Gość: GRUBY IP: *.acn.waw.pl 23.12.03, 16:36 co bedziecie jadly chuderlaki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CHUDA Re: MENU NA ŚWĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 19:06 Centymetr 2 opłatka - więcej nie bo zaszkodzi mojej fantastycznej sylwetce !!! A Ty, Gruby co będziesz pochłaniał ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silly Re: MENU NA ŚWĘTA IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.12.03, 21:48 Ja na swieta zjem duuuzo czerwonego barszczyku z uszkami, bo go uwielbiam (tak ze dwa talerze), potem duuzo karpika smazonego..mniam mniam, do tego bigosik (tak odrobinke), no i oczywiscie pierogi z kapusta i grzybkami....Az mi slinka leci...Waze 49 kg i mam 168 cm wzrostu...nigdy sie nie odchudzalam i nie zamierzam...jedzonko to jedna z najwiekszych przyjemnosci w zyciu... Odpowiedz Link Zgłoś
skuti Re: MENU NA ŚWĘTA 24.12.03, 00:21 >CHUDA napisał > A Ty, Gruby co będziesz pochłaniał ??? a ja zjem wszystko oprocz ryby bo mnie osci wqrwiaja, 180cm 85kg a po swietach to pewnie i 90kg zywej wagi i w pasie z seta. Wesołych Świąt dla chudych i grubych oraz smacznego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRUBY Re: MENU NA ŚWĘTA IP: *.acn.waw.pl 24.12.03, 09:31 te skuti skad znasz moje wymiary i ze nie jem ryb co ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ogniomistrz Nie chuderlak, oj nie ;-) 24.12.03, 11:41 Ja zjem wszystko i to w dyżych ilościach!!! ;-))) A potem 3 miesiące dietki ale dobrze zbilansowanej i mogę hasać na plażach w lecie!!! Wesołych Świąt chudzi i grubi! Odpowiedz Link Zgłoś