zdrowykasiulek
26.02.07, 20:16
Mam dość tych... dodatków w żywności! :(( Dość tych stabilizatorów i innych sufów w naszym jedzonku.. :(( Ale nikt mnie chyba nie zrozumie, bo jestem chora na tą pos... anoreksję. :((
Już myślałam, że jestem w stanie jeść normalnie, normalnie gotować, że każdy zacznie mnie traktować poważnie i weźmie co mówię pod uwagę, że wyjdę wreszcie z tej głupiej choroby i chorej głupoty.. :((
Powiedzcie mi coś, bo nie mam już nerwów do takich sytuacji.. Jak nie napychają różnych E do masełka, jogurtów a nawet chleba :(( to znowu orzechy w każdej czekoladzie, na które jestem uczulona. :((( Pomijam już, że słodycze bez śladowych ilości orzechów bardzo ciężko znaleźć..
Ale dobitnie zdenerwowała mnie sól, która po prostu śmierdzi mydłem toaletowym czy babskimi perfumami.. Jak to zjeść jak to tak dziabie? :(( Nie myłam rąk żadnym mydłem, ale z torebki tak wali, że szok. :(( To jest normalne?? Przecież sól nie ma zapachu...
Boję się nawet zjeść tej dwa dni moczonej wątróbki.. A tak bardzo chciałam się zdrowo odżywiać. Nie chodzi mi o kcal, ale o to, zebym mogła zdrowo jeść i wyjść z tego bagna. Z nerwów tracę kolejne kg i ten niezwykle ważny magnez.. :(((
Ale najgorsze jest to, że sama muszę o siebie dbać, sama muszę na siebie liczyć.. Bo nikt mi nie chce ugotować, nie chce podstawić pod nos...
JA MUSZE JEŚĆ! JA CHCE JEŚĆ! CHCE WYJŚĆ Z TEGO! CHCE BYĆ ZDROWA!! :(((