quka 15.01.06, 18:46 Mam pytanie, niech ktoś mi pomoże. Od jakiegos czasu (w momentach przebudzenia umysłu) chcę udac się do lekarza. Niestety nie mam 18 lat. Jesli w diagnozie coś byłoby nie tak, to czy rodzice muszą byc informowani? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruczyca Re: nieletność a lekarz 15.01.06, 20:46 jesli cos bedzie zagrazac twojemu zdrowiu lub zyciu to lekarz ma prawo powiadomic rodzicow. Ale lepeij idz, zreszta malo komu by sie chcialo szukac twoich rodzicow Odpowiedz Link Zgłoś
quka Re: nieletność a lekarz 15.01.06, 20:57 tzn to jest tak. Mieszkam w niewielkim mieście, ludzie ogólnie się znają, ale mam nadzieję, ze istnieje coś takiego jak tajemnica zawodowa:| Chcę się przebadać, ponieważ trochę rzeczy jest nie tak, ale boję się że to wyjdzie na wierzch. Wiem, że zdrowie jest ważniejsze, ale nie chcę aby to do Nich dotarło w jakikolwiek sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
chuda18 Re: nieletność a lekarz 15.01.06, 21:42 jezeli to choroba taka jak anoreksja czy bulimia czy inna zagrazajaca Twojemu zyciu lekarz poprosi Cie o kontakt z rodzicami, jezeli pomimo jego dlugotrwalych próśb ty dalej bedziesz odmawiac on ma prawo zlapac za sluchawke i powiadomic Twoich rodziców, co innego gdybys byla pelnoletnia bo wtedy ma zwiazane rece i niczego nie moze zrobic bez Twojej zgody trzymaj sie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
quka Re: nieletność a lekarz 15.01.06, 22:09 "> jezeli to choroba taka jak anoreksja czy bulimia" noo niestety tak;/ Ale dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
night21 Re: nieletność a lekarz 15.01.06, 22:29 moze powiadomic rodziców..a nawet powinien.... Odpowiedz Link Zgłoś