Dodaj do ulubionych

Pytanie!! Co z gardłem??? :(( pomocy

10.01.07, 16:57
co zrobić żeby tak bardzo nie bolało gardło??
macie jakieś pomysły?

i nie chodzi mi tylko o wymioty.. nie tylko od tego mnie boli
ale przecież na to forum trzeba wniesc troche radosci,
optymizmu.. nie tylko smutek i pograzanie sie w depreche :)

bardzo mnie boliii :(( perosze o jakis sposobik na nie... :D
buziiiiiiiiaki :*
Obserwuj wątek
    • olenka_szczecin Re: Pytanie!! Co z gardłem??? :(( pomocy 10.01.07, 17:13
      przestan wkladac paluchy do gardla to nie bedzie bolalo :)
    • kwietniowe_cappuccino Re: Pytanie!! Co z gardłem??? :(( pomocy 10.01.07, 17:22
      ale droga mono, jestem naprawdę zdziwiona - przecież właśnie o to ci chodziło;
      to tylko niewielka niedogodnośc na drodze do wymarzonych 30 kg
      jak możesz narzekać na takie drobiazgi?
      • bonnie26 Re: Pytanie!! Co z gardłem??? :(( pomocy 10.01.07, 17:57
        "pomocy"..chyba powinnas poszukac u specjalisty..zycze duzo zdrowia..
      • jenny_gump Re: Pytanie!! Co z gardłem??? :(( pomocy 13.01.07, 21:56
        Twoje riposty są zawsze po prostu idealne :>
    • martyna2525 Re: Pytanie!! Co z gardłem??? :(( pomocy 10.01.07, 19:20
      a z główką już ok?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=592&w=53376726

a jutro co bedzie?
    • m_o_n_a Re: Pytanie!! Co z gardłem??? :(( pomocy 10.01.07, 20:02
      kurdeee
      ale mi chodzi o inny ból - z innej beczki
      mnie boli gardzioło bo się przeziębiłam :(
      piecze i pali...
      nie prowokuję wymiotów.... staram się tego unikać i
      nawet mi to wychodzi.....
      głowa mnie boli też ale to od przeziębienia...
      a macie jakieś lepsze sposoby na przeziębienie?

p.s. co do tej uwagi o 30kg. kur... chyba moje ciało nie?
      dlaczego sie w nie wtracacie? ja szukam tylko jakiejs rady na
      BÓL GARDŁA.
      • kwietniowe_cappuccino Re: Pytanie!! Co z gardłem??? :(( pomocy 10.01.07, 20:17
        m_o_n_a napisała:
        i nie chodzi mi tylko o wymioty.. nie tylko od tego mnie boli

no, to się zdecyduj, misiaczku, czy od czego boli †o gardełko?

p.s. co do tej uwagi o 30kg. kur... chyba moje ciało nie?
        > dlaczego sie w nie wtracacie?

hihihihihhihi, wytrąciłam ci z ręki ulubiony argument na zakończenie dyskusji?

• hearcik Re: Pytanie!! Co z gardłem??? :(( pomocy 10.01.07, 20:13
      Jezeli chodzi o GARDŁO to na Twoim miejscu udałabym sie do PEDIATRY! a jesli
      chodzi o GŁOWE to udaj sie do NEUROLOGA! a nie na forum...jak do tej pory
      zauwazyłam, ze dla wiekszosci osob Twoje postawa jest smieszna...
      • m_o_n_a Re: Pytanie!! Co z gardłem??? :(( pomocy 10.01.07, 21:23
        smieszna?! raczej chyba kurde zalosna :((
        jak jak.... ja.
        • witch_84 Re: Pytanie!! Co z gardłem??? :(( pomocy 10.01.07, 23:19
          hej. tak chcialam napisac bo troche nie rozumiem tego tematu bo po pierwsze
          troche nie kumam pytanie o bol gardla na forum o bulimii: to dla mnie jest
          jednoznacznie powiazane z wymiotami, po 2 jezeli nawet nie jest, a jest to
          zwykle przeziebienie to tez nie rozumeim pytania, bo chyba kazdy wie ze na
          gardlo syropek cholinex czy inne medykamenty do nabycia w kazdej aptece po
          konsultacji z pania magister, wizyta u pediatry lub tez google i domowe sposoby
          z gotowaniem miodu czy tym podobnymi. poza tym jezeli to zwykle przeziebienie
          to i tak pewnie wspomagane "wkladaniem paluchow" jak to olenka napisala to sie
          nie dziwie ze tak boli, ja juz przechodzilam przez to 1000 razy, a po trzecie
          co do "to moja cialo to co sie wtracacie" osoby piszace na forum o sobie i
          swoich problemach niejako wyrazaja zgode na wtracanie sie poddawanie ocenie i
          krytyke innych osob wiec tez nie wiem czemu sie dziwisz. no a na gardlo polecam
          cholinex bez cukru moj ulubiony bo neo angin jest fee :P pozdrawiam:)
          • kwietniowe_cappuccino Re: Pytanie!! Co z gardłem??? :(( pomocy 11.01.07, 08:12
            Nie analizuj. To wątek mony.
            • olenka_szczecin Re: Pytanie!! Co z gardłem??? :(( pomocy 11.01.07, 12:37
              Uuuu witch powialo groza masz do czynienia ze sprzymierzencem m_o_n_y :P
              • witch_84 Re: Pytanie!! Co z gardłem??? :(( pomocy 11.01.07, 13:20
                nie analizuje tylko npoprostu nie kumam bo kompletny bezsens jak dla mnie, a
                mony nie znam bo nie za dlugo na forum dzialam ;p
              • kwietniowe_cappuccino Re: Pytanie!! Co z gardłem??? :(( pomocy 11.01.07, 13:45
                olenka_szczecin napisała:

> Uuuu witch powialo groza masz do czynienia ze sprzymierzencem m_o_n_y :P

zle odczytałaś akcenty ;-) rozwinę więc myśl
                "witch, nie analizuj i nie staraj się zrozumieć, szkoda czasu i szarych komórek.
                To wątek mony, osobnika nieletniego, ktory wszystko wie lepiej a jednocześnie
                wykańcza się bezlitośnie, ale nie daj boże próbować wytłumaczyć jej, co sobie
                robi. I tak będzie miala ostatnie zdanie, ktore brzmi mniej więcej tak -
                hahahha, a ja i tak będe ważyć 30 kg i co mi zrobicie? A tak naprawde, wpada tu
                regularnie jak pociąg, żeby pograć na ludzkich uczuciach".
                • witch_84 Re: Pytanie!! Co z gardłem??? :(( pomocy 11.01.07, 14:25
                  No dobra stwierdzilam ze chyba jestem nie w temacie bo nie wiem o co chodzi ze
                  sprzymierzencami itp i poczytalam te kilka watkow zalozonych przez mone, wiec
                  powiem tyle: " " no to chyba wszystko,
                  bo serio szkoda slow... Tu tylko jakis lekarz pomoze i to taki z duzymi
                  pokladami cierpliwosci... eh
                  • m_o_n_a Re: Pytanie!! Co z gardłem??? :(( pomocy 11.01.07, 14:44
                    wiecie co? nie moge uwierzyc w to co czytam..
                    wiec wlasnie... chcialam sie pozegnac tylko....
                    nie beede pisac juz... obiecujee...
                    rzeczywiscie nie nadaje sie.... tu....
                    pozdrawiam
                    • kwietniowe_cappuccino Re: Pytanie!! Co z gardłem??? :(( pomocy 11.01.07, 15:31
                      odpowiedzialność przygniotła mnie do klawiatury
                      mona, ustalmy fakty po raz kolejny

a. jestem zdrowa, tylko nauczycielki i dziewczyny z forum się mnie czepiają
                      a poza tym "ja nie mam anoreksji do kur... nedzy!!!!!"
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=592&w=54855749&a=54875447tak
                      nie

b. 30 kg da mi szczęście, a wy dajcie mi święty spokój
                      "musze.. musze byc chuda. to cel. 30 na wadze. 30kg... musi sie udać."
                      tak
                      nie

c. zamierzam się leczyć
                      tak
                      nie
                      • m_o_n_a Re: Pytanie!! Co z gardłem??? :(( pomocy 11.01.07, 16:23
                        a. tak

b. tak

c. nie wiem... nie jestem jeszcze gotowa.. jeszcze nie...
                        • kwietniowe_cappuccino Re: Pytanie!! Co z gardłem??? :(( pomocy 11.01.07, 16:36
                          sama widzisz
                • olenka_szczecin Re: Pytanie!! Co z gardłem??? :(( pomocy 11.01.07, 15:27
                  Si teraz kumam :P
                  • hearcik Re: Pytanie!! Co z gardłem??? :(( pomocy 11.01.07, 16:43
                    Odnosze wrazenie, ze osoba o nicku mona, tylko sie zgrywa...nie ma co robic,
                    wiec wymysla kolejne "głupie" teksty aby ludzie zaczeli jej wspołczuc...blee
                    • m_o_n_a Re: Pytanie!! Co z gardłem??? :(( pomocy 11.01.07, 17:49
                      nie wiem co rozumiesz pod słowem zgrywa...
                      i po co miałabym się zgrywać? <sciana>
                      • hearcik Re: Pytanie!! Co z gardłem??? :(( pomocy 11.01.07, 18:30
                        Po co? Np. po to aby byc w centrum zainteresowania, aby kazdy zwracal uwage na
                        biedna mone, aby kazdy sie nad Toba litował, bo jestes chora i
                        mozesz "wszystko"...

A pod słowem zgrywa sie rozumiem robienie sobie zabawy z powaznych rzeczy
                        (mniej wiecej)...
                        • m_o_n_a Re: Pytanie!! Co z gardłem??? :(( pomocy 11.01.07, 18:35
                          sądzisz że robie sobie zabawe z poważnych rzeczy??
                          powodzonka... myśl tak dalej..
                          ta rozmowa chyba nie ma sensu bo i tak sądzisz
                          pewnie że jestem jakąś zakompleksioną 12latką i śmieje
                          się i nie rozumiem co to za choroby...
                          niestety c.h.o.l.e.r.n.i.e sie mylisz..
                          • martyna2525 Re: Pytanie!! Co z gardłem??? :(( pomocy 11.01.07, 18:59
                            To udowodniej nam mona że się " c h o l e r n i e " mylimy , zaskocz nas jakąś
                            KONKRETNĄ i ROZSĄDNĄ decyzją a nie niedojrzałymi postami.
                            • hearcik Re: Pytanie!! Co z gardłem??? :(( pomocy 11.01.07, 19:14
                              Jak narazie udowadniasz, ze chcesz byc w centrum zainteresowania,
                              chcesz "błyszczec". Niestety, nie w tym kierunku co trzeba!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka