bmw85 27.02.06, 16:16 napiszcie mi- jak wygladaja wymioty- wiem ze to nieprzyjemne, ale zastanawiam sie czy ja wymiotuje czy cos innego. Prosze o odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smutna_i_coz Re: Wymioty 27.02.06, 16:33 rzyganie=zwracanie treści pokarmowych zalegających w żołądku(pomieszanych z kwasem solnym i innymi takimi enzymami...), myślałaś może że to coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
smutna_i_coz Re: Wymioty 27.02.06, 16:53 a i wątpię czy znajdziesz tu kogoś kto podpowie ci jak wymiotować, to chyba nie jest forum promujące zachowania bulimiczne, a może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
jabluszko23 Re: Wymioty 27.02.06, 17:05 Chyba coś z Tobą nie tak!!! Brak mi słów na taką głupotę! Niech mnie ktoś przekona, że ona żartuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
234az Re: Wymioty 27.02.06, 18:01 co........................................, chyba z toba coś nie tak idz do psychologa, i nie zadawaj takich głupich pytań , choruje na bulimie 5 lat i tym pytaniem obrazasz wiele osób nie wiem czy sie śmiać czy płakać z twojej inteligencji Odpowiedz Link Zgłoś
alexxx88 Re: Wymioty 27.02.06, 19:23 A co może myślałaś ,że przy tym się wącha kwiatki, co? Odpowiedz Link Zgłoś
bmw85 Re: Wymioty 27.02.06, 19:50 dziekkuje wszystkim za nieprzyjemne odpowiedzi- pytam dlatego bo to co dzis sie ze mna stalo, nie wiem jak to nazwac:/, a podawanie jakis definicji czy obrazanie mnie w niczym mi nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
jabluszko23 Re: Wymioty 28.02.06, 09:09 Nikt nie miał zamiaru obrażać Cię ani nikt Tobie źle nie życzy. Nie uwierzę jednak, że nie wiesz jak wyglądają wymioty! No chyba, że rzeczywiście jakimś sposobem nie masz pojęcia...zwracam wtedy honor. Jeżeli chcesz, żeby ktoś Ci pomógł to pisz konkretnie o problemie. Każdy jest otwarty na to aby wesprzeć innych i dać konkretną pomoc, ale jak kiedy właściwie zupełnie niewiadomo o co chodzi? No spójrz sama, czy pytanie jak wyglądają wymioty nie wydaje Ci się z lekka dziwne :) Trzymaj się, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś