie jak wiele
        dziewczyn. pozdrawiam
    • ankaaa Re: Pomozcie!!!!!!!!!! 30.10.05, 08:00
      NIe rożśmieszaj mnie ;)

Wiesz, takie to płytkie i banalnie proste żeby szukać zainteresowania własną
      osobą dzięki wystającym kościom ...
      Nie lepiej tak - wyróżniać się czymś innym ?
      Np: świetnie opanować język obcy, jazdę na nartach etc.
      Poza tym - po jaką cholerę chcesz żeby ktokolwiek się Tobą interesował ?
      Co Ci to da ?
      A już "przejmowanie się" jest z goła obrzydliwe - po co chcesz zatruwać życie
      innym ? Nie lepiej wziąść tych, na których Tobie zależy do kina i świetnie się
      bawić miast urządzać Im z życia męczarnie ?

Masz 17l, za rok niby dorosła - a zachowania iście przedszkolaka z piaskownicy.
      Przemyśl to i wybierz dobrze.
    • con.science Re: Pomozcie!!!!!!!!!! 01.11.05, 21:10
      kurcze...dzieki za to co mi napisałaś w odpowiedzi na posta. czytając twojego
      (a czytałam go już wcześniej zanim mi odpisałaś), miałam ochotę napisać "żeby
      schudnąć nie trzeba mieć anoreksji!"...ale gdybym napisała takie coś to byłoby
      kłamswto...to co piszesz to JA. Po tym jak się wygadałam tu na forum naprawdę
      zrobiło mi się lepiej...ale chyba nikt nie jest w stanie mnie przekonać żebym
      przestała myśleć jak myślę...rozumiem cie,a tym samym wiem, że ty rozmiesz
      mnie. przepraszam za ten chaos... jeśli i ty miałabyś ochotę się wygadać :
      thebestofasieks@wp.pl
    • mayflower177 Re: Pomozcie!!!!!!!!!! 13.11.05, 21:37
      to jest moje gg 7368448 podłacz sie imoja poczta eliza89@poczta.onet.pl jakbys
      chciałą pogadac;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka