27.02.06, 16:16
napiszcie mi- jak wygladaja wymioty- wiem ze to nieprzyjemne, ale zastanawiam
sie czy ja wymiotuje czy cos innego. Prosze o odp.
Obserwuj wątek
    • smutna_i_coz Re: Wymioty 27.02.06, 16:33
      rzyganie=zwracanie treści pokarmowych zalegających w żołądku(pomieszanych z
      kwasem solnym i innymi takimi enzymami...), myślałaś może że to coś innego?
    • smutna_i_coz Re: Wymioty 27.02.06, 16:53
      a i wątpię czy znajdziesz tu kogoś kto podpowie ci jak wymiotować, to chyba nie
      jest forum promujące zachowania bulimiczne, a może się mylę?
      • jabluszko23 Re: Wymioty 27.02.06, 17:05
        Chyba coś z Tobą nie tak!!! Brak mi słów na taką głupotę! Niech mnie ktoś
        przekona, że ona żartuje!!!
        • night21 Re: Wymioty 27.02.06, 17:58
          ze coo?? :/
          • 234az Re: Wymioty 27.02.06, 18:01
            co........................................, chyba z toba coś nie tak idz do
            psychologa, i nie zadawaj takich głupich pytań , choruje na bulimie 5 lat i tym
            pytaniem obrazasz wiele osób nie wiem czy sie śmiać czy płakać z twojej
            inteligencji
    • alexxx88 Re: Wymioty 27.02.06, 19:23
      A co może myślałaś ,że przy tym się wącha kwiatki, co?
      • bmw85 Re: Wymioty 27.02.06, 19:50
        dziekkuje wszystkim za nieprzyjemne odpowiedzi- pytam dlatego bo to co dzis sie
        ze mna stalo, nie wiem jak to nazwac:/, a podawanie jakis definicji czy
        obrazanie mnie w niczym mi nie pomaga.
    • jabluszko23 Re: Wymioty 28.02.06, 09:09
      Nikt nie miał zamiaru obrażać Cię ani nikt Tobie źle nie życzy. Nie uwierzę
      jednak, że nie wiesz jak wyglądają wymioty! No chyba, że rzeczywiście jakimś
      sposobem nie masz pojęcia...zwracam wtedy honor. Jeżeli chcesz, żeby ktoś Ci
      pomógł to pisz konkretnie o problemie. Każdy jest otwarty na to aby wesprzeć
      innych i dać konkretną pomoc, ale jak kiedy właściwie zupełnie niewiadomo o co
      chodzi? No spójrz sama, czy pytanie jak wyglądają wymioty nie wydaje Ci się z
      lekka dziwne :)
      Trzymaj się, pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka