Dodaj do ulubionych

co Wam sprawia radość?

04.08.06, 21:28
ja najwieksza radoche mam gdy minie mi dzien bez wymiotowania i gdy wieczorem
moge pojsc na spacer z ukochanym i bezstrosko spacerowa i pohustac sie na
hustawkach:)
Obserwuj wątek
    • smutna_i_coz Re: co Wam sprawia radość? 04.08.06, 23:50
      z prostych rzeczy ciesze się, że trwam, żyję, jednak! i mimo całego bólu i
      problemów, które są we mnie i przeze mnie , ja nadal odycham i żyję. W sumie
      cieszy mnie moja marna egzystencja..

• pin-up.girl Re: co Wam sprawia radość? 05.08.06, 01:17
        Jestem radosna wtedy gdy panuje nad sytuacją i wszystko co zaplanowałam układa
        się po mojej myśli.Pozdro
    • amelka201 Re: co Wam sprawia radość? 05.08.06, 08:13
      Hmm ostatnio odkryłąm prawdziwny smak wielu potraw i zwykłych artykułów
      spozywczych...dzem,bułka drozdzowa,mleczko,kotlety,swierzy chrupiący chleb
      itd.Kiedyś wszystrko było zakazane a jezeli cos zjadlam to w pośpiechu i
      konczyło sie paskudnym rytuałem.Teraz czuje ten prawdziwy smak i delektuje sie
      tym.Jest tyle dobrych rzeczy na swiecie.W imie czego mamy sie tak
      meczyc,odmawiac sobie tej jednej przyjemnnosci na swiecie,dla kogo i po
      co.Teraz to zrozumialam,choć wiem ze nie jest to proste
    • smell_of_coffe Re: co Wam sprawia radość? 05.08.06, 21:19
      Swirowanie z przyjaciólką o 4 nad ranem na jej balknonie, bitwy na poduszki,
      robienie baniek mydlanych, tańczenie i śpiewanie to utraty tchu, łyk porannej
      kawy, smarowanie sobie ust lizakiem a potem oblizywanie ich, czyste dni,
      szukanie księżyca siedząc w parku na ławce, obserwowanie stukniętych ludzi w
      tramwaju, śmianie się osioł (a tak własnie wyglada moj smiech kiedy się nie
      hamuje, przelotne rozmowy z obcymi ludzmi, robienie kuleczek z melona i wiele
      wiele innych rzeczy Tylko zapominam o tym wszystkim kiedy przychodzą GORSZE
      DNI :(
      • junkii Re: co Wam sprawia radość? 06.08.06, 12:43
        A ja wyzdrowialam "cialem" ale nie dusza i mnie juz nic nie cieszy:
        (Przynajmniej nie dzis:(Kiedy pojechalam kupic spoddnie i moj rozmiar ktory
        zawsze kupowalam bym maly:(
        • motylek1404 Re: co Wam sprawia radość? 07.08.06, 00:02
          Cos napewno sprawia Ci Junkii radosc nawet taka najmniejsza rzecz... pomysl i
          napisz.
          • junkii Re: co Wam sprawia radość? 07.08.06, 14:15
            ostatnio mam takiego dola ze szkoda gadac...jakas chybaletnia depresja albo
            brak faceta:P he he Pewnie niedlugo przejdzie:) mam nadzieje:)a jaknarazie
            idepazurki robic:) ooooooo to bym mogla od rana do wieczora:):):)he he
            Buziaczki!!!!!
            • hopeless2 Re: co Wam sprawia radość? 08.08.06, 12:10
              Hmmmm... Widok morza , szum fal to dla mnie oaza. Wtedy sie rozplywam i
              wszystkie klopoty znikaja. A z takich codziennych rzeczy to: moj pies, kiedy
              robi glupie miny, ludzie na ulicach, ktorzy dziwnie sie zachowuja, jak uda mi
              sie zrobic to co zaplanuje, jestem happy, jak mnie nie boli brzuszek, jak
              spaceruje, jak ktos mi powie cos milego, jak snuje sobie plany, jak jest udana
              impreza, jak mija kolejny tydzien mojego powrotu do zdrowia (w tej chwili to
              jest dla mnie najwiekszym powodem do radosci), bardzo mnie ciesz to, ze
              zaczynaja mi powracac normalne, ludzkie uczucia, tzn. jak mi smutno czy zle to
              przezywam to i placze a nie rzucam sie na jedzenie zeby sie tego pozyc, chce
              kochac i byc kochana, chce spowrotem bliskiej wiezi z moimi przyjaciolmi. A
              wogole zycie jest piekne i wszystko mnie cieszy !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka