Dodaj do ulubionych

czy bolą was nerki??

05.04.07, 15:01
hej niestety od ponad dwóch lat biore herbatki pprzeczyszcające red slim
dochodzi nawet do 13 i nie moge przestac.od jakiegos czasu bola mnie nerki i
kluje w sercu a włosy strasznie zrobiły sie cienkie i rzadkie.CZy was tez
bola nerki?czy to moze byc poczatek niewydolności nerek?Boje sie ze to moze
byc cos powaznego..
Obserwuj wątek
    • to_jaaa Re: czy bolą was nerki?? 05.04.07, 16:28
      to już jest coś powaznego

kasiap66 napisała:
      dochodzi nawet do 13

na dzień/tydzień/miesiąc?

• jeanne72 Re: czy bolą was nerki?? 05.04.07, 16:55
        A skąd wiesz, że bolą Cię nerki? Poza tym ból raczej nie jest objawem
        niewydolności nerek. Nie wpadaj w panikę, tylko idź do lekarza i wykonaj badanie
        moczu. Można też oznaczyć wartość kreatyniny w surowicy krwi. Stosując środki
        przeczyszczające, doprowadzasz do utraty elektrolitów - nic dziwnego, że masz
        zaburzenia pracy serca. Kiedyś może się to skończyć nawet śmiercią, oczywiście
        jeśli nie przestaniesz pić tych herbatek!
        • pin-up.girl Re: czy bolą was nerki?? 08.04.07, 13:55
          Ja przez takie herbatki mam często infekcje górnych dróg oddechowych albo mi
          sie powiększają migdały i węzły chłonne.Chociaż spróbuj ograniczyć ilość
          herbatek.Życze zdrowia
    • hofdor Re: czy bolą was nerki?? 15.04.07, 09:26
      Nerki są bardzo wrazliwym organem i niestety nie zdajmemy sobie z tego sprawy,
      do momentu, az nie zaczniemy czuć, że je mamy. Pijąc herbatki, biorąc środki
      przeczyszczające trujesz organizm, który usiłuje pozbyc się toksyn - które, aby
      zostały wydalone musza przejść przez nerki. Jeśli stoisz jeszcze na herbatkach,
      to może nie jest za późno, spróbuj to jako ograniczyć. Wiem, że to tylko słowa,
      ale później będzie już tylko gorzej i nie mówie tylko o nerkach. Te 13 herbatek
      przestanie działać, tak jak tego oczekujesz. przejdziesz na coś innego, albo
      najlepiej połączysz i herbatki (bo przecież dotąd działały) z czymś innym... a
      to dopiero początek. Jedno jest pewne, nerki nie wytrzumują takiego tempa.
      Pozdrawiam. Wycisz się trochę, może to będzie dobry początek. Mnie to czasem
      pomaga. Dorota

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka