redtulipan 16.01.08, 21:09 czy macie problemu z nerkami? ja niedawno dopiero dowiedziałam sie ze to kolejna konsekwencja bulimi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urselka Re: nerki... 16.01.08, 21:29 podobno to najczestsza i jednoczesnie najpowazniejsza konsekwencja chorowania na zaburzenia zywienia... :( ja od pol roku unikam badan... mam nadzieje ze pojawiajacy sie co jakis czas bol plecow, to korzonki, na ktore jednak nigdy wczesniej nie chorowalam, a pojawiajace sie czasem problemy z ukladem moczowym, nie sa powazne... ale juz dosc uciekania-czas pojsc do lekarza i to zmienic. A jak u Ciebie? Problem jest taki, ze choroby nerek przez bardzo dlugi czas sie nie objawiaja... myslimy, ze to zupelnie co innego, a potem okazuje sie, ze to nerki...i problem na cale zycie... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
redtulipan Re: nerki... 17.01.08, 16:41 u mnie też sie pojawia ból pleców (a dokłądnie nerek), w sumie to od dłuższego czasu czułam, że jedno z drugim jest jakos powiązane ale chyba oszukiwałam sama siebie... no i jeszcze chyba częściej korzystam z toalety niz kiedys ale moze mi sie wydaje juz sama nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
urselka Re: nerki... 17.01.08, 20:25 ja mam podobnie. W przyszlym tygodniu pojde do lekarza. Zrobie badania i wreszcie sie do wiem o co chodzi z tym moim ciaglym zmeczeniem, zawrotami glowy i innymi ciekawymi historiami. Dosc niedbania o siebie. Czas najwyzszy sie za siebie wziac i to zmienic! :) Odpowiedz Link Zgłoś