aga.espoir 07.06.06, 00:25 podzielcie sie prosze tym, co w was jest dobrego, jakie macie zalety, mocne strony... wiem, ze to jest BARDZO TRUDNE -dla mnie tez... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiool Re: wasze mocne strony... 07.06.06, 21:50 :( Jestem nonkonformistką, zawsze mam swoje zdanie. Ale co z tego, jak takie cechy tylko odstraszają facetów ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
aga.espoir Re: wasze mocne strony... 08.06.06, 21:59 to super! mysle, ze to dobrze ze masz swoje zdanie, to wazne, trzeba bronic siebie!!! ja z kolei boje sie mowic, zwlaszcza jesli mam inne zdanie niz "wszyscy", ale za to moją mocną stroną stroną jest chyba to, że jak juz sie śmije to potrafie uśmiechem ewentualnie smiechem zarażać innych...:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga.espoir Re: wasze mocne strony... 09.06.06, 20:24 dlaczego nie piszecie o waszych mocnych stronach, prosze napiszcie cos, na pewno macie w sobie wiele dobrego... Odpowiedz Link Zgłoś
smutna_i_coz Re: wasze mocne strony... 10.06.06, 23:34 Ja ich nie dostrzegam, mogłabym napisać wiele o wadach, ale o mocnych stronach... Jak dla mnie to szalenie trudne, chyba mam zbyt niską samoocenę... Trudno. Wysilając się mogę powiedzieć, że ponad przecietnie inteligentna (testowo zmierzone), ale co z tego... Nad tymi mocnymi stronami muszę się jeszcze zastanowić, mam nadzieję, że jakieś znajdę, mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: wasze mocne strony... 11.06.06, 00:17 A ja powiem, ze moja mocna strona jest punktualnosc, szczerosc, uczciwosc, umiejetnosc słuchania, natomiast niska samoocena?....pozostała nadal:(. Ah i IQ 160:) (zmierzone testowo)-->to mnie podbudowuje:) 3majcie sie dziewuszki. 3mam kciuki za Was wszystkie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariannnna Re: wasze mocne strony... 14.06.06, 11:45 a ja jestm zabawna, punktualna, wrażliwa, myslę, że umiem dogadać sie z każdym, uwielbiam swoją ironię, styl ubierania....tylko jest mały problem...ta choroba degraduje te wszystkie cechy...warto?? jest jeszcze druga strona medalu im jestem grubsza tym mam mniejsza siłe przebicia....jestm mniej odważna, az w końcu w ogóle mnie nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
weronika98 Re: wasze mocne strony... 14.06.06, 11:51 No dobrze. Spróbuję. Mam poczucie humoru, jestem inteligentna i wrażliwa. Szkoda tylko, że jestem uwięziona w moim ciele i w związku z tym cała reszta staje na drugim planie. Odpowiedz Link Zgłoś